Πάτρα: Ηλικιωμένη άφησε σε κάδο απορριμμάτων 30.000 ευρώ!

Κοινοποίηση:
ΑΠΑΤΗ

Δίπλα σε κάδο απορριμμάτων άφησε σακούλα με 30.000 ευρώ μια ηλικιωμένη από την Πάτρα.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του pelop, το πρωί της Τετάρτης (18/1), μετέβη σε τράπεζα κάνοντας ανάληψη του χρηματικό ποσού και στη συνέχεια τα τοποθέτησε σε σημείο που της υπέδειξε άνδρας που της τηλεφώνησε ενημερώνοντας της πως ο γιος της τραυματίστηκε σε τροχαίο και χρήζει χειρουργικής επέμβασης.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, η τηλεφωνική κλήση έγινε χθες το απόγευμα από άνδρα, που προσποιήθηκε τον γιατρό νοσοκομείο και σήμερα το πρωί πήγε στην τράπεζα για να «σηκώσει» τα χρήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Και τί μας το λες,πάρ’τα λεφτά και φύγε

  2. Εγώ λέω το άλλο, οι περισσότεροι απατεώνες είναι αλλοδαποί, το αποκλείετε να την έχει κάνει και κανένα λαμόγιο γιός;;;;

  3. ΕΔΩ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠ’ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΖΟΥΛΑΠΙ ΑΥΤΟ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ

  4. Έχουν σαλεψει οι γριές και οι γέροι. Νομίζουν ότι επειδή έχουν 2-3 φράγκα στη άκρη μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.. . Μόνο κ μόνο επειδή πλησιάζει το τέλος τους.

  5. ΕΔΩ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠ’ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΖΟΥΛΑΠΙ ΑΥΤΟ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ

  6. Αυτή η γιαγιά, σίγουρα ψηφίζει Νουδούλα.

  7. Από το απόγευμα που της τηλεφώνησε ο άγνωστος, μέχρι την επομένη που έκανε την ανάληψη, δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον γιό της, για να βεβαιωθεί εάν το τηλεφώνημα είχε βάση αληθείας και ότι δεν ήταν μία απάτη ?
    Πόσο βλαμμένοι άνθρωποι υπάρχουν !!!

  8. Ποσο ηλιθιοι ανθρωποι υπαρχουν…
    Και να σκεφτεις οτι ολοι αυτοι ψηφιζουν κιολας…
    Δεν υπαρχει σωτηρια με τοσο ηλιθιο λαο…

  9. Πρπει να τιμωρουντι παραδειγματικα ΚΑΙ τα θυματα και να τους στερουνται τα πολιτικα δικαιωματα. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΥΤΗ?????????

  10. Όσο υπάρχουν κορόιδα, άλλο τόσο θα ευδοκιμούν και οι απατεώνες.

Comments are closed.