Πέρασαν χειροπέδες σε εν ενεργεία Ρώσο Υπουργό! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
Kremlin-EPA-

Οι ρωσικές αρχές συνέλαβαν τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Τιμούρ Ιβάνοφ για υπόθεση δωροδοκίας!

Ο Ιβάνοφ κατηγορείται για εμπλοκή του σε υπόθεση δωροδοκίας με πολύ ηψηλά ποσά, ανέφερε το Δημοτικό Δικαστήριο της Μόσχας.

Χρήστες του διαδικτύου μιλούν για ένα «πρωτοφανές θέαμα».

Και πράγματι, δεν βλέπει κανείς κάθε μέρα έναν πρώην αξιωματικό που εκτελεί χρέη αναπληρωτή Υπ. Άμυνας σε δημόσια θέα μέσα σε δικαστήριο!!

Θυμίζουμε πως προ μερικών ημερών από ανάλογη διαδικασία (κρατούμενοι μέσα στα χαρακτηριστικά δωμάτια με τα αλεξίσφαιρα τζάμια) πέρασαν και οι τρομοκράτες που αιματοκύλισαν τη Μόσχα.

Τι μεταδίδουν ρωσικά δίκτυα:

«Σύμφωνα με την μέχρι στιγμής έρευνα, ο Ιβάνοφ συνήψε εγκληματική συνωμοσία με τρίτους, η υπόθεση σχετίζεται με την εκτέλεση εργασιών συμβολαίου και υπεργολαβίας για τις ανάγκες του Υπουργείου Άμυνας.

Τα δικαστήρια της Μόσχας κατήγγειλαν το δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση στην οποία κρατείται ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Τιμούρ Ιβάνοφ. Πρόκειται για τον Σεργκέι Μποροντίν, ο οποίος επίσης τέθηκε υπό κράτηση για δύο μήνες σε υπόθεση δωροδοκίας. Τα δικαστήρια αναφέρουν ότι ο Borodin ήταν φίλος με τον Ivanov, συμμετείχε στις δραστηριότητες μιας εγκληματικής ομάδας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response