Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠ’ ΟΝΟΜΑΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΗΣ – ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – “ΕΦΥΓΕ” ΣΤΑ 82 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ακισ2

    Έφυγε από την ζωή από ανακοπή καρδιάς ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ηλικία 82 ετών. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν επί 9 μήνες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Καστέλλα.

    Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες στην πολιτική ζωή της μεταπολίτευσης με άδοξο όμως πολιτικό τέλος αφού το 2012 συνελήφθη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και στις 7 Οκτωβρίου 2013 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών, με την ποινή του να μειώνεται αργότερα σε 19 χρόνια.

    Διατέλεσε για πολλά χρόνια βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ με συνεχείς παρουσίες σε κυβερνήσεις από το 1981 μέχρι και το 2004, ενώ το 1996 έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του πρωθυπουργού ύστερα από την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

    Ο Άκης Τσοχατζόπουλος γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1939 στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου μεταφέρθηκε η οικογένειά του το 1940.

    Η καταγωγή του πατέρα του ήταν από την Κωνσταντινούπολη και της μητέρας του από τα Ιωάννινα. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας του υπήρξε μπασκετμπολίστας, αγωνιζόμενος για δύο χρόνια (1953 και 1954) στον ΠΑΟΚ στη θέση «3» (small forward).

    Σπούδασε στο Πολυτεχνείο του Μονάχου Πολιτικός Μηχανικός (1964) και Μηχανικός Οικονομίας και Διοίκησης (1967). Εργάστηκε σε κατασκευές δημοσίων έργων στη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ιταλία. Η βάση του ήταν στη Γερμανία, όπου έζησε συνολικά 16 χρόνια, από το 1959 έως το 1975 οπότε και επέστρεψε οριστικά στην Ελλάδα.

    Το 1968 του απαγορεύθηκε η είσοδος στη χώρα, καθώς η Χούντα του είχε αφαιρέσει την ελληνική ιθαγένεια, λόγω της αντιστασιακής του δραστηριότητας. Το 1964 παντρεύτηκε τη Γερμανίδα Γκούντρουν Μολντενχάουερ, με την οποία απέκτησε μία κόρη κι έναν γιο. Το 2004 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με τη Βίκυ Σταμάτη, αρχικά με πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια με θρησκευτικό στο Παρίσι, και απέκτησαν έναν γιο.

    Το 2004 δέχθηκε κριτική από μερίδα του τύπου και του πολιτικού κόσμου για τον γάμο του στο Παρίσι και τη δεξίωση που ακολούθησε σε πολυτελές ξενοδοχείο (Four Seasons), καθώς και για την περιουσία του σε ακίνητα και τις επαφές του με τον επιχειρηματικό κόσμο.

    Το 1968 γνώρισε στη Φρανκφούρτη τον Ανδρέα Παπανδρέου και το 1970 έγινε μέλος του αντιδικτατορικού Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος (ΠΑΚ). Υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Από τότε συμμετείχε για πολλά χρόνια στα εκτελεστικά γραφεία του κόμματος. Την περίοδο 1990 – 1994 διετέλεσε γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ενώ το 1995 εξελέγη αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

    Στις εκλογές του 1981 συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ εκλεγόμενος βουλευτής. Από το 1985 έως και τις εκλογές του 2004 εκλεγόταν συνεχώς βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης.

    Το 1995 ο Άκης Τσοχατζόπουλος διετέλεσε αναπληρωτής πρωθυπουργός και με την ιδιότητα αυτή εκπροσώπησε την Ελλάδα στη σύνοδο κορυφής των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Μαδρίτη.

    Μετά την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου από το αξίωμά τον Ιανουάριο του 1996, έθεσε υποψηφιότητα για την ανάδειξη του νέου πρωθυπουργού που θα εξέλεγε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Ισοψήφησε με τον Κώστα Σημίτη (από 53 ψήφοι), ενώ ακολούθησαν σε ψήφους οι Γεράσιμος Αρσένης και Γιάννης Χαραλαμπόπουλος. Στην επαναληπτική ψηφοφορία έλαβε 75 ψήφους, έναντι 86 του Κώστα Σημίτη. Τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου και μετά τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, διεκδίκησε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το χρίσμα του προέδρου του κόμματος, απέτυχε όμως να εκλεγεί με αντίπαλο τον Κώστα Σημίτη.

