«Παίξε του μπουνιές» – Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή Γυμνασίου στο Ηράκλειο

Κοινοποίηση:
ΞΥΛΟ

Σοκάρει το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού, ενός 14χρονου μαθητή σε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης, από έναν άλλο ανήλικο που περιγράφεται ως εξωσχολικός, υπό το βλέμμα των συμμαθητών του που αντί να βοηθήσουν, παρακολουθούσαν και κατέγραφαν τις εικόνες βίας.

«Παίξε του, πάτησε τον, παίξ’ του μπουνιές» – Μαθητές παρακολουθούν τον άγριο ξυλοδαρμό μαθητή γυμνασίου
Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο και άρχισε να διακινείται μεταξύ των μαθητών. Στο βίντεο που θα δείτε 14χρονος μαθητής της Β Γυμνασίου, δέχεται άγρια χτυπήματα ενώ οι υπόλοιποι μαθητές προτρέπουν τον θύτη να συνεχίσει τα χτυπήματα.

«Παίξε του, πάτησέ τον, παίξ’ του μπουνιές», επαναλαμβάνουν συνεχώς, χωρίς κανείς να παρεμβαίνει για να γλιτώσει το άτυχο θύμα από τα χτυπήματα που δέχεται διαβάζουμε στο neakriti.gr.

O ανήλικος δράστης της επίθεσης χτυπάει τον μαθητή με απίστευτη βιαιότητα. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να πατάει τον 14χρονο με τους υπόλοιπους μαθητές να επικροτούν. Μόνο όταν πλέον ο 14χρονος φαίνεται να είναι σχεδόν λιπόθυμος, ένας από τους μαθητές μπαίνει στη μέση για να σταματήσει ο ξυλοδαρμός.

Το 14χρονο θύμα της επίθεσης, λίγες ώρες αργότερα εξετάστηκε σε νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα.

Δείτε το σοκαριστικό video του ξυλοδαρμού

Tο περιστατικό έγινε γνωστό από την διαρροή στα social media του video του ξυλοδαρμού από ένας από τους μαθητές που ήταν παρόντες στο συμβάν.
Ένα 24ωρο αργότερα και αφού οι γονείς του μαθητή κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, το βίντεο κατέβηκε από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ωστόσο εξακολουθεί να κυκλοφορεί στα κινητά των μαθητών του σχολείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. η μη νόμιμη λύση είναι να πάει ο πατέρας είτε μόνος είτε με άλλους να πιάσει και τον θύτη και τους συμμετέχοντες σε όλο αυτό το θέαμα να τους ρίξει ένα καλό χέρι ξύλο που να το θυμούνται για όλη τους την ζωή

    (η καλύτερη λύση για ψευτονταήδες που τα βάζουν με μικρά παιδιά)

  2. για αρχή αποβολή για πάντα σε όλους τους συμμετέχοντες και μετά 10 με 15 χρόνια σε αναμορφωτήριο και στην συνέχεια στην φυλακή σε όλους τους συμμετέχοντες

  3. Δέκα χρόνια χωρίς αναστολή! Τέλος! Από το αναμορφωτήριο συνέχεια στην φυλακή ενηλίκων να χεστουν από το φόβο τους. Να δούμε πόσο μάγκες είναι

  4. Αυτά τα ζωάκια όταν μεγαλώσουν τι θα γίνουν ; ΖΩΑ . Όχι μόνο αυτά που χτυπάνε, αλλά και αυτά πού κοιτάνε. Αφήνουν την κατάσταση ανεξέλεγκτη και παίρνουν τάχα μου μέτρα για το bowling στα σχολεία. Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα το νόμο στα χέρια μου και θα έκανα το αλβανακι να πάει στο Αλβανία πετώντας . Μην έρθει εκείνη η ώρα …..Ξέρω κι εγώ από τρέλα.

Leave a Response