Πήγε στην πατρίδα της συμβίας ο μπεκρούλιακας! Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Τσίπρα στην Καρδίτσα – Τι ανέφερε στην ομιλία του – Συνάντηση με το Δήμαρχο Καρδίτσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Το δίλημμα των εκλογών της 26ης Μαΐου είναι η Ελλάδα των πολλών ή η Ελλάδα των ελίτ τόνισε από την Καρδίτσα και την κεντρική της πλατεία, ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Αλέξης Τσίπρας και κάλεσε τους πολίτες να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.\

 

Ο κ. Τσίπρας μιλώντας σε πολλές εκατοντάδες Καρδιτσιώτες, το μεσημέρι της Παρασκευής, αιτιολογώντας αυτή του την άποψη αλλά και δίνοντας το στίγμα για το πώς αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις Ευρωεκλογές επισήμανε πως αυτές τις ημέρες, τα διλήμματα προς τις κάλπες γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα και υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει με ιδέες και επιχειρήματα, με το πολιτικό του αφήγημα, με όλα όσα κατάφερε.

Πήραμε, συνέχισε την χώρα σε κατάσταση χρεοκοπίας και κοινωνικής λεηλασίας και παρά τα λάθη μας καταφέραμε να την βγάλουμε από τα μνημόνια και την δύσκολη θέση και το καταφέραμε, πρόσθεσε, κρατώντας όρθια την κοινωνία. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, υπογράμμισε, κάνουν μόνοι κινήσεις εντυπωσιασμού ενώ υποστήριξε ότι δεν μπορούν να κρύψουν τις θέσεις τους που είναι ταυτόσημες με αυτές που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα την καταστροφική πενταετία 2010-2014.

Ακολούθως είπε ότι σε αυτή την κάλπη των ευρωεκλογών θα υπάρχουν πολλά ψηφοδέλτια αλλά δύο από αυτά και συγκεκριμένα αυτά που διεκδικούν την νίκη στις εκλογές, γράφουν με μεγάλα γράμματα τις προτάσεις των κομμάτων. Το ένα, τόνισε, γράφει 7ήμερη εργασία, κατάργηση της 13ης σύνταξης που η κυβέρνηση θέσπισε, απολύσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και της κοινωνικής συμμαχίας, συνέχισε, γράφει κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα, στήριξη των αδυνάτων, έξοδο από την κρίση με πρόγραμμα και με ασφάλεια.

Θεσσαλία και Καρδίτσα

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του και αναφερόμενος στην περιοχή μας μίλησε για τετραπλασιασμό κονδυλίων, την τελευταία τετραετία για έργα υποδομής στην περιφέρεια Θεσσαλίας, αναφέρθηκε στην υλοποίηση του πρώτου τμήματος του Ε-65, στις θετικές εξελίξεις για το νότιο και τις διαβουλεύσεις με την Ε.Ε. για το βόρειο. Ακόμα τόνισε ότι γίνονται έργα υποδομής για την περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα με αναφορά στο δρόμο σύνδεσης με το Μουζάκι, ενώ για το νοσοκομείο Καρδίτσας υποστήριξε ότι το παρέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με 50 γιατρούς, σήμερα έχει 72 και στόχος είναι να υπάρξουν 90.

Ο πρωθυπουργός που διανυκτέρευσε στο νομό μας, αρχικά περπάτησε στο κεντρικό πεζόδρομο και συνομίλησε με Καρδιτσιώτες ενώ σε αρκετές περιπτώσεις συμπολίτες φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Στην πορεία του από την οδό Σακελλαρίου προς την κεντρική πλατεία σταμάτησε και στο εκλογικό κέντρο του κ. Αλεξάκου πριν φθάσει στην εξέδρα της κεντρικής Πλατείας όπου και μίλησε στους Καρδιτσιώτες που τον ανέμεναν .

Μετά το τέλος της ομιλίας και πάλι μέσω των πεζοδρόμων της πόλης και με συνεχή επαφή με τους Καρδιτσιώτες, κατευθύνθηκε στο δημαρχείο Καρδίτσας όπου τον καλωσόρισαν στην είσοδο ο δήμαρχος κ. Φώτης Αλεξάκος και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κ. Ξυλομένος και Π. Μαντζιάρας.

Η συνέχεια της επίσκεψης ήταν στο γραφείο του δημάρχου αλλά έγινε κεκλεισμένων των θυρών, πέρνα της δυνατότητας που δόθηκε στα ΜΜΕ για φωτογραφίες.

Λίγο αργότερα ο Πρωθυπουργός αναχώρησε για τα Τρίκαλα όπου μιλά σε ανοιχτή συγκέντρωση το απόγευμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Γιατι πουθενα δεν υπαρχουν φωτογραφιες με την -λαοθαλασσα- που τον ακολουθει και υπαρχουν μονο οσοι είναι τριγυρο απ αυτόν?

Comments are closed.