    Συμμετείχε σχεδόν σε όλα τα υπουργικά συμβούλια των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, από τον πρώτο σχηματισμό της κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 μέχρι το τέλος της κυβέρνησης Σημίτη το 2004, ενώ διετέλεσε υπουργός και στην οικουμενική κυβέρνηση του Ξενοφώντα Ζολώτα.

    Διετέλεσε Βουλευτής από το 1974 έως το 2007. Στις εκλογές όμως του 2007 απέτυχε να εκλεγεί καθώς κατατάχθηκε στην 7η θέση ανάμεσα στους συνυποψηφίους του, ενώ στις εκλογές του 2009 δεν κατέβηκε υποψήφιος.

    Στις 11 Απριλίου 2011, ο πρώην υπουργός διαγράφηκε οριστικά από το ΠΑΣΟΚ. Η ψήφιση στο Κοινοβούλιο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της σύστασης προκαταρκτικής επιτροπής από την Βουλή των Ελλήνων, έφεραν τον πρώην υπουργό σε σύγκρουση με τους βουλευτές του κόμματός του, ενώ ανέφερε ότι αποτελεί κίνηση υποχωρητικότητας έπειτα από την πίεση της αντιπολίτευσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    58 Σχόλια

    1. Τα σημερινά σκουπίδια που τα τρώνε πλέον φάτσα κάρτα,θα πάνε φυλακή, μπάααα, η κούλα παίρνε 1 εκατομμύριο το μήνα μίζα και οι ψηφοφόροι του φιλατε το χέρι βρωμιάρηδες λεπρες

    2. Όλα έχουν ακμή και παρακμή. Το μεγάλο λάθος που κάνουν αυτοί οι τύποι, ειδικά αυτοί που μπαίνουν στην πολιτική φτωχαδάκια και σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν θησαυρίσει αλλά όχι με τον ιδρώτα τους, δεν μπορούν να σκεφτούν ότι, όλα σε αυτόν τον κόσμο έχουν αρχή και τέλος. Τσοχατζόπουλε…
      Ποσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια!!! Η ζωή είναι σαν παραμύθι.

    3. “”” Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠ’ ΟΝΟΜΑΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΗΣ“””. Ενα παιγμενο χαρτι εφυγε. Οι υπολοιποι;;;;;; Σας βασιλευουν.

    4. Τώρα, θα θέλει και παρηγοριά η Βίκυ … Τυχερός ο παρηγορητής

    5. Ένα καθηκι λιγότερο μείνανε αλλά 300

    6. Καλό ταξίδι στον Άκη. Πλήρωσε το φαγοπότι του ΠΑΣΟΚ μόνος του. Έπρεπε να πάρει μαζί του στον άλλο κόσμο όλο το ΠΑΣΟΚ να ξεβρωμίσει ο τόπος….

    7. Και ξαφνικά, η μέρα έγινε ΥΠΕΡΟΧΗ. Πραγματικά υπέροχη.

    8. Λυσσασμένο λαμόγιο που έφαγε εκατομμύρια σπι τα λεφτά μας. Τα Τάρταρα τον περιμένουν.

    9. Την αληθεια δεν θα την μαθουμε ποτε Αυτο παντως που ξερουμε ειναι οτι δεν ηταν ομονος που πηρε προμηθεια Οι αλλοι τι επαθαν Θυμαμαι και τα χρηματα που επαιρνε καποιος καπου καποτε στο Παρισι απο την ΠΕΣΙΝΕ………………

    10. Ο αποθανών δεδικαιωται ρε τομάρια.Καλη ανάπαυση στη ψυχούλα του να ευχεσθε,άνθρωπος ήταν κι αυτος.Με τη σιωπή του,απ’ ότι κατάλαβα έσωσε τη γυναίκα και το παιδί του ειδάλλως θα τον είχαν φυτέψει δέκα φορές.

