Πέστε από τα σύννεφα: Aυτό είναι το Ευρωπαϊκό σχέδιο για τους λ@θρομετανάστες

Κοινοποίηση:
metanastes.original (1)

Το αναθεωρημένο ευρωπαϊκό σχέδιο για τη μετανάστευση αναμένεται να είναι έτοιμο τον Απρίλιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα προβλέπει αλλαγές στο νομικό καθεστώς για το άσυλο και «φύλαξη» συνόρων από το νέο «φρούτο» που ονομάζεται «ευρωπαϊκή ακτοφυλακή».

Το νέο ευρωπαϊκό σχέδιο για το μεταναστευτικό ζήτημα θα είναι έτοιμο τον Απρίλιο και θα διαθέτει πέντε υποτιθέμενους «άξονες-πυλώνες-ημιααξόνια»:

Αλλαγή του νομικού καθεστώτος ασύλου

Στήριξη των χωρών προέλευσης

Στήριξη των χωρών πρώτης υποδοχής

Φύλαξη συνόρων

Ενισχυμένο πρόγραμμα επιστροφών

Αναφορικά με το καθεστώς ασύλου, κατά τις ίδιες πληροφορίες, σχεδιάζεται να διαχειρίζονται αιτήσεις ασύλου και οι χώρες που δεν είναι πρώτης υποδοχής.

Ποιες θα είναι αυτές, αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα.

Για τη στήριξη των χωρών προέλευσης, αυτή σχεδιάζεται να γίνεται με κοινοτικά κονδύλια, ενώ σε ό,τι αφορά τη στήριξη των χωρών πρώτης υποδοχής, δρομολογείται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η στήριξη αυτή να μην είναι μόνο οικονομική, αλλά ψυχολογική και σε είδος.

Σχετικά με τη «φύλαξη» των συνόρων, τα σχέδια – κατά τις ίδιες πληροφορίες – περιλαμβάνουν κατάργηση της Frontex, με τη φύλαξη να γίνεται από την «ευρωπαϊκή ακτοφυλακή» σε συνεννόηση με τις εθνικές αρχές, όπως γίνεται και σήμερα με την FROΝTEX, δηλαδή καταμερισμό πόσων αλλοδαπών θα μεταφέρουν από τα τουρκικά παράλια.

Πάντως εάν η «φύλαξη» είναι η ίδια με αυτή της FRONTEX, τότε αναμένονται νέα κύματα λαθραίων μεταναστών να κατακλύσουν τη χώρα.

Τέλος, τα σχέδια περιλαμβάνουν κίνητρα – όπως η χορήγηση βίζας ή υποτροφίας – για οικειοθελή επιστροφή προσφύγων και μεταναστών.

