Πάτρα: Τραυματίες σε πίστα καρτ – Πάγωσαν οι θεατές (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kart3-768x467

Δύσκολη πίστα αποδεικνύεται η πλατεία Γεωργίου, όπου δύο καρτ δεν απέφυγαν την έξοδο κατά τον σημερινό τους αγώνα στο 11ο PICK Πάτρας.

Και οι δύο είχαν έξοδο χτυπώντας πάνω στα πλαϊνά προστατευτικά. Τα οχήματά τους ανατράπηκαν, αναποδογύρισαν και τους πλάκωσαν.

Πρώτος άτυχος ο Στυλιανός Κολοβός και  δεύτερος ο Μανώλης Σταμάτης, ο οποίος απομακρύνθηκε από την πίστα, με τη βοήθεια της ομάδας διάσωσης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

kart1 kart3-768x467

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Και οι πεζοί αποκλεισμένοι εδώ και μια εβδομάδα..μαγαζιά φυλακές με κάγκελα μπροστά..και τελικά τι έφερε είπαμε στην πόλη μας το καρτ?στήστε την πίστα που έχει χιλιο μελετηθεί κύριοι της Δημοτικής αρχής και της περιφέρειας..στήστε κανένα αεροδρόμιο..φτιάχτε καμιά μαρίνα κάνα μόλο να δένει κρουαζιερόπλοιο..ανοίξτε κανα ρουθούνι όταν χάνονται σχολές όπως της νομικής..αλλά τι να λέμε..τέτοιο λαό που έχετε “πατρινό μιναρολαό” καλά του κάνετε..εκλογές.. 1ος Συριζα..1ος Σε σταυρούς ΓΑΠ, δήμος ΚΚΕ, Περιφέρεια ΝΔ…για γέλια είστε μαλ@κες συμπολίτες μου..το καρτ μας μάρανε..

  2. Αγωνες καρτ μεσα στο κεντρο της πολης δεν ειμαστε με τα καλα μας .Επιπλεον ολοι οι γυρω δρομοι αποκλεισμενοι χωρις να μπορουμε να παμε σπιτια μας .
    Η τροχαια Πατρων απλως θεατης.Προφανως η αδεια δοθηκε με ευθυνη της Δημοτικης Αρχης;
    Παλι καλα που δεν σκοτωσανε κανενα πεζο.
    Η Πατρα κυριε Δημαρχε δεν ειναι Μονακο.

Comments are closed.