Πέρασε την τρομοκράτηση των πολιτών σε άλλο επίπεδο ο “χρυσοπληρωμένος” Βασιλακόπουλου: «Νέο lockdown εάν δεν αυξηθεί ο ρυθμός των εμβολιασμών»

Κοινοποίηση:
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Για νέο lockdown προειδοποίησε ο Καθηγητής Πνευμονολογίας Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σε περίπτωση που δεν αυξηθούν οι εμβολιασμοί.

Ο κ. Βασιλακόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μοίρασμα των χώρων ψυχαγωγίας και διασκέδασης σε αμιγείς και σε μεικτούς χώρους, προειδοποιώντας παράλληλα για νέο lockdown το φθινόπωρο εάν δεν αυξηθεί ο ρυθμός των εμβολιασμών.

«Η συγκεκριμένη διαδικασία αποδίδει τα υγειονομικά μέτρα προστασίας που αντιστοιχούν στον εμβολιασμένο σε αντιδιαστολή με τον μη εμβολιασμένο» δήλωσε και πρόσθεσε «δε ότι δεν στερείται κάποιος συμπολίτης μας του δικαιώματος να βγει να φάει σε μια ταβέρνα, καθώς θα υπάρχουν πολλά μεικτά καταστήματα, αλλά με πιο αυστηρά μέτρα».

Σημείωσε επίσης ότι τα μέτρα αυτά αφορούν σε εσωτερικούς χώρους λειτουργίας, εκεί όπου η μεταδοτικότητα του ιού είναι μεγαλύτερη. «Πρέπει να λειτουργήσουμε με δύο βασικούς πυλώνες: πώς θα προστατευτούμε από την εξάπλωση της επιδημίας, δεδομένου και του φόβου για τη μετάλλαξη Δέλτα, και πώς θα δώσουμε κίνητρο στους ανθρώπους να εμβολιαστούν» τόνισε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Πρόσθεσε ότι θεωρεί δεδομένο ότι στα μαγαζιά για εμβολιασμένους το προσωπικό θα έχει κάνει τα εμβόλια και τόνισε ότι για να λειτουργήσει η κοινωνία με ασφάλεια θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες. «Πολύ φοβάμαι ότι μεγάλο μέρος των καταστηματαρχών θα επιλέξουν να είναι μεικτής λειτουργίας στο βωμό του να έχουν μεγαλύτερη γκάμα πελατών» πρόσθεσε.

«Θα ξαναπάμε σε lockdown»

«Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός των εμβολιασμών και έρθει το φθινόπωρο, θα ξαναπάμε σε lockdown διότι το ποσοστό αυτών που θα είναι ευπαθείς θα είναι μεγάλο και το κράτος θα αναγκαστεί να πάρει μέτρα που θα μας ταλαιπωρήσουν όλους« κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

52 Σχόλια

  1. Λοκ ντάουν μέχρι να σβήσει το φως του ήλιου. Δεν υποτάσσομαι, δεν ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΙ.

  2. θα σε δω οταν ξυπνησουν και οι μπολιασμενοι που θα πας να κρυφτεις οι πρωτοι που θα τρωτε μαπες εσεις θα ειστε.(οι λοιμοξιολογοι).παντως εχεις ανθυγειηνη φατσα για πολλα σουτια λες και πολλες μαλακιες

  3. Πρέπει να είναι σπουδαίος γιατρός, το λέει η φάτσα του

  4. Παραδόπιστος ως το κόκαλο και όχι μόνο για ψάξτε λίγο εκεί στο Μακελειό και δεν θα μετανιώσετε.

  5. Τράβα να μπολιάσεις τα λαθροπιθήκια! Μακριά από Έλληνες!

  6. Βασιλακόπουλε ψυχόπουλε γιά πές αλεύρι ή διπολική διαταραχή (μανιοκατάθλιψη) τού γιατρού Δημήτρη Αντωνίου σέ γυρεύει.
    Γιάννης Λάκων

    1. Ποιου Αντωνίου, αυτού του καταδικασμένου για συκοφαντία?

  7. Το βλέμμα του απόλυτου ψυχάκια! Αυτός έπρεπε να είναι τρόφιμος στη Λέρο , όχι κυβερνητικός παράγοντας!

  8. και θα λογοδοτήσουν οι δοσίλογοι

  9. Δώστε στον ανέραστο Κέρμιτ την Πίνκυ του μήπως και έλθει στα ίσα του
    ΠΟΙΟΣ είσαι ρε ΗΛΙΘΙΕ που ΑΠΕΙΛΕΙΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ?

