Πέθανε ενώ χόρευε ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω

Κοινοποίηση:
koskos

Ο 62χρονος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε έπειτα από ένα χορό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης, στη Λέσχη Αξιωματικών Κω

Ισχυρό σοκ προκάλεσε το βράδυ, της Παρασκευής, 24 Φεβρουαρίου, εν μέσω εορταστικών εκδηλώσεων, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω Ιάκωβου Φλεριανού ο οποίος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε έπειτα από ένα χορό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης, στη Λέσχη Αξιωματικών Κω.

Όπως έγινε γνωστό από τον ιστότοπο aegeanews.gr, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κω, όμως έπειτα από λίγα λεπτά εξέπνευσε, παρά τις προσπάθειες επαναφοράς, σε ηλικία 62 ετών.

Ένας άξιος και ικανότατος αξιωματικός του στρατού ο οποίος διετέλεσε Διοικητής σε μονάδες του νησιού και στην συνέχεια στέλεχος στην τοπική ΕΥΠ.

Άνθρωπος του καθήκοντος, αξιοπρεπής, σοβαρός, ευγενικός, ήρεμος, διακριτικός, μετρημένος.

Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος και πρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Κω, με διαρκή παρουσία σε όλες τις δράσεις των ενόπλων δυνάμεων.
Ασχολήθηκε επίσης με τα κοινά ως μέλος της Δημοτικής παράταξης Δύναμη Αλλαγής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της σε ΔΣ επιτροπών, οργανισμούς και επιχειρήσεις του δήμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΣΗΚΩ ΧΟΡΕΨΕ ΜΠΟΛί ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΩ ΠΑΓΩΝΙ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΙΚΟ ΞΑΦΝΙΚΟΥΑΔΙΚΟ

  2. Μπα ξεκινησαν και οι απόστρατοι τώρα παράπλευρες απώλειες μάλλον το εμβόλιο θα φθεει

  3. Θα θεωρείται σε λίγο καιρό έστω και το παραμικρο υπονοούμενο πως μπορεί να φταίνε τα μπόλια. Ειδικά με τον ερχομό της επόμενης ψεοτοπανδημιας θα γίνει νόμος του κράτους. Και σίγουρα θα γίνουν υποχρεωτικα, αλλιώς το σπίτι σου θα είναι φυλακή σου, αν μέχρι τότε σου αφήσουν να έχεις σπίτι, υπάρχουν και τα κοντεινερ

  4. Ψαφνικιτιδα οι αλλοι για ενα γέρο που ρουφήξει τα κρασιά του κ στρεσαριστηκε η καρδιά και απο τους χορούς,χαχαχα
    Παντως εφυγε ωραία.

  5. Άν και στα 62 του,στη φωτογραφία φαίνεται πολύ όμορφος και γοητευτικός.Κρίμα έναν τέτοιο άνδρα να τον φάει το χώμα.

  6. Σήκω χόρεψε τώρα αν μπορείς

  7. Ο ΝΕΚΡΟΣ γκουρού του fitness Doug Brignole, ο οποίος είπε στο Twitter, “Όσοι πιστεύετε ότι το εμβόλιο σκοτώνει ανθρώπους, μπορείτε να με χρησιμοποιήσετε ως τεστ. Αν πεθάνω, είχατε δίκιο”.

    https://twitter.com/DutchHockeyMom/status/1582425222082592769?lang=en

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    1. ΒΛΑΧΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ

  8. Το ξέρετε πως οι απόστρατοι έκαναν σα τρελοί να δείξουν υπακοή στον εμβολιασμό; Και πως σε πολλούς συνδέσμους αποστράτων ήταν η γραμμή πως πρέπει να δείξουν καλή διαγωγή στη κυβέρνηση και τη νδ;

  9. Μπολιασμενος σιγουρα ο παληκαρας τα κακαρωσε απ τον…. ενθουσιασμο του για τη κοπη της πιττας! Θερμα συλληπητηρια στους οικειους του!

  10. Γιατί να μην χορεύει; Σύνταξη στα νειάτα, εφάπαξ, λέσχες, προνόμια κ.τ.λ..

    1. Eiσαι ο ορισμος του ανοητου με τις βλακειες που γραφεις.

  11. Εμβολιο ειχε κανει ? Αυτη ειναι η σωστη πληροφορια.

    1. τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου?
      Αχυρα?
      αυτή είναι η σωστή ερώτηση!
      Ψεκασμενε!

Comments are closed.