Παγκράτι: Σκυλιά επιτέθηκαν σε Ιερέα – Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

Κοινοποίηση:
image-18

Άγριο επεισόδιο έλαβε χώρα σήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023 στην περιοχή του Παγκρατίου έξω από το σπίτι Αρχιμανδρίτη Ιερέα ο οποίος δέχτηκε άγρια επίθεση από δύο αδέσποτα σκυλιά τα οποία του επιτέθηκαν αφού τον κυνήγησαν από το πεζοδρόμιο σε παρακείμενο πάρκο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο πατέρας Ευάγγελος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, “έβγαινα από το σπίτι μου κοντά στον Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι και ξαφνικά βλέπω να με κυνηγούν δυο αδέσποτα ογκώδη σκυλιά απροσδιορίστου ράτσας, έμοιαζαν με λυκόσκυλα αλλά όχι καθαρόαιμα.

Έκανα το λάθος και άρχισα να τρέχω, όμως το ένα μου δάγκωσε το πόδι καθώς φτάσαμε στην είσοδο πάρκου, όπου εκεί έπεσε και το άλλο πάνω μου και μου έκανε γραντζουνιά στο λαιμό και μου δάγκωσε το μπράτσο.

Στη συνέχεια ήρθε και με πήρε συνεργάτης μου και πήγαν στα επείγοντα για να λάβω τις πρώτες βοήθειες”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Εξω οι σκυλοι απ την ελλαδα. Εξω οι γατες απ την ελλαδα. Εξω οι ανωμαλοι λοατκηδες κλπ κλπ απο την ελλαδα.

  2. ‘Οπου κι αν πάει κανείς αγέλες σκυλων και λαθροεποίκων θα βρεί κανείς μπροστά του….με όλες τις συνέπειες….

    Αυτή είναι η Ελλάδα των Σημίτη, ΓΑΠ, Σαμαρά, Καραμανλή, Τσίπρα και Μητσοτάκη…….ΨΟΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !!

    1. Έχεις δίκιο έκαναν λάθος, εσένα έπρεπε να πάρουν στο κυνήγι.

  3. Πρέπει να θεσπιστούν αυστηροί νόμοι για τα μαρτύρια ανθρώπων από ζώα. Τα ζώα δεν φταίνε σε τίποτα αλλά οι ιδιοκτήτες τους μόνο από βαριά πρόστιμα και φυλάκιση θα είναι ποιο προσεκτικοί. Όσο για τα αδέσποτα την ευθύνη με τις αντίστοιχες ποινές να την έχουν οι Δήμαρχοι. Το να λέμε για συμπαράσταση και λυπούμαστε δεν βγάζει πουθενά.

  4. Πολύ ψυχοπάθεια έχει πέσει. Ο άνθρωπος απομονωμένος από τόν συνάνθρωπο του τόν αντικατέστησε μέ τά σκυλιά καί τίς γάτες. Δέν έχεις πού νά περπατήσεις είναι γεμάτος ο τόπος από περιττώματα γατών καί σκύλων. Καί άν έχεις αυλή κάθε πρωΐ πρέπει νά μαζεύεις ένα φαράσι βρομιές από τις γάτες . Καί άν τολμήσεις νά τίς πειράζεις σέ κλείσανε μέσα. By the way OLIVER πώς ψήφισε; Γέμισε ο τόπος σκυλιά καί γάτες.

  5. Ζούμε την εποχή της σκυλοκυριαρχίας. Είναι φοβερό. Να μην μπορείς να περπατήσεις στους δρόμους.

    1. Και της γατοκυριαρχίας. Στον Άλιμο δε μπορείς να ανοίξεις παράθυρο από τις αδέσποτες κωλόγατες αν μένεις στο ισόγειο. Όλος ο δήμος βρωμάει και ζέχνει. Ταίστρες, γατόσκατα και γατοτροφές σκόρπιες παντού. Το βράδυ τσακώνονται, ζευγαρώνουν και ουρλιάζουν. Ευθανασία σε όλες εδώ και τώρα. Ο δήμος να αναλάβει ευθύνες.

Comments are closed.