Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή κοριτσάκι 5,5 μηνών. Δωρίζουν τα όργανά του ο γονείς του

Κοινοποίηση:
ΜΩΡΟ

Ένα κοριτσάκι μόλις 5,5 μηνών από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο Νοσοκομείο Ρίου. Το κοριτσάκι νοσηλευόταν στην ΜΕΘ Παίδων του Ρίου με κορονοϊό και εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι γονείς του μικρού κοριτσιού πήραν την γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, σώζοντας έτσι άλλες ζωές. Η άδεια δόθηκε και από το πρωί σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αφαίρεσης οργάνων.

Έτσι, έγιναν τα απαραίτητα τεστ και όπως σημείωσε μιλώντας στο pelop.gr o διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, η διαδικασία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη. Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάποια από τα όργανα του μικρού κοριτσιού θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό για να βρουν άτομα που τα έχουν ανάγκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο Κανένας εχει το απόλυτο δίκιο…. Αλλά και παραδόξως όσο αφορά παιδιά μετα απο ολο το σούσουρο με την πισπιριγκου… πιστευω ακράδαντα πως η οργάνωσεις που υποστηρίζουν τις αμβλώσεις και του φόνους λέει και μετα που θα γεννηθεί το παιδάκι ως κάποια ηλικία να μπορεί η μανα να το σκοτώνει και να μην διώκεται…. ιδού ο τρόπος κυρίες και κύριοι τα θανατωνουν με τον τίτλο εγκεφαλικά νεκρά τα παίρνουν τα όργανά τους και ολα τέλεια με την έγκριση των φονιάδων γιατρών και γονιών δαιμονισμένων και δεν διωκεται κανείς…. κατι παρόμοιο παιχτηκε και με την πισπιριγκου και καπως χάλασε η δουλειά και μαθεύτηκε και αυτοί νομίζουν οτι ο κόσμος τρώμε κουτόχορτο……

  2. Νεκρός ο άνθρωπος είναι όταν έχει διακοπεί οριστικά η κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου. Δεν υπάρχει «εγκεφαλικά/κλινικά νεκρός» και οι άνθρωποι μπορούν να επανέλθουν. Ο όρος εφευρέθηκε έτσι ώστε η αφαίρεση οργάνων από ζωντανούς ανθρώπους να καταστεί νόμιμη. Διαβάστε προσεκτικά: τα όργανα αφαιρούνται πάντα όσο ο δότης είναι εν ζωή διότι ακόμα και μια στιγμή μετά θάνατον είναι άχρηστα. Όργανα από πεθαμένο δότη είναι κατάλληλα μόνο για τα εργαστήρια και για τα μαθήματα ανατομίας, ΟΧΙ για μεταμόσχευση. Ο δε ζωντανός δότης διατηρεί τη συνείδησή του, δεν έχει χάσει τις αισθήσεις του και βιώνει τον μαρτυρικό πόνο, αλλά βρίσκεται σε βαριά καταστολή και για αυτό δεν δείχνει σημάδια αντίδρασης. Κάντε έρευνα και ενημερώστε τον κόσμο. Η δωρεά οργάνων είναι φόνος. Πώς είναι δυνατόν να μασάτε ακόμα το παραμύθι ότι αυτοί οι ίδιοι που σκοτώνουν με τις βελόνες θα μπορούσαν να προωθούν οτιδήποτε πραγματικά και γνήσια καλό, άνθρωποι;

Comments are closed.