Πέθανε ο πρόεδρος της Βουλής που διόρισε κουτσούς και στραβούς στη Βουλή και τους έκανε μόνιμους δημόσιους Υπαλλήλους! Βόμβα από την οικογένεια του για την κηδεία του!

Κοινοποίηση:
feretro_kideia_aftodioikisi

Ο Δημήτρης Σιούφας πέθανε σε ηλικία 75 ετών και ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, ενημερώνει σχετικά με την κηδεία του πολιτικού.
Ο επί χρόνια βουλευτής της ΝΔ και υπουργός, Δημήτρης Σιούφας, “έφυγε” την Παρασκευή, 11.01.2019 και η κηδεία του δεν θα πραγματοποιηθεί δημοσία δαπάνη, όπως θα άρμοζε στην περίσταση.
Κι αυτό καθώς γίνεται σεβαστή σχετική επιθυμία, κατόπιν επικοινωνίας του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση με την οικογένεια του εκλιπόντος.
sioufas_khdeia_1101_1-768x542
Ο Δημήτρης Σιούφας, έχει μείνει στην ιστορία για πολλούς και διάφορους λόγους. Αλλά ο πιο σημαντικός, για τον οποίο η κοινή γνώμη τον έχει αποδοκιμάσει, είναι ότι τον Ιούνιο του 2008 φρόντισε τα πάντα ώστε να περάσει τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής με διακομματική συναίνεση.
Η επίμαχη τροποποίηση που φέρει την υπογραφή Σιούφα αποκαλύπτει με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι στο ναό της Δημοκρατίας, λειτουργούσε ένας μηχανισμός βολέματος συγγενών και φίλων πέρα από κάθε έννοια διαφάνειας.
Βάσει λοιπόν της συγκεκριμένης ρύθμισης όλοι όσοι είχαν προσληφθεί έστω και για μία μέρα, μέχρι τη διάλυση της τελευταίας Βουλής ως μετακλητοί υπάλληλοι στα γραφεία των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων ή των αρχηγών τους στα γραφεία των μελών του προεδρείου της Ολομέλειας, μπορούσαν, υποβάλλοντας μία απλή αίτηση μέσα στο επόμενο τρίμηνο, να μονιμοποιηθούν!
Και με αυτό τον τρόπο διορίστηκαν 231 μόνιμοι υπάλληλοι. Και βέβαια, από τους διορισθέντες, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η κόρη του κ. Σιούφα, η οποία μονιμοποιήθηκε στη Βουλή το 2002, επί προεδρίας του κ. Απόστολου Κακλαμάνη, έχοντας προϋπηρεσία ως μετακλητή υπάλληλος 10 μηνών και 14 ημερών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Να γράψετε κάτι καλό που έκανε για την χώρα… Ένα καλό… Αλλιώς να πάει εκεί που πρέπει αν υπάρχει δεύτερη ζωή…

  2. Μην ξεχάσετε και την εισπρακτική εταιρία ,που διατηρούν τα λαμογια τα τέκνα του ,και έχουν φθάσει τον κοσμάκη σε επίπεδα αυτοκτονίας!!!

    1. Είσαι και πρώτος.Να τα λέτε να τα μάθει ο κόσμος τι έχει κάνει ο καθένας…
      ..

    1. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΝΑΤΞΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΤΟYΣ;
      ΔΕΝ ΓΛΙΤΏΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ

  3. Μονο ο Σιουφας διοριζε,ο σιδερένιος τι εκανε? ο τσιπρας τι κανει?

    1. Ο Τσίπρας περιμένει να διορίσει το Μητσοτάκη για πρωθυπουργό

      1. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
        ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΙΝ Ο ΤΣΟΥΠΡΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟΣ;

Comments are closed.