Πάτρα: Υψηλά λευκά αιμοσφαίρια έδειξαν οι εξετάσεις της 57χρονης που πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση

Κοινοποίηση:
kommotria-

Εν αναμονή του πορίσματος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον θάνατο της κομμώτρια από την Πάτρα, έπειτα από επέμβαση ρουτίνας

Κορυφώνεται η αγωνία για την υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας με θύμα την 57χρονη κομμώτρια που έφυγε από τη ζωή, έπειτα από αισθητική επέμβαση στην οποία προχώρησε.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, δεν έχουν σταλεί ακόμα όλα τα επίσημα έγγραφα και από τα τρία νοσοκομεία που επισκέφτηκε εκείνο το βράδυ η γυναίκα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, με ατποέλεσμα να μην έχει εκδοθεί προς το παρόν το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας.

Όπως αναφέρει η εκπομπή, ο γιατρός που χειρούργησε την 57χρονη μετά την ολοκλήρωση της λιποαναρρόφησης την ενημέρωσε πως όλα πήγαν καλά.

Η γυναίκα επιστρέφει σπίτι εκεί όπου αρχίζει να πονά στα πόδια και το κεφάλι και να έχει ναυτίες. Κοιμάται δύο ώρες, ξυπνά μέσα στη νύχτα και ζητά από την κόρη της να την πάει στο νοσοκομείο που εφημερεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο» οι εξετάσεις αίματος που έκανε η 57χρονη έδειξαν υψηλά λευκά αιμοσφαίρια.

Έπειτα η γυναίκα άρχισε να υποφέρει από τους πόνους ενώ είναι πως λιποθύμησε στο ασανσέρ, μπροστά στα μάτια της κόρης της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τηλεφώνησαν μέσα στη νύχτα στον γιατρό που την χειρούργησε ο οποίος φέρεται να της είπε: «Φύγε από εκεί που είσαι κι έλα στην ιδιωτική κλινική που εργάζομαι γιατί εγώ ξέρω τι σου έχω χορηγήσει».

«Στη συνέχεια την ξαναπάω σε νοσοκομείο. Αυτή τη φορά σε ιδιωτικό στο οποίο όπως έμαθα χειρουργούσε ο γιατρός της Γλυφάδας. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος, ήταν σε άσχημη κατάσταση και μας έδωσαν εξιτήριο», πρόσθεσε η κόρη της μιλώντας στην εφημερίδα «Γνώμη».

Στην ιδιωτική κλινική την εξέτασε ο ίδιος γιατρός που την χειρούργησε το πρωί της ίδιας μέρας, ο άνθρωπος δηλαδή που της έκανε την λιποαναρρόφηση.

Λίγο πριν λάβει εξιτήριο μάλιστα, ο εν λόγω γιατρός την καθησύχασε πως δεν έχει τίποτα και απλά νιώθει λίγο παραπάνω πόνο από το φυσιολογικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΑΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑΤΕ .
    —-
    ΤΩΡΑ…
    ——
    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  2. Μια προηγούμενη κυρία που πήγε για λιπο το 2020 την έφαγε ο ίδιος “γιατρός” με διάτρηση εντέρου και ακολούθησε σηψαιμία, εν τω μεταξύ ούτε το όνομα του κέντρου βάζουν ούτε το όνομα του “γιατρού” για να ξέρει ο κόσμος να μην πλησιάζει

  3. Η γυναίκα…προφανώς έπαθε σηψη….απορώ που δεν χορηγήθηκε από κανένα νοσοκομείο ισχυρή αντιβίωση και την…..έστελναν ΣΠΙΤΙ ΔΗΛ ΣΤΟ ΧΑΡΟ….ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ….ΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ….Η ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ…ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ…ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ…..ΝΡΟΠΗ…ΑΙΣΧΟΣ….ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ…ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ….ΤΟ Google ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΗΣ….ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΣΤ

  4. Οι νομοι για τα εγκληματικα λαθη γιατρων , φτιαχνονται απο τροφιμους της βουλης που καμποσοι απ αυτους ειναι και γιατροι,Οποτε πιασ το αυτο και κουρευτο…..

Comments are closed.