Πάμε για αχρήματη κοινωνία;; Κατακλύζεται το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο από μηνύματα αναγνωστών περί πλαστικού χρήματος

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα αναγνώστη μας

«Αγαπητό Μακελειό, άκουσα στις ειδήσεις του Σταρ σήμερα στις 3 το μεσημέρι που είχε ρεπορτάζ για τα σούπερ μάρκετ και έλεγε τα γνωστά που γράφετε και εσείς: να μπαίνουν λίγοι-λίγοι στο κατάστημα, να μην συνωστίζονται στα ταμεία, κλπ. αλλά στο τέλος είπε την είδηση-σοκ: Όσοι φτάνουν στα ταμεία θα πληρώνουν μόνο με κάρτα και όχι με μετρητά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο οι συνωμοσιολόγοι που λένε ότι σταδιακά θα αποσυρθούν τα μετρητά και θα πάμε σε μία αχρήματη κοινωνία και ο κορωνοϊός είναι η πρόβα τζενεράλε για να γίνει η μετάβαση? Γιατί να μην δέχονται χρήματα τα ταμεία? Μήπως οι κάρτες δεν είναι το ίδιο βρώμικες με τα χρήματα? Για ψάξτε το. Χαιρετισμούς.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αχρηματη κοινωνια; ότι δεν καταφεραν οι κομμουνιστες θα το κανουν οι καπιταλιστες;;;;;;;

  2. Τρομοκρατία έχει να πέσει πολύ πείνα…!!!

  3. Καλησπερα Στέφανε ! Επειδή παλι θα δικαιωθείς στο τέλος πες σ αυτούς τους κοπρίτες στο Μαξίμου να κλείσουν καθολικά όλη την αγορα και να αφήσουν τις μαλακιες με ντελιβερι χασάπικα και καφέδες στο χερι! Αισχροκέρδεια παντου ότι λυπημένο έχουν τα μαγαζιά θα πανε στα ψυγεία των σπιτιών και το μόνο που θα μείνει είναι να χαθεί και το καλοκαιρι! Ξερει ο Έλληνας ουι δεν θα παρει φραγκο για αποζημίωση ας τους στείλει όλους λοιπόν στο σπιτι τουλάχιστον να μην έχουμε τόσα θύματα! Καλό κουράγιο συνέχισε το ρεπορτάζ και την ενημέρωση με αλήθεια !

  4. σωστος ετσι ειναι τρομοκρατια και μετα τσιπακι κανονικοτατα

  5. Εκεί πάει το θέμα!! Όταν ξαναβγούμε πάλι έξω, να δείτε τι θ’αλλάξει! Θα τρομάξουμε!!

  6. Υπήρχε σχετικό βίντεο του Κούλη από το 2016 το οποίο εξαφάνισαν εντελώς τυχαία. Εκεί ο υιός του Δράκουλα λέει τα σχέδιά του, για το ό,τι δηλαδή θα πρέπει να εξαφανιστεί το φυσικό χρήμα και να δουλεύει το σύστημα μόνο με τσιπάκια. Απλά πράγματα: το κρας τεστ ξεκίνησε.

  7. Άν πήγες όμως κατά τίς 20:00 (οκτώ) ή ώρα τό βράδυ νά ψωνίσεις , ξέρεις πόσες κάρτες έπιασε ή ταμιας στήν διάρκεια τής ημέρας ;;;;

  8. Τη κάρτα την πιάνεις εσύ και η ταμίας ενώ τα χρήματα οοοοολη η οικουμενη

    1. Είπε αυτός που πατάει τα κουμπάκια του pos.

    2. Να φροντίζεις να πλένεις καλά τα χέρια σου λοιπόν όταν χέζεις για να μην μολύνσεις τα χαρτονομισματα

Comments are closed.