Πήγαινε κάνε εκλογές πρόεδρε να δεις τι έρχεται! Σε συναυλία με 20.000 άτομα ακούστηκε το γνωστό και αγαπημένο “Μητσοτάκη γ@μι@σαι” (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
lex-nsmirni

Στο γήπεδο του Πανιωνίου συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 20.000 άτομα προκειμένου να ακούσουν τη συναυλία του LEX. Ένας ράπερ μάζεψε όλο αυτό τον κόσμο, ο οποίος παράλληλα έστειλε και τα δικά του μηνύματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε τόσες χιλιάδες κόσμου ακούστηκε και το γνωστό πλέον σύνθημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

https://twitter.com/Marka2_/status/1543866269195182085?s=20&t=5tiARKyO35MRICdK6u_veQ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Του ΛΕΞ? Τι λΕ ρε παιδί μου? Να σε βρίζουν όλα τα μαστουρωμένα των Αθηνών που μαζεύτηκαν προχθές στην Νέα Σμύρνη είναι υπέρ του πρωθυπουργού όχι κατά.

  2. Άδικα τρέχουν τα σάλια σας , ο Μητσοτάκης θα κυβερνησει ακόμα 30 χρονια και μετά θα αναλάβει ο γιος του.
    Είμαστε καθεστως και οποιος τολμήσει να μας αμφισβητήσει δεν θα διστασουμε να τον στείλουμε κρουαζιέρα σε καμια μακρονησο,καμια γυαρο .😉
    Ακόμα και εμειςνοι οργανωμενοι θα βοηθήσουμε στην καταστολη και τηρησην της τάξης που θα επιβληθεί,θα σας πετάξουμε αμείλικτα όλους όσους πάνε να αντιδράσουν.

  3. Oι δημοσκοπησεις ομως τι λενεεε??????? Πρωτη η ΝΔουλα και δημοφιλέστερος ο Κουλλιηςςςςςςςςςς!!!! Η ιστορια δεν αλλαζει με στημένες εκλογές ξυπνατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  4. μόνο ραμολιμέντα από 75 ετών και πάνω θα ψηφίσουν μιζοτάκη

  5. Ολοι στις εκλογες που ερχονται πρεπει να ψηφησουμε ενα πατριωτικο κομμα για να σωθει η χωρα μας .Ποιο ομως; Αν δεν ενωθουν τα διασπαρτα κομματα του πατριωτικου χωρου υπο εναν αρχηγο κοινης αποδοχης, δεν προκειται να γινει τιποτα! Δοκιμασαμε την δεξια; το κεντρο, την αριστερα. Κανενας δεν ασχοληθηκε με αυτη την χωρα και με τον λαο της.Χωρις την ενωση δεν γινεται τιποτα. ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ!

  6. Για αυτο και η γενικοτερη απαξιωση του καλλιτεχνικου χωρου βαζωντας στο ιδιο τσουβαλι ολο τον χωρο με Λιγναδηδες, Φιλιππιδηδες, Αδαμαντιδηδες, Τραννους και λοιπους τραπερς. Ερντογανισμος…

  7. Αυτό το σύνθημα να το θυμούνται και να το τραγουδάνε όταν θα βρίσκονται στα εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν.

Comments are closed.