Πάρτι στο twitter με την «συγγνώμη» του Κ.Μητσοτάκη!

Κοινοποίηση:
kyriakos-mhtsotakhs

Προσωπικά συγγνώμη στους πολίτες για την απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσαν επί πολλές ώρες μένοντας εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

H σημερινή τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο δεν πέρασε απαρατήρητη από το Twitter καθώς σε πολλούς χρήστες θύμισε… διάγγελμα.

Χαρακτηριστικό είναι πως το hastag #διαγγελμα είναι πρώτο στα trends τις τελευταίες δύο ώρες

Πολλοί χρήστες εμφανίστηκαν αιχμηροί αλλά και με χιουμοριστική διάθεση απέναντι στα όσα είπε ο πρωθυπουργός, δεδομένης της μεγάλης ταλαιπωρίας που υπέστησαν οι οδηγοί και από το γεγονός πως τα προβλήματα με τα εγκλωβισμένα οχήματα και τις διακοπές ρεύματος ακόμη δεν έχουν επιλυθεί πλήρως.

Επίσης, υπήρχαν και «καρφιά» για την «αφωνία» που επικράτησε όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Δείτε μερικά από τα πιο καυστικά tweets:

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μολις σημερα, επιβεβαιωθηκε για αλλη μια φορα, το οτι ο Κουλης ειναι γιος του Τερη Χρυσου! Μου το μετεφερε μια ηλικιωμενη κυρια, της οποιας η μητερα ειχε παει γλυκα στο σπιτι τους, για τα σιχαρικια! Εν ολιγοις! Ο κοσμος το’χει τουμπανο κι’ αυτος κρυφο καμαρι!

  2. “Τό πολύ χιόνι φέρνει μεγάλα προβλήματα”
    Ενα από τά πολλά εξαιρετικά ρητά τού πρωθυπουργού.Από τήν πρώτη ματιά φαίνεται απλό,όμως πίσω από αυτό τό ρητό τού πρωθυπουργού κρύβεται μία μεγάλη αναλυτική φιλοσοφική έννοια πού δείχνει τήν μεγάλη εγκυκλοπαιδική μόρφωση τού κ.πρωθυπουργού,δηλαδή ότι κάτι πού φαίνεται πολύ μπορεί νά γίνει λίαν επικίνδυνο,γιά αυτό πρέπει νά είμαστε προετοιμασμένοι γιά νά τό αντμετωπίσουμε.Ετσι μιλάνε οί μεγάλοι άντρες.
    Γιάννης Λάκων

  3. Μακράν ο πιο ΜΑΛΑΚΑΣ Πρωθυπουργός στην Ιστορία της ΕΛΛΆΔΑΣ.

  4. Τι να την κάνω τη συγγνώμη του Κουλη; Αύριο ξεκινάω καλλιτεχνικό πατινάζ στους δρόμους των βορείων προαστίων – όχι στη βόρεια Μύκονο – και θα ενημερώσω για τις εξελίξεις…. Οι επιζήσαντες, θα καταλήξουμε να είμαστε εν έτη 2022 στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Κουράγιο σε όλους μας.

Comments are closed.