Πέθανε ο πρώην υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης

Κοινοποίηση:
παυλιδης

Πέθανε σήμερα το βράδυ σε ηλικία 79 ετών, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με σοβαρά προβλήματα υγείας, ο πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Αριστοτέλης Παυλίδης.

Γεννήθηκε στο Πυλί της Κω και σπούδασε στη Φυσικομαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 1966. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο για να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο εκεί Πολυτεχνείο.

Το 1977 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Δωδεκανήσων με την Νέα Δημοκρατία. Το 1977 και 1979 εξελέγη γραμματέας της Βουλής ενώ το 1982 κοσμήτοράς της. Στις κυβερνήσεις Τζαννετάκη και Μητσοτάκη διετέλεσε υφυπουργός Οικονομικών και την περίοδο 1990 – 1992 υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.

Στην πρώτη κυβέρνηση Καραμανλή διορίστηκε υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι και τον σχηματισμό της δεύτερης κυβέρνησης που προήλθε από τις βουλευτικές εκλογές του 2007.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Στο πυρακτωμένο κα@λί του σατανά να κάθεσαι αιώνια… (και στους υπόλοιπους το ίδιο).

  2. γλιτώσαμε χρήματα από έναν πρώην Υπουργό και βουλευτή γλιτώσαμε τη σύνταξή του

  3. Καλό ψόφο. Μην ξεχνάμε ποιος είναι ο Παυλίδης, ο υπεύθυνος του σκανδάλου των «άγονων γραμμών» που δεν δικάστηκε ποτέ γιατί η Βουλή δεν ψήφισε την παραπομπή του σε ειδικό δικαστήριο.

    1. Απαιτούσε 10 με 15 εκατ. για να προικίσει την κόρη του!!!

  4. Αυτος δεν ειχε σκοτωσει μια κοπελλα με τ’αυτοκινητο και κρυπτηκε πισω απο την γα@@@@νη βουλευτικη ασυλια ??????Δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν αυτος αλλα για να ειναι βολευτης συμμοριτης ηταν

  5. θεος σχωρεστον ,πολυ τριχα στα αυτια ειχε λογικο να μην ακουγε ποτε τι ηθελα ο λαος,αλλα ηρθε η ωρα να του πει ο παπας στ αυτι

Comments are closed.