Τέτοια βέβαια «κίνητρα» υπάρχουν και σήμερα, αλλά ελάχιστοι είναι οι αλλοδαποί που έχουν πειστεί από τις «υπερπροσφορές» αυτές για να γυρίσουν πίσω στη χώρα τους, αφού μπορούν να παραμένουν στην Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε φυσικά κίνδυνο απέλασης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Προσωπικώς προτείνω πρακτικότερη, ωμή, κυνική καί ανάλγητη εθνοκεντρική/Ελληνοκεντρική λύση. Μάλιστα, σας την παραθέτω ευθύς αμέσως, χάριν κατανοήσεως του σκεπτικού μου. Τα σημεία της προτεινομένης λύσεώς μου είναι τα κατωτέρω παρατιθέμενα:
    (1) Ακύρωση εκ μέρους της Ελλάδος
    (α) της διεθνούς συμβάσεως της Γενεύης του 1.951μ.α.χ.χ. περί των προσφύγων,
    (β) του διεθνούς πρωτοκόλλου της Νέας Υόρκης του 1.967μ.α.χ.χ. περί προσφύγων,
    (γ) των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως περί προσφύγων,
    (δ) της συνθήκης Σένγκεν περί ελευθέρου χώρου διακινήσεως προσώπων του 1.997μ.α.χ.χ.,
    (ε) λοιπών παρομοίων συνθηκών καί συμφωνιών.
    (2) Κήρυξη εν Ελλάδι στρατιωτικού νόμου καί γενική σφαγή απάντων των εν Ελλάδι λαθρομεταναστών ή εναλλακτικώς απέλασή τους προς τις χώρες τους.
    (3) Θέσπιση νόμων με σοβαρές ποινικές κυρώσεις προς όλους όσους παρέχουν τροφή-στέγη-εργασία προς τους λαθρομετανάστες, περιλαμβανομένων της θανατικής ποινής καί της δημεύσεως των περιουσιών τους υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, όταν υπάρχουν Έλληνες/Ελληνίδες για τις αντίστοιχες εργασίες.
    (4) Κατάργηση όλων των πολιτογραφήσεων αλλοεθνών εν Ελλάδι, από της συστάσεως του συγχρόνου Ελληνικού κράτους.
    (5) Θέσπιση νόμου περί πολιτογραφήσεως μόνον όλων όσων έχουν αμιγή Ελληνική εθνική καταγωγή, εκ πατρός καί μητρός, ως πολιτών της Ελλάδος. Οι λοιποί θα έχουν το καθεστώς του μετοίκου, όπως ακριβώς καί στην Αρχαία Αθήνα, με πληρωμή φόρου παραμονής ισοδυνάμου προς 100-150 ημερομίσθια κατ’ άτομον.
    (6) Κατάργηση της συνθήκης της Οττάβας του 1.997μ.α.χ.χ. καί επαναθέσπιση των ναρκοπεδίων κατά μήκος των Ελληνικών χερσαίων συνόρων.
    Με τέτοιο σκεπτικό, πείτε μου ποιός θα μείνει εν Ελλάδι.-

  2. Αφου δεν δουλευουνε,
    οπως δουλευαν οι Ελληνες μεταναστες στα ανθρακορυχεια της Ευρωπης,
    με πενιχρους μισθους καταστρεφοντας την υγεια τους ,
    και αφου τους δινουν να φανε να πιουνε ,σπιτια και χαρτσιλικη γιατι να πανε να χαθουν στις πατριδες τους .
    Αν θελουμε να γλυτωσουσε θα πρεπει να εφαρμωσουμε εμεις δικο μας νομο να τους πεταξουμε εξω α πο την Ελλαδα και αν δεν αρεσει στην ΕΕ κα βγουμε εξω απο την ΕΕ οπως η Αγγλια