      1. “Καλη ανάπαυση στη ψυχούλα του να ευχεσθε,άνθρωπος ήταν κι αυτος.” Εχεις τρελαθει τελειως ανθρωπε μου η εισαστε βολεμενοι απο το ΠΑΣΟΚ? Τα λεφτα μας ετρωγε ο τυπος με το ασκερι που συμμετειχε. Στις μνημες μας θα μεινει ως ενας απο τους αρχικαταστροφεις της χωρας. Και ειμαστε εμεις τομαρια αλλα αυτος ψυχουλα. Ρε μη χειροτερα.

    11. Καλο ταξιδι Ακη.πραγματικος σοσιαλιστης,υπερ ανω χρηματων οπως πολλοι στο παλιο ΠΑΣΟΚ μεχρι την ωρα που μπλεξανε με νεαρες σπαταλες γυναικες,το πιστευω! Αθανατος.

    12. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ;;;;; ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ; ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΠΟΣΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ!

    13. Κάλο σου ταξίδι υπουργε, εμεις οι στρατιωτικοί δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ για την πραγματική αύξηση στους μισθούς μας, για την αξιολογη ροή ανταλλακτικων απο αεροπλανα,άρματα μάχης, βαπόρια, όπως και το σύγχρονο εξοπλιστικό πρόγραμμα που υλοποιηθει επι υπουργίας σου.
      Άν δεν έπαιζε το χυδαίο του παιχνίδι με τους δελφίνους του βουλευτες ο Λαλιώτης θα γινόσουν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , αλλά δυστυχώς μας φορτώσαν το Σιμητη που κατέστρεψε την ελληνική οικονομια ,βάζοντάς μας με τις πράξεις του στα αιματηρά μνημόνια στο χρηματηστήριο, και μετ έπειτα στην κολπή των ομολογιουχων και το ξεπούλημα των ασημικών του Ελληνικού κράτους.

      Κάλο σου ταξίδι άξιο τέκνο της Δημοκρατικής Παράταξης

      1. Τρωγαται καλα κοπρητια επι Ακη ε???Αντε μην ξεχασεται να στειλεται αγημα στιν κηδεια του απο το κοπρητια του πενταγωνου τα γνωστα…………..

      2. ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑ.
        Καλό σου ταξίδι υπουργέ της ΡΕΜΟΥΛΑΣ και της ΜΙΖΑΣ…..

      3. Καραβανάδες δημόσιοι υπάλληλοι… Κονσέρβες από τα μαγειρεία καβάτζοναν οι καραβανοπόντικες…Ημιανάς…..

    14. Ο Θεός να τον συγχωρήσει.. Σε καλή μεριά κυρά Βικη Καλοφαγωτα στην υγεία των κοροιδων

    15. Ναι, οποιος πεθαινει απο εδω κι περα κι 200 χρονων να ειναι κι 10 καρκινους να εχει θα φταιει το μπολι

      1. κατσε και θα δεις πειρανατοζωα ε πειραματοζωα ακομα πιστευεται οτι σας το κανουν για το καλο σας……….χα χα

    16. O Θεος θα τον κρινει μαγκες.Ας μην τον βριζουμε αλλο Τουλαχιστον αυτον πληρωσε για οσα εκανε

    17. Μήπως να τον κηδεψουμε και αυτόν δημοσία δαπάνη για τα “αγαθά” έργα του επί ΠΑΣΟΚ;

    18. Το να οδηγηθείς στα 72-73 στη φυλακή μπορεί να ήταν συνεννοημένο και από πριν. Δεν ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος ούτε ένας από τους μπροστινούς που θυσιάστηκε ακούσια. Όπως αυτός που βάζει στα 80 μια υπογραφή εν γνώσει του σε κάποια επένδυση, έργο ή δάνειο που ξέρει πως είναι της αρπαχτής αφού έχει ήδη φάει καλά 80 χρόνια και έχει εξασφαλίσει για 7 γενιές όλους τους πλησίον του με κάποια λίγα πλέον υπερλουξ χρόνια σε ένα υπερλουξ κελί.

