Πάει για “ηλεκτρική καρέκλα” ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας που πάλεψε να σώσει το βιός του και την ζωή του από έναν τρελαμένο ηρωϊνομανή gay που “για πρώτη φορά μπήκε για να ληστέψει” ο καημένος. Ε, ρε Σαλβίνι, που θέλετε ρουφιάνοι

Κοινοποίηση:
zaxarias2

Ο 74χρονος κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας που πάλεψε για να σώσει τη ζωή του με ληστή που μπήκε για να του κόψει το λαιμό μέσα στο μαγαζί του και που συνελήφθη προχθές και το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενδέχεται να οδηγηθεί και στην εκτέλεση με την “ηλεκτρική καρέκλα”.

Τώρα, η έρευνα των αρχών επικεντρώνεται στον εντοπισμό του δεύτερου άντρα, ο οποίος μαζί με τον κοσμηματοπώλη, φαίνεται να προσπαθεί με κλωτσιές να ακινητοποιήσει η έστω καθυστερήσει μέχρι την άφιξη της αστυνομίας, τον 33χρονο. Αξιωματικοί της αστυνομίας αναφέρουν πως ενδέχεται να είναι είτε κάτοικος της περιοχής, είτε ιδιοκτήτης ή θαμώνας γειτονικού καταστήματος.  Εν τω μεταξύ, κρίσιμη θεωρείται η νεκροψία που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 33χρονου και συγκεκριμένα αν ο θάνατός του προκλήθηκε από παθολογικά αίτια ή από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αυτό ενδεχομένως να αλλάξει για τον κοσμηματοπώλη την κατηγορία σε ανθρωποκτονία. 

Παράλληλα, γίνεται έρευνα αν και οι ενέργειες ακινητοποίησης του επίδοξου ληστή από τους αστυνομικούς ήταν οι προβλεπόμενες.  

Ο 33χρονος Ζαχαρίας Κωστόπουλος ήταν περιστασιακός χρήστης( σύμφωνα με τους ομοιδεάτες του) και σύμφωνα με μηνύματα φίλων του, γκέι προφανώς, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν η πρώτη φορά που επιχειρούσε να ληστέψει! Ο 33χρονος ήταν δραστήριο μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ενώ δραστηριοποιούνταν και σε φορείς ενημέρωσης για το ΗΙV. Ήταν δηλαδή ένας καλός Σαμαρείτης που ρουφούσε πρέζα και για πρώτη φορά μπήκε για να σφάξει.

Να σημειωθεί ότι ο κοσμηματοπώλης πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη και ο δικηγόρος του Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος σε δήλωσή του υποστήριξε ότι ο θάνατος του 33χρονου δεν οφείλεται στον τραυματισμό του από τον εντολέα του. «Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό για όλους στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επελθόν αποτέλεσμα ο εντολέας μου. Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία ειδοποιώντας την αστυνομία. Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν και στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής στην προσπάθεια του να βγει τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά. Μάλιστα ενδεικτικό του ότι ο τραυματισμός αυτός δεν οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα είναι ότι αφού βγήκε και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και το ΕΚΑΒ σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη.

Ακούστε λοιπόν καλά όλοι σας εσείς οι προοδευτικοί: Δεν έχουμε καμία πρόθεση να τα βάλουμε με έναν “τοξικομανή που για πρώτη φορά μπήκε για να ληστέψει” και τώρα είναι νεκρός και δεν μπορεί να πει την άποψη του. Τα βάζουμε όμως με όλους εσάς που όταν μπήκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά, κάνατε τα θεωρεία έναν τεράστιο τεκέ, χειροκροτούσατε τα αλάνια τους μπολσεβίκους που φώναζαν “ναι στα ήπια ναρκωτικά”, ναι στην πρέζα, ναι στη καλλιέργεια, ναι στην σαπίλα των εμπόρων του θανάτου και την ασυδοσία.Τα βάζουμε με όλους εσάς που δεν έχετε καταλάβει ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη με “Ζαχαρίες” που εαν οι κακόμοιροι μπήκαν για πρώτη φορά να ληστέψουν, εσείς οι ομοφυλόφιλοι κολλητοί του, τον παρατήσατε χωρίς βοήθεια τους πέντε δρόμους να γυρνάει ημιπαράλυτος, ημιθανής και εξαρτημένος. Αφού ήταν γνωστός ακτιβιστής και μέλος σας, γιατί δεν φροντίσατε να μπει να γιατρευτεί; Κύριες Βαλλιανάτο, είστε υπεύθυνος και όλοι εσείς Βαλλιανάτοι, συνυπεύθυνοι.

Και κάτι ακόμα, κύριε γνωστέ κίναιδε Βαλλιανάτο( το έχετε παραδεχτεί δημόσια ότι δεν σας πειράζει ο χαρακτηρισμός).

Είναι η δεύτερη φορά που φίλος σας, πεθαίνει αιφνίδια. Την πρώτη ήταν όταν ο συγκάτοικός σας, είχε πεθάνει αιφνίδια στο σπίτι σας στα Πατήσια. Τώρα, ένας ακόμα. Εκείνη η ιστορία τότε κουκουλώθηκε. Γιατί; 
 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Απορω ολα αυτα τα gay πρεζονια τι προσφερουν στην ελληνικη κοινωνια; Νομιζω τιποτα.

Comments are closed.