Πάτρα: Λ@θροπακιστανός επιχείρησε να απαγάγει 9χρονο αγοράκι την ώρα που πήγαινε στο φροντιστήριο

Κοινοποίηση:
5268284_6

Την τελευταία στιγμή γλίτωσε ένα 9χρονο αγοράκι, στην Πάτρα, από τα χέρια 19χρονου Πακιστανού, ο οποίος προσπάθησε να το απαγάγει, ενώ αυτό πήγαινε στο φροντιστήριο του.

Το παιδί, σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε ο 54χρονος πατέρας του, κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας βρίσκοντας ασφάλεια σε ένα σχολείο.

Το περιστατικό, το οποίο εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή η υποδιεύθυνση Πατρών, σημειώθηκε περίπου στις 13: 15 της Τρίτης (30/5). Ο 9χρονος περπατούσε στην οδό Θεοφράστου με κατεύθυνση από το σχολείο του προς το φροντιστήριο των Αγγλικών του.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 19χρονος ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, τον πλησίασε και προσπάθησε να τον αρπάξει. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ξέρουμε, 19χρονος, γεννημένος 31/12/2004. Ένας λαός υποαναπτυκτων και ανωμάλων. Εκείνο το πλοίο που πάει Θεσσαλονίκη – Σμύρνη, για ποιο λόγο δεν φορτώνεται με τέτοια σκουλήκια;

  2. Ότι κάνετε με τον καρνάβαλο…το ίδιο θέλει.

  3. με μπατριωτική ΝΔ αλωνίζουν οι παιδεραδες παιδοβιαστές και όλοι οι εγκληματίες που στηρίζουν με χέρια και με πόδια, ξαναψηφίστε τους γελάδια χαχαχα

  4. Με την σύλληψη του τα κόβεις ΕΠΙΤΟΠΟΥ
    και τον παρατάς εκεί …. κι ο,τι μέλλει γενέσθαι.
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ!

  5. Και μετά θα τον αφήσουν ελεύθερο. Έπρεπε άμεση απέλαση και δέσμευση περιουσίας καταθέσεων κλπ. Ψηφιστεί πάλι συστημικά κόμματα.

Comments are closed.