  3. Μαλάκες είναι να επιστρέψουν .
    Ούτε εγώ θα το έκανα εάν υπήρχε χώρα να πάω να δηλώσω ότι με λένε αλαχ ακμπαρ σε μία πόλη , σε άλλη αμντουλαχ ακμπαρ , στην άλλη αχμετ αλι , στην άλλη γκουζελ παπαρίδης .
    Να μπω σε μισθοδοσίες με τζάμπα σπίτι με όλους τους λογαριασμούς πληρωμένους , τζάμπα διατροφή , τζάμπα σχολεία και υποδομές του κράτους που θα είμαι , Χονδρό μισθό κάθε μήνα με παιδιά διπλοδηλωμένα και τριπτοδηλωμένα .
    Να τα εισπράττω από όλους τους νομούς με βόλτες αναψυχής , να κλέβω και ληστεύω ότι δώ στον δρόμο μου και τα σπίτια των κατοίκων κάθε πόλης που πάω να εισπράξω τον μισθό μου .
    Ρε γαμημένο βρώμικο κράτος Ελλάδα με τους κοπρίτες πολιτικούς δεν είδα κανένα πολιτικό λαμόγιο η ευρωβουλευτή στις βρυξέλες να πει ότι θέλει να μπει τάξη στο κράτος του . Μαλλώνετε κάθε μέρα στην βουλή για δημιουργία εντυπώσεων και τάισμα με σανό στα πρόβατα ( εμάς )
    DNA μόλις τον πιάσουν , αποτυπώματα και στοιχεία . Άμεση καταγραφή σε όλη την Ευρώπη με ότι δηλώσει . Έπιασε η αστυνομία λαθρομετανάστη αμέσως DNA και αποτυπώματα . 24 ώρες μπουζού μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα . Στον Κορυδαλλό η λανθασμένη η η διπλοεγγραφή με 10 χρόνια φυλακή με νόμο . Μόλις το μάθουν οι άλλοι δεν θα μείνει σε ένα μήνα ούτε ένας να μας πηδάει όπως του γουστάρει .
    Να η λύση . Να το πείτε και στις τηλεοράσεις . Να δείτε πως αδειάζει η χώρα βρε μαλάκες σε ένα μήνα .Θα φύγουν μόνοι τους για τις χώρες τους με το τζάμπα ταξίδι επιστροφής που τώρα τους προσφέρεται .
    Όσο για τις ΜΚΟ καταγραφές από την ασφάλεια με άδεια εισαγγελέα στα τηλέφωνα τους όπως κάνετε κατά κόρο με τους κακοποιούς που από εκεί βγάζετε όλες τις υποθέσεις αρχίζοντας από μία . Σύλληψη και δίκη για συμμορία διευκόλυνσης μετακίνησης λαθρομεταναστών με 10 χρόνια φυλακή σε 5 μέλη της μίας και στην συνέχεια σε άλλα 5 μέλη μιας άλλης .( Ρίξατε 15 χρόνια στον κακόμοιρο ψαρά στον Έβρο για διακίνηση ) .
    Σε ένα μήνα δεν θα υπάρχει ούτε μία . Θα τους παρακαλάτε και δεν θα έρχονται γιατί είναι και το ξέρουν όλες βρώμικες . Ακόμη και οι γιατροί του κόσμου . Όπως και τα κοινωνικά συσσίτια και φαρμακεία στους δήμους .
    Δεν νομίζω να θέλετε κι άλλα που έχω πάρα πολλές λύσεις και το IQ σας δεν είναι ραδικιού αλλά όσο και το δικό μας και δεν είμαστε μαλάκες .
    Τον κάνουμε μπας και τσιμπήσουμε κανένα πούστη από εσάς για να γαμήσουμε όταν έρθει η ώρα σας .Εγώ έχω βρει μπόλικους εύκολους .
    Πιστεύω και οι άλλοι Ελληνες εκτός από τις αδερφές που κράζουν καλέ εσύ άγριε είναι τόσο άγριο και το πουλάκι σου . Να πιάσω λίγο . Και το πιάνει χωρίς να πεις ναι ο αγριόπουστας . Του ρίχνω φάπα και ονομάζομαι για την φάπα ρατσιστής . Αφορμή να με πιάσει στο στόμα του ο Βαλιανάτος για να το παίξουν τα βρώμικα ΜΜΕ να γελάει ο λαός .
    Παιδιά είναι για γέλια το όλο θέμα με τους πολιτικούς μας και για τι μπαρούφες μας λένε όλοι τους .Μια Αννίτα Πάνια η Βουλή και τα παράθυρα στα κανάλια .

    ΥΓ . Χίο μην το κάψεις το κείμενο σε παρακαλώ γιατί σε υποστηρίζω , πιστεύω σε αυτά που λες ψηφιακά έντυπα και μιντιακά όπως και όταν μπορώ αποδεικτέο μαζεύοντας τα έντυπα φύλα σου για να θυμάμαι και βρίσκω αυτά που από σένα μόνο μαθαίνω . Όντως δεν σου ξεφεύγει τίποτε και οι άλλοι γράφουν τα μισά σε ειδήσεις από τα δικά σου . Είσαι πολύ πλούσιος σε πληροφόρηση . Το ΥΓ μην το γράψεις .

Comments are closed.