Πάγωσε ο Μητσοτάκης! Πήγε να δει το δελτίο του ΜΕGA και άκουγε να τον…

Κοινοποίηση:
megaauto-einai-to-prwto-politiko-sxolio-tou-kentrikou-deltiou.w_l

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου καλησπέρισε τους τηλεθεατές λίγα λεπτά πριν τις 20:00 από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Χαμογελαστή η πεπειραμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέφερε σε τίτλους τις κυριότερες ειδήσεις μέχρι εκείνη την ώρα.

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Πάμε να δούμε τα κυριότερα γεγονότα της ημέρας σε τίτλους» είπε χαρακτηριστικά η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου θα παρουσιάζει καθημερινά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA τις πιο σημαντικές ειδήσεις της ημέρας. Η