Πέθανε ο θρύλος του Ελληνικού Kick-Boxing Γιώργος Μάλλιος – Η συγκινητική δημοσίευση του γιου του που έκανε γνωστό το δυσάρεστο γεγονός…

Κοινοποίηση:
2930394

Βαρύ πένθος στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων, αφού έφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο Γιώργος Μάλλιος.

Ο θρύλος του Kick-Boxing στην Ελλάδα, τις τελευταίες μέρες έδινε μάχη για την ζωή του λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε στους πνεύμονες, το οποίο αποδείχθηκε ανίκητος αντίπαλος. Ο Γιώργος Μάλλιος, με καταγωγή από το Μαυρομάτι Καρδίτσας, είχε επί δεκαετίες γυμναστήριο στην οδό Αμαλιάδος 17 στους Αμπελόκηπους (Αθήνα) και ανέδειξε δεκάδες αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης.

Τα δυσάρεστα έκανε γνωστά ο γιος του Γρηγόρης, με το παρακάτω ποστάρισμα…

“Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ όλων μας, έφυγε, Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ των δασκάλων!

Δυστυχώς μια μάχη που έδωσε της τελευταίες ήμερες με ένα σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες, ένα μικρόβιο στο αναπνευστικό, ενώ κάναμε κάποιες άλλες ιατρικές εξετάσεις, έκανε την καρδιά του να σταματήσει.

Πότε δεν του άρεσε το νοσοκομείο και βρήκε τρόπο να το σκάσει τώρα που ήταν για πρώτη φορά στη ζωή του μέσα σε αυτό!
Έφυγες όπως ήθελες… χωρίς να ταλαιπωρηθείς καθόλου! Και τώρα θα διδάξεις το αγαπημένο σου άθλημα και εκεί επάνω.

Δυστυχώς ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω… Ένα κομμάτι μου ξεριζώθηκε από την ψυχή μου. Μου έμαθες τα πάντα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ…είχαμε άπειρες όμορφες στιγμές στην κοινή μας ζωή.

Είχαμε χαρές άλλα και στεναχώριες όπως σε όλες τις οικογένειες, μα πάνω από όλα ΑΓΑΠΗ, όλα τα συστατικά της ζωής…και τώρα νιώθω ξαφνικά τόσο μόνος… Έλεγες τον τελευταίο καιρό, τι θα έκανες αν δεν είχες εμένα…όχι μπαμπά μου…τι θα έκανα εγώ αν δεν είχα εσένα!

Όλα αυτά που είπαμε να τα θυμάσαι και εκεί επάνω. Έζησε την ζωή του στο 100%. Έφυγε γεμάτος. Άλλαξε πολλών ανθρώπων τις ζωές προς το καλύτερο!!!! Έσωσε ανθρώπους από την καταστροφή!!! Ήταν πάντα ΓΝΗΣΙΟΣ! ΗΤΑΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ!!!

Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του

Θα ζεις για πάντα μέσα μου

Το κενό που μου αφήνεις δεν μπορεί να καλυφθεί

Σ’ ΑΓΑΠΩ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.