Πάνω από 18.000 χιλιάδες πολίτες διαμαρτύρονται κατά του πιστοποιητικού εμβολιασμού στην Στοκχόλμη

Κοινοποίηση:
61ec4056b480cc1ca20cad7a

Επίσης στη Σουηδία, η οποία σε σύγκριση με άλλες χώρες δύσκολα χρειάστηκε να δεχτεί περιορισμούς στην κρίση του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού το Σάββατο. Περισσότεροι από 18.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Στοκχόλμη κατά των περιορισμών.

Κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, η Σουηδία είχε πολύ λιγότερους περιορισμούς σε σύγκριση με άλλες χώρες, αλλά η προοπτική της επέκτασης των πιστοποιητικών εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού οδηγεί επίσης τους ανθρώπους στη Σουηδία στους δρόμους: Υπήρξαν αρκετές διαδηλώσεις κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού και των περιορισμών σήμερα στη Στοκχόλμη και το Γκέτεμποργκ.

Περισσότερα από 18.000 άτομα είχαν εγγραφεί στη διαδήλωση στη Στοκχόλμη. Η οργάνωση πίσω από την εκδήλωση, Frihetsrörelsen (στα αγγλικά: κίνημα ελευθερίας), έλαβε άδεια να διαδηλώσει.

Ωστόσο, η αστυνομική άδεια ίσχυε μόνο για 3.000 άτομα. Ωστόσο, η αστυνομία δεν επενέβη επειδή «στην παρούσα κατάσταση δεν παραβιάσαμε την άδεια», δήλωσε ο Per Fahlström, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην περιοχή της Στοκχόλμης.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Norrmalmstorg της Στοκχόλμης για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους και στη συνέχεια προχώρησαν προς το Sergels torg. Οι διαδηλωτές φώναζαν «Ja till frihet, nej till vaccinpass» («Ναι στην ελευθερία, όχι στο πάσο του εμβολιασμού»). Όπως ανακοίνωσε ο Fahlström το απόγευμα, η διαδήλωση ήταν σε μεγάλο βαθμό ειρηνική, μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί αναταραχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και εδώ στο μπορδελλιστάν κάνουμε καναπεδάτη διαμαρτυρία!!!!!!!!!!!!!

  2. Σε όλον τον πλανήτη γίνεται χαμός από εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτών κατά της υποχρεωτικοτητας!! Εδώ στο Ελλαντα των πακι του Συντάγματος…είναι απλά Κυριακή. Μας αξίζει ο,τι κι αν μας κάνουν!!!

Comments are closed.