  10. Μεγαλογιατρέ, κοίτα μη πέσεις στα χέρια όλων εμάς των ψεκασμένων συνωμοσιολόγων αρνητών όπως μας λέτε γιατί δεν σε σώζει τίποτα!

  11. Όταν περάσει όλη η παράνοια (που θα περάσει κάποια στιγμή)σε βλέπω με βραχιολακια.Και τοτε θα λέμε της φυλακής τα σίδερα είναι για κάτι μαλακες σαν και σένα γελοίε.

  12. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ

  13. Γιατρε κανε τη δουλεια σου και ασε τι θα γινει με τα lockdown… Κοιτα τους ασθενεις σου και τους μαθητες και λεγε λιγα.

  14. Κλασική μασονόφατσα.
    Για να φτάσει σε αυτό το αξίωμα τον έχουν πάρει πισοκωλλητά ουκ ολίγες φορές.
    Καλή διαμονή στην κόλαση εις τους αιώνας των αιώνων.

  15. Η Σουηδία που δεν έκλεισε ποτέ και τα έχει όλα ανοιχτά τι έπαθε δηλαδή;;;;;;;;;

  16. Ριλαξ γκαις! Θρι μπερντς γουερ σιτινγκ ον ε τριι!

  17. ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 50-60 ΧΡΟΝΙΑ?

  18. βάλτε ζουρλομανδύα στον παλάβρα, τι περιμένετε ;; να αυτοκτονήσει ;; LoL

  19. Έτσι κι αλλιώς έχουν στόχο να τα κλείσουν όλα. Τώρα απλά κατασκευάζουν το αφήγημα για να το πετύχουν. Θέλουν να καταστρέψουν ολοσχερώς αυτό το λαό και την ευθύνη να την πετάξουν στους “ψεκασμένους”. Είναι αλήτες, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ, και εκτελούν τα σχέδια του Εωσφόρου τους. Ξυπνάτε.

  20. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ….. ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΥΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΝΕΟ…. LOCKDOWN…. ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ… ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ…. ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΙΤ

  21. Καλά δεν βλέπουν τα αφεντικά του τι κράξιμο τρώει; μήπως τον βάζουν επίτηδες, για να μας τα κάνει τσουρέκια και να φτάνει η πίεση 20; αυτοί δεν κάνουν τίποτα τυχαία!!!

    1. ούτε πίεση ουτε τίποτα δεν ανεβάζουμε… ίσα ίσα ξεσπαθώνουμε και γελάμε με τον ηλίθιο ψυχάκια!

  22. ψευτογιατρέ, μιζάνθρωπε, Κουλογλύφτη, πάρε τη μπανάνα σου, καθάρισέ την καλά όμως, κρεμάσου στο κλαδάκι σου και απόλαυσέ την, γιατί πόσες θα προλάβεις να φας ακόμα δίποδο εμβολιασμένο σίχαμα;

  23. ΘΑ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΓΑΠΗ ΑΣΥΣΤΟΛΗ. ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΦΙΛΙΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΣΕΛΦΙΕΣ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΡΙΞΩ ΑΠΑΝΩΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΞ.

  24. Μου θυμίζει λίγο τον Άντονι Χόπκινς στη σιωπή των αμνών………..
    Βέβαια εκείνος έπαιζε το ρόλο του ετούτος το ζει στην πραγματικότητα. Ρε που τους βρίσκουν κάτι ειδικούς τύπου Σύψα – Παγώνη – Βασιλακόπουλο κ.λ.π,. Τους πληρώνουμε κιόλας από πάνω.

  25. μου θυμίζει κάτι κακιασμενους παλιόγερους στα παιδικά μας χρονιά στην γειτονιά που δεν μας άφηναν να παίξουμε μπάλα

  26. ρωτήστε τον γνωριζει τη εστί πρεσάρισμα οπίσθιο

  27. Εμετος και αηδια ο βασιλακοπουλος.πρεπει να τον εχει σιχαθει και η οικογενεια του….!!!!!τετοιοι φασιστες δεν ειναι τυχαιο που βρισκονται,εκει που βρισκονται.τους εχουν επιλεξει με καθοδηγηση απο τις στοες!!!!!

  28. Το νέο lockdown είναι ήδη προγραμματισμένο. Ακόμα και αν πετύχαιναν 100% πλήρως εμβολιασμένους.

  29. σκασίλα μας. Δεν το κάνουμε. Να τα βάλετε εκεί που ξέρετε.

  30. Η μεταλαγμενη ιστερικη κουραδα που γκαριζει ας φαει φασολαδα κι ας ερθει να μας τα κλασει!!

