Πάτρα: Προφυλακιστέοι και οι έξι κατηγορούμενοι για ληστείες και κατοχή εκρηκτικών υλών ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
56_5

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τρίτης μετά από απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα οι έξι κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τις ληστείες και την κατοχή εκρηκτικών.

 

Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας είχαν οδηγηθεί από νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να απολογηθούν φγια τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ανήκουν στον αντεξουσιαστικό  χώρο και για δύο τουλάχιστον χρόνια έκαναν ληστείες και διακινούσαν ναρκωτικά ενώ υπενθυμίζεται πως στις έρευνες των αστυνομικών βρέθηκε και εκρηκτικός μηχανισμός.

Ανάμεσά στους κατηγορούμενους βρίσκεται ο γιος του «Στέλιου» της 17Ν.

Οι συλληφθέντες στην Πάτρα ήταν συνολικά 7. Χθες το μεσημέρι απολογήθηκε η 24χρονη φοιτήτρια η οποία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχει προκύψει ότι έχουν διαπράξει επτά  ληστείες, τρεις σε καταστήματα τραπεζών, τρεις σε υποκαταστήματα ΕΛ.ΤΑ και μία σε κατάστημα Super Market, δέκα  κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών και μια διάρρηξη σε σπίτι.

Σε ένδειξη συμπαράστασης, αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όταν δεν λες τίποτα και δεν κάνεις τίποτα, είσαι ένα τίποτα κι ας νομίζεις ότι έχεις γίνει κάτι. Τότε παίρνεις εισιτήριο για τον διάολο πεσκέσι κι όχι για εκεί που νομίζεις μπαστουνοβλαχε.

Comments are closed.