Πάτρα: Σοκάρει η μητέρα του 8χρονου που ξυλοκοπήθηκε από 7χρονο – «Τον έβαλε κάτω και τον κλωτσούσε»

Κοινοποίηση:
Patra_-Sok

Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας του οκτάχρονου παιδιού, το οποίο ξυλοκοπήθηκε άγρια από 7χρονο, στην Πάτρα.

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί άλλο ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων αλλά και η ηλικία τους, αφού τρία αδέλφια που έπαιζαν στον δρόμο, φαίνεται πως «έβαλαν στόχο» έναν 8χρονο, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 7χρονος χτύπησε τον 8χρονο μπροστά στα μάτια των άλλων δύο παιδιών, ενώ δεν δίστασε να ζητήσει κάποιος εκ των δύο να τραβήξει βίντεο το περιστατικό, το οποίο μάλιστα ανέβασε και στο TikTok.

Ο μικρός πήγε σπίτι του κλαίγοντας, περιέγραψε στην μητέρα του τι συνέβη και εκείνη είδε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της.

Η γυναίκα έσπευσε και βρήκε τον πατέρα του ανήλικου θύτη (μαθητής Β’ Δημοτικού), ο οποίος έδειχνε να μην πιστεύει αυτό που είχε κάνει ο γιος του με τον ίδιο να ζητά συνεχώς συγγνώμη, με τη μητέρα του 8χρονου θύματος να μην την δέχεται.

Η μητέρα του θύματος μίλησε στο MEGA για τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε το παιδάκι της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων: «Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Το παιδί μου έπαιζε και όταν τον είδα, έκλαιγε.

Eίχε σημάδι στο πρόσωπο και μου είπε πως το χτύπησε και ένα παιδί. Πήγαμε στο σπίτι του παιδιού που τον χτύπησε για να τους ενημερώσω. Ο πατέρας προσπαθούσε να μου πει πως ήταν ένας τσακωμός παιδιών και πως το παιδί του είχε πρόβλημα.

Μετά από δύο ημέρες μού ήρθε βίντεο στο κινητό μου ο ξυλοδαρμός. Το είχε ανεβάσει ο 7χρονος. Όταν το είδα πήγα ξανά στο σπίτι. Ο πατέρας δεν ήξερε τίποτα. Φώναξε το παιδί ταραγμένος. Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Είπα πως θα κινηθώ νομικά.

Όταν πήγα στο σπίτι του παιδιού, το βάλαμε να το κατεβάσει. Τώρα εάν υπάρχει στο κινητό του, δεν ξέρω. Από την ταραχή μου το έσβησα και εγώ. Θα κινηθώ νομικά αλλά θέλω να πω πως πρέπει να είμαστε πάνω από τα παιδιά μας και να τα προστατέψουμε. Οι συμμαθητές του δεν του είπαν κάτι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν χρειάζεται να χαλιέσαι έτσι λεκτικά ρε φίλος.. Προσωπικά και στους δυο βρίσκω δίκιο. Δεν παύει όμως να είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ως προς την ηλικία κυρίως. Εγώ, πάλι προσωπικά γράφω, δεν θυμάμαι 2α δημοτικού παιδιά να βγάζαμε τέτοιες συμπεριφορές, και είμαι 43. Είναι να ανησυχείς ως κοινωνία ποσό μάλλον και οι γονείς. Λέω τώρα… Και μη χειρότερα.

  2. Ο Μπιλ Γκέιτζ, που έδωσε κινητό στο παιδί του μετά τα 13 του χρόνια είναι χαζός;
    Πάρτε αμέσως τα κινητά από τα παιδιά. Το πιο πιθανό είναι να κτύπησαν επίτηδες το παιδί για να τραβήξουν βίντεο και να το ανεβάσουν στο tik tok.
    Δυστυχώς πολλοί γονείς, για να μην ασχολούνται με τα παιδιά τους, τους δίνουν ένα κινητό στο χέρι και ησυχάζουν. Και μετά απορούν με το γεγονός ότι δεν αρέσει στα παιδιά το διάβασμα….(έχω δει γονείς να δίνουν στο δίχρονο παιδί τους, το οποίο ήταν στο καροτσάκι, το κινητό για να μην γκρινιάζει!!! έλεος!!!)

    1. Να μάθετε τρόπους στα μπ@στ@ρδ@ σας και αφήστε τις ηλίθιες δικαιολογίες. Δεν φταίνε ούτε τα κινητά, ούτε τα μαχαίρια, ούτε τα τραπεζομάντηλα, τα παιδιά είναι προέκταση των γονιών. Καθάρματα οι γονείς, καθαρματάκια και τα μούλικα. Άντε βλάκες, όλο δικαιολογίες είστε αντί να κοιταχτείτε στον καθρέφτη, γραικύλοι.

Leave a Response