  31. Ερωτώ πάλι…Τους λαθρομετανάστες γιατί δεν τους εμβολιάζετε; Νομίζω ότι δεν χρειάζονται άλλα λόγια…

  32. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ…

  33. Να υπενθυμήσουμε στον φιλτατότατο ΨΥΧΟΠΑΘΗ πως οι πλέον μπολιασμένες χώρες του κόσμου (Σεϋχέλλες κλπ) ξαναμπήκαν σε lockdown γιατί τα κρούσματα εκτοξεύτηκαν σε δυσθεώρητα ύψη;;; Ή να υπενθυμίσουμε την περίπτωση του Ισραήλ που με ~60% μπολιασμένους σαρώνει νέα αρρώστια που κανονικά εμφανίζεται μόνο το χειμώνα κι όχι πάντα; Αυτά γιατί δε λέγονται από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης;;; Γιατί έχουν πάρει τις μιζούλες τους, γι’αυτό…
    Αλλήθωρε κακομοίρη, σταμάτα να είσαι μαϊντανός του κάθε βοθροκάναλου, μπες στη φωλιά σου και ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ. Εσύ κάνε 15.000 δόσεις μπόλι – έτσι κι αλλιώς είσαι σα να τις έχεις κάνει ήδη…

  34. Ο/Η ξεφωνημένη βασιλακόπουλε, σκύψε να πιάσεις το σαπούνι λέει:

    και ψυχάκιας και πούστης!συνδυασμός που σκοτώνει βασιλακόπουλε

  35. Η μεταλλαγμένη κουκουβάγια ψάχνει γιά νέα θύματα γιατί πήρε πάλι μίζα από τόν Εβραίο Μπουρλά.
    Γιάννης Λάκων

  36. το μελλον σου ειναι σκοτεινο επιστημονα του γυαλιου και της δεκαρας δεν θα σε σωσει ολοκληρη μεραρχια ουτε και τα αλλα τα λαμογια φυσικα ειστε μια συμμορια μιζαδορων. ποτε ρε σας ενοιξε για την υγεια μας οσο πιο πολλα δηλητηρια πιο μεγαλη μιζα

  37. Ετοιμάσου ψυχάκια,στις κρεμάλες,θα σαι στην πρώτη δεκάδα. Το ότι ήσουν τρόφιμος ψυχιατρείου και συνεχίζεις να παίρνεις ψυχοφάρμακα,δεν θα σε σώσει

  38. Ρε τα ανοίξατε όλα μέχρι και τα μπουζούκια! Και μιλάς για λοκ ντάουν! Παραιτήσου, αν διαφωνείς με την κυβέρνηση που τα άνοιξε όλα! Ρε δεν τρομοκρατούμαστε, εσύ δεν σύστηνες ανεπιφύλακτα το αστραζένεκα και μετά το αποσύρατε; Τα ξεχασες; πες για τις θρομβώσεις και υις μυοκαρδίτιδες και άσε τα λοκ ντάουν όταν τα έχετε ανοίξει όλα και δεν εμβολιάζετε ούτε τους λαθρομετανάστες. Αλλά για αυτά δεν λες τίποτα γιατί θα σε διώξει ο κούλης των μκο. Το αστραζένεκα είναι ασφαλές;;;;;; γιατί μας το σύστηνες;;;;;

  39. Λες και είμαστε παιδάκια που κάναμε αταξία και δεν θα μας δώσουν παγωτό, βρε ούστ! Τους είπε κανείς πως θέλουμε νταβατζή στη ζωή μας; Σκορπάνε τα λεφτά μας στις μίζες των καναλιών, στα δέλεαρ για τους εμβολιασμούς, στους λοιμωξιολόγους τους αντί να ενισχύσουν τα νοσοκομεία, να τα κάνουν ποιοτικά και όχι τριτοκοσμικά. Σκοπός τους είναι να πουλήσουν το σκατοπροϊόν τους και όχι να σώσουν ζωές.

  40. Αχ τι κρίμα για σένα και για όλους σας που δεν φοβόμαστε αλλά ανταριαζομαστε σε κάθε σας εμφάνιση. Ουαι.. τι σας περιμένει

  41. αδέρφ@ βασιλακόπουλε΄βάζεις και πούδρα για να βγεις να μιλήσεις?? σε πήρε το μάτι μου λίγο στην εμετική πρωινή εκπομπή που ήσουν, εννοοείται οτι άλλαξα κανάλι!!

  42. ΘΑ ΠΑΣ ΑΚΛΑΥΤΟΣ ΗΛΙΘΙΕ ΜΙΖΑΔΟΡΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ TO ΕΤΣΙ

Comments are closed.