Πήρε αναβολή ο Νότης και ο Αλέξης Κούγιας κατήγγειλε αστυνομικούς για βίαιη συμπεριφορά και πέταξε το μικρόφωνο της Σκορδά..

Κοινοποίηση:
111111

Αναβλήθηκε επ’αόριστον η εκδίκαση της υπόθεσης του Νότη Σφακιανάκη, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείου του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια.


O ποινικολόγος μίλησε το πρωί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη στιγμή της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη, ενώ παράλληλα ισχυρίστηκε πως ένας αστυνομικός φέρθηκε με βίαιο τρόπο στον τραγουδιστή.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. κυριε κούγια – αρχοντα νότη
    ΜΗΝΥΣΗ και ΑΓΩΓΗ στον χρυσοχοίδη και στον χοντρομπαλά αρχηγό της αστυνομίας που εδωσαν τον νότη στη δημοσιότητα ,
    και φυσικά στα κανάλια που ΕΔΕΙΧΝΑΝ τον νότη με χειροπέδες κ ελεγαν συνέχεια το ονομά του ,
    μιλάμε για ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ ,
    νότη ….ΓΑ…ΡΓΑΛΗΣΕ ΤΟΥΣ,για την μπινιά που σού εστησαν….

  2. ηταν νομιμο το πιστολι και το Τεησερ που ειχε ο τραγουδοποιος?? οχι..
    τοτε που ειναι το προβλημα ??
    το προβλημα το εχετε εχεις ολοι οι ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ..

  3. Μυστικό που το ξέρουν δύο (2) δεν είναι μυστικό . Ποιοι ήξεραν για το φακελάκι ; Ο κ. Νότης και ο … Άλλος !

  4. Τελικα ο πιο μαγκας και κερδισμενος της υποθεσης ειναι ο δαιμονιος Κουγιας που εστησε ολοκληρη πλεκτανολογια πανω στο συμβαν.Ειναι ο αρχιμαγιστρος της περιφημης τεχνης του να σπερνει αμφιβολιες οδηγωντας το μυαλο της κοινης γνωμης(αλλα και των Δικαστων)προς τον μονιμο στοχο του οταν υπερασπιζεται καραπαραβατικες υποθεσεις!Αθωος λογω αμφιβολιων!!.Δυστυχως ο δηθεν προβοκατορας αστυνομικος που αντιληφτηκε(προφανως ψυχολογωντας στο δευτερολεπτο τις αντιδρασεις του ….αυτοκρατορα Νοτη-αυτηειναι η δουλεια τους εξ`αλλου και αυτος την εκανε τελεια!)δεν σκεφτηκε να μαγνητοφωνησει την στιγμιαια και αυθορμητη απαντηση του…”..Ειναι αυτο που ξερετε”(για την κοκα).Οποτε ο σατανικος Κουγιας θα στησει τωρα το αντισεναριο της δηθεν σκευωριας,που ειχε οργανωμενα “προστηθει” απο αγνωστους εγκεφαλους “ανταγωνιστες” του …αυτοκρατορα,με εκτελεστικο οργανο τον γατο(που πρεπει να προαχθει κανονικα) αστυνομικο.Για να ενσπειρει αμφιβολιες στο δικαστηριο και να πετυχει αθωωση που θα προτασει στο μελλον σαν λευξη σημαια για τον …αμολυντο αυτοκρατορα!ΑΥτος ειναι ο Κουγιας.Κορυφη!,ισως ο ευφυιεστερος ποινικολοος της χωρας,μεγας ποινικος μαγιστρος που κανει ευκολα το μαυρο ασπρο!Γι`αυτο και θα εισπραξει μινιμουμ 50χιλ+την τεραστια διαφημιση του,(που χρειαζεται και τα 2) για να σπασει το φραγμα των +100 εκατομμυριων κασερι!!!

  5. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ Κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΤΠ ΤΟΥ Κ. ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ?????
    ΜΟΝΟ Ο Κ . ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΛΑΙΣΙΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ Κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ( ΔΕΞΙΟΙ- ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ- ΚΕΝΤΡΩΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ???????
    ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΚΑ ΤΟΥ ΑΣΒΕΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ-ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ???

  6. Αντισυστημικος Νοτις συστημα ηταν ο Ασιμος ο Σιδηροπουλος ευνοημενοι απο την εξουσια με νομικους συμβουλους που δηλωνουν οτι παιρνουν μεγαλες αμοιβες που αποκαλουν Βουλγαρους τους Σαλονικιους και μετα απο χρονια να λεν πως ενοουσαν το ρολοι τους το βουλγαρι που λιγες ωρες πριν την πρεμιερα σε κοσμικο σκυλαδικο να ειναι πρωτη μουρη στο δελτιο με τον Σροιτερ.Κυνηγηθηκε απο την εξουσια ο φουκαρας ο Νοτις.ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ με τον αταλαντο.

  7. Καρακαρφωτή ήταν.Εχει δίκιο ο Κούγιας, λίγη ώρα μετά που τον έπιασαν η αστυνομια το δημοσιοποίησε και σε όλα τα σάιτ επαιζε το όνομά του.Κάτι άλλους και άλλες, παλαιότερα,σε στέκι εστιατόριο, με χρήση και εμπόριο κοκαίνης κανένα σάιτ δεν έδειξε φάτσα και δεν είπε ονόματα.

    1. Ε και; Τον κάνει λιγότερο κοκάκια τον φαντασμένο;

  8. ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ;
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕΣ; ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΕΚΕΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ;
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΩΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ….

Comments are closed.