Πάτρα: Ταυτοποιήθηκαν δύο άντρες για το μαζικό revenge porn

Κοινοποίηση:
revenge porn

Δύο άντρες, κάτοικοι Αθηνών, ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία ως υπεύθυνοι για το μαζικό “revenge porn”, που αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελίες γυναικών που είδαν να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο προσωπικές τους στιγμές.

Οι άνδρες ταυτοποιήθηκαν πριν από έξι μήνες και προ ημερών κλήθηκαν για κατάθεση από τις εισαγγελικές Αρχές της Πάτρας.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το pelop.gr, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη λίστας η οποία περιλαμβάνει συνολικά 141 φακέλους, και κάθε ένας αφορά και ένα κορίτσι από την Πάτρα.

Μέσα στον φάκελο μπορεί κάποιος να δει βίντεο και φωτογραφίες του κοριτσιού από τις προσωπικές της στιγμές, είτε μόνη σε κάποιο χώρο είτε και με κάποιον σύντροφο.

Το αρχείο – το οποίο δεν έχει «ανέβει» στο διαδίκτυο, όμως «μοιράζεται» από κινητό σε κινητό μέσω της εφαρμογής «mega play» που χρησιμοποιείται για αποστολή μεγάλων σε όγκο αρχείων – περιλαμβάνει πάνω από 1.000 φωτογραφίες και βίντεο.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκατοντάδες (μπορεί και χιλιάδες) άτομα, έχουν στο κινητό τους τηλέφωνο τη λίστα και φυσικά κάποιοι… διαπομπεύουν τα ανυποψίαστα αυτά κορίτσια! Κάποιες φαίνεται πως γνωρίζουν ότι βιντεοσκοπούνται ή φωτογραφίζονται, άλλες όμως όχι.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πως μόνο μία από τις 141 έχει προβεί σε μηνύσεις κατά συγκεκριμένων ατόμων που διέρρευσαν βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές. Πρόκειται για κοπέλα που εργάζεται σε γνωστό καφέ πατρινής αλυσίδας στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Σοφίας και η οποία είχε πληροφορηθεί για την ύπαρξη του βίντεο πριν αυτό συμπεριληφθεί στη λίστα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Έχω την εντύπωση ότι όλη αυτή η η φασαρία σχετικά με τα revenge porn την έχει ξεκινήσει ο Σειρηνάκης γιατί του παίρνουν τη δουλειά οι διάφοροι ερασιτέχνες.
    Μιας και τα βίντεο του Σειρηνάκη με αυτά που τραβάνε οι διάφοροι δεν διαφέρουν και πολύ Η μόνη διαφορά είναι ότι στους ειρηνάκι η κοπέλα πληρώνεται ενώ στα άλλα δεν πληρώνεται
    Δηλαδή με λίγα λόγια η διαφορά είναι στο χρήμα όχι σε τίποτε άλλο!
    @τάνες οι μεν @τάνες οι δε

Comments are closed.