Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
euripiotis_

Ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας από την είδηση πως έφυγε ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης. Έφυγε σε ηλικία μόλις 56 ετών.

Έφυγε από τη ζωή ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, που έδινε τους τελευταίους μήνες σκληρή μάχη απέναντι στον καρκίνο, στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα, όπου νοσηλευόταν από τα μέσα Φεβρουαρίου. Η περιπέτεια της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο περίπου. Ο ηθοποιός ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο.

«Της Ελλάδος τα παιδιά» και «Άνδρες έτοιμοι για όλα»

Ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης γεννήθηκε το 1963 στην Ηλιπούπολη σε ένα σπίτι με αυλή. Είναι το τέταρτο παιδί της οικογένειας, το μικρότερο, και τα παιδικά χρόνια του ήταν δύσκολα, όπως έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του. Ο πατέρας του ήταν εργάτης και η μητέρα του άνθρωπος θεοσεβούμενος, γι αυτό και ο ηθοποιός είχε ιδιαίτερη σχέση με τον Θεό.

Κώστας Ευριπιώτης

Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε στην πορεία του πολλές συμμετοχές στο θέατρο και την τηλεόραση με ρόλους κυρίως κωμικούς. Έγινε επαγγελματίας ηθοποιός από το 1981, θαύμαζε τον Νίκο Βασταρδή, ο οποίος ήταν και δάσκαλός του στη δραματική σχολή και τον μέγα Χρόνη Εξαρχάκο – που διέθετε κατά την γνώμη του τρομερό οίστρο στον αυτοσχεδιασμό. Στα πρώτα του βήματα και σε ηλικία μόλις 22 ετών, υποδύθηκε τον γιο του Κώστα Βουτσά (Ανδροκλή Καρπερού), στην ιστορική τηλεοπτική σειρά του 1985, «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια». Έχει δηλώσει ότι θαύμαζε πάντα τον Κώστα Βουτσά και τον Θύμιο Καρακατσάνη.

Το τηλεοπτικό κοινό, όμως, τον γνώρισε καλύτερα και τον αγάπησε μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, «Της Ελλάδος τα παιδιά». Η σειρά προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 τις σεζόν 1993-1994 και 1994-1995. Πρωταγωνιστούσε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία. Οι ιστορίες της σειράς εκτυλίσσονται στο Γραφείο Ενημέρωσης της Αεροπορίας, στο οποίο υπηρετούν τρεις σμηνίτες, ένας δημοσιογράφος, ένας σκηνοθέτης και ένας τραγουδιστής. Μαζί τους εργάζονται oι κυρίες Μπουμπού και Ντίνα, καθώς και o νέος Σμήναρχος του γραφείου, Κάκαλος. Ο Κώστας Ευριπιώτης ήταν ο Σμηνίτης Γεώργιος Βλάχος.

kostas-evripiotis-ant1.jpg
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Στο παλιό ρε…?Καλό Παράδεισο “Βλάχο”…

  2. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !

  3. Κριμα, πολυ κριμα!!!! Ο θεος να αναπαυσει την ψυχη του!!!

Comments are closed.