    19. Ναι οκ ηταν υπουργος εθνικης αμυνης οταν υπηρετουσα τη θητεία μου το 1997-98 , μην τον πετροβολάτε ομως ,αυτος τιμωρηθηκε ,οι αλλοι ? Οπως λεει και ο τιτλος πηρε στη πλατη του τα αμαρτηματα της μεταπολιτευσης και ειδικα του πάλαι ποτέ παντοδυναμου πασοκ

    20. Σε κανέναν δε θα λείψει και κανείς δε θα τον κλάψει.

    21. Η αληθεια για τον Ακη και τον καθε Ακη θα βγεί υστερα απο 40 χρονια, αν και ουτε αυτο πιά δεν ειναι σιγουρο. Ολα όσα λεγονται στα δικαστήρια δεν ειναι παρα ένα θέατρο,μια στημενη παράσταση, ποτε δε βγαινει αληθεια στο θέατρο αυτό, μονο χαζοι πιστευουν οτι απο πρακτικα δικαστηριων θα μαθουν την αληθειοα. τΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΩ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΔΩ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟς,ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ,ΑΛΛΟΙ ΤΡΙΣΧΕΟΡΟΤΕΡΟΙ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΣΟΜΟΖΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΛΠ ) ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕς ΠςΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ας ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ Η ιΣΤΟΡΙΑ,ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΏΡΑ,.

    22. Σίγουρα θα του έκαναν κανένα εμβόλιο θανάτου απο αυτά που διαφημήζουνε οι Μητσοτάκηδες και ολο το σκυλολόι της σιωνιστικής βουλής των ανθελλήνων και ψόφησε καθαρό πειραματόζωο και αυτός

      1. Εγω εκανα το μπολι και θα κανω και 3η δοση . Στα ριαπαπα μου σε εχω γραμμενο. Ευχομαι καλο covid

        1. Στα απίδια μας…κάνε κι άλλο ,κι άλλο…και καλά σαράντα!!

        2. Μην αναστατώνεσαι θα πάθεις τίποτα και θα πουν ότι φταίει το μπόλι

        3. Φοράς παρωπίδες κομματόσκυλο; Δεν βλέπεις γύρω σου πόσοι πεθαίνουν από εμφράγματα από το εμβόλιο;
          Σύντομα κ στα δικά σου…

        4. ελεος

          Πες μου, σε ποιο νεκροταφειο θα ταφεις, να ερχομαι να σου αναβω, το καντηλακι!
          Μακαριοι οι πτωχοι, το πνευματι! Αφες αυτοις, ου γαρ οιδασι, τι ποιουσι!

        5. Ο/Η με το εμβόλιο απέκτησες - έγινες φορέας covid-πως την πάτησες έτσι; λέει:

          εμβολιο-ρουφήχτρας είσαι ή πληρώνεσαι; Εμβόλιο νάναι κι οτι νάναι έ;
          κι ας μην έχει ελεγθεί πρώτα όπως τα άλλα, που σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, χρειάζονται μελέτες και στοιχέια 7-10 χρόνων για να εγκριθούν για τις τις ¨οφέλειες¨ και πάνω από όλα τις ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

          ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟ-ΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ….ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΛΙΓΌΤΕΡΟ….οι…. άμοιροι.

        6. Εκει που θα πας μην ξεχασεις να του γραψεις…..

          1. καλο ταξιδι απο τωρα σε ολους τους αγαθους χουντικους που θα πεθανουν απο κοβιντ

    23. ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ..Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ,”ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ” ΠΑΡΑΝΟ’Ι’ΚΗ ΕΛΙΤ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΟΝ Β’Π.Π. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΙΤΛΕΡ-ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ-ΙΑΠΩΝΩΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ..ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ!!!

    24. Υπήρξαν και υπάρχουν πολλοί χειρότεροι που έπρεπε να έχουν την ίδια τύχη όμως…

    25. Ο ακης ηταν ο πιο αδυναμος απο τους μεγαλοκλεφτες.ηταν ο πιο “μικρος” απο τους λησταρχους.και τωρα που γερασε,εχασε και αυτην την λιγη δυναμη και εξουσια που ειχε καποτε.οι μεγαλολησταρχοι και μεγαλοκλεφτες,μεγαλυτεροι και “ανωτεροι” στον υποκοσμο,απο τον ακη,ειναι αυτοι που τον εκλεισαν φυλακη.ο μεγαλοαπατεωνας και το μεγαλολαμογιο δεν πιανεται ΠΟΤΕ.οι ροθτσιλντ και ροκφελερ και σορος ειναι εξω.οσο πιο μεγαλο καθικι εισαι,τοσο ελεγχεις πιο πολλους.ο ακης γερασε και δεν μπορουσε να ελεγξει ουτε το πουλι του.Ο Θεος ας τον συγχωρεσει.

