Πέτσας: Δεν είμαστε κοντά σε ολική καραντίνα στην Αττική (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
5181484

«Εάν χρειαστεί ένα από τα μέτρα που θα πάρουμε να είναι η απαγόρευση διαπεριφερειακών μετακινήσεων, δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε. Στην Αττική βλέπουμε επίσης μια αύξηση κρουσμάτων η οποία δεν είναι εκθετική όπως ήταν στη Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες», είπε ο κ. Πέτσας μιλώντας στην τηλεόραση του Open.

Όσο για το αν είμαστε κοντά σε lockdown στην Αττική η απάντησή του ήταν «Όχι».

«Αυτό που πρέπει να δούμε είναι πώς θα αποδώσουν τα μέτρα. Οι πολίτες να τηρούν τα μέτρα για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Εάν χρειαστεί ένα από τα μέτρα που θα πάρουμε να είναι η απαγόρευση διαπεριφερειακών μετακινήσεων, δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε, αν οι ειδικοί μας το εισηγηθούν» είπε χαρακτηριστικά.

«Τα μέτρα που έχουμε πάρει και από την προηγούμενη βδομάδα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και τα μέτρα του τοπικού lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες παίρνονται ακριβώς για να μπορέσουμε τον Νοέμβριο να τιθασεύουμε το δεύτερο μεγάλο κύμα του κορονοϊού ώστε να είναι πιο αισιόδοξος ο Δεκέμβριος δεδομένου ότι θέλουμε να κινηθεί και η αγορά προκειμένου να μην έχουμε μία καθίζηση οικονομική» είπε μεταξύ άλλων για να καταλήξει: «Αυτή είναι η μάχη που θα δώσουμε την επόμενη εβδομάδα»

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ “LOCKDOWN ΤΩΡΑ Ο ΙΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ LOCKDOWN ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΝΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ” Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΤΑΝΚ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

  2. στην αττικη θα το κανουν στις 18 για να μπορεσουν οι αναρχοαπλυτοι να κανουν την ψευτοπορεια τους

Comments are closed.