    26. ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του Συντρόφου Άκη,παρά την πικρία του,που αναγκάστηκε σαν άλλος Ιησούς να φορτωθεί τις αμαρτίες όλων,κράτησε το στόμα του κλειστό και δεν έδωσε κανέναν από τους αχάριστους τέως χειροκροτητές του
      υγ Βικάρα καλοφάγωτα

    27. Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ,ΓΙΑΤΙ,ΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΗΜΙΤΗ,ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΥΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!! ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ” ΜΕ ΤΑ “ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ”..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΣΤΟΝ..ΚΑΤΑ ΤΡΑΓΚΑΝ [ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ] ΣΗΜΙΤΗ -“ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ”!!! ΟΛΑ..ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!! ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ…

    28. γιαυτο και η σημερινη παγκοσμια παρανοικη χιτλερικη ελιτ προτιμα να μην γεννιεται κανενας μεσω εμβολιων για να αποφευγει και τα εξοδα να μας πεθαινει

      1. ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ..Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ,”ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ” ΠΑΡΑΝΟ’Ι’ΚΗ ΕΛΙΤ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΟΝ Β’Π.Π. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΙΤΛΕΡ-ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ-ΙΑΠΩΝΩΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ..ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ!!!

        1. Αδικα χάνεις τα λόγια σου φίλε…Στα γίδια έχει γίνει πλέον φυτεμένη εμμονή,ότι για ¨ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,φταίνε αυτοί που πέθαναν για να μην φτάσουμε σ’αυτήν την κατάντια…

    29. Ο Κοντομηνάς όμως ΖΕΙ!!
      Μήπως γιατί επειδή είναι ήδη νεκρός και τον διατηρούν με μηχανικά μέσα «παρέλειψαν» να τον εμβολιασουν;;
      Με το σωρό πεθαίνουν νέοι και δε θα πέθαινε το ραμολιμεντο;;;

    30. Καλός ο Άκης.Μασωνος μεν καλός όμως.Τον έφαγε ο εβραίος σιμίτης….

    31. Μεγάλη Μορφή και αυτός επί ένδοξες εποχες ΠΑΣ0Κ! Πέρασε πολλά τα τελευταία χρονια, πάντως λες και Προσπαθούσαν να τον ξεκανουν. RIP

    32. Ας τον κρίνει ο Θεός…

    33. Προσωπικά δεν μπορώ να λυπηθώ για την απώλεια ενός τέτοιου ατόμου.

      1. Εγω θα ελεγα κακη κολαση και λιγο ειναι

        1. Πολλές φορές εύχομαι τα χειρότερα για όλα αυτά τα ανθρωποειδή. Την ώρα του θανάτου όμως η ψυχή παλεύει με πλήρη συνείδηση του τι έχει πράξει , οπότε για όλους αυτούς πρέπει να ευχόμαστε καλή ανάπαυση και καλό παράδεισο. Κάποια στιγμή και εμείς θα κριθούμε. Κατανοώ απόλυτα την οργή του λαού.

        2. Μιζαδορος μπορεί ναι! Δεν τον λες και Σημίτη ούτε Μούλη ούτε Τσιπρα!! Ούτε προδότης ούτε πούλησε Μακεδονικό, άσε που δεν άφησε την εθνική άμυνα χωρίς α/Φ, και αγόρασε ότι καλύτερο εκείνη την εποχή, δεν λέω θα πω όμως ειλικρινά ΚΑΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ αν και τους πασοκους και γενικά όλο το πολιτικό σύστημα τους μισό θανάσιμα

        3. Εγώ θά έλεγα νά αφήσουμε τίς κατάρες καί νά αναλογιστούμε λίγο μπάς καί πάμε ΕΜΕΙΣ εκεί που εχυόμαστε γιά τούς άλλους.

    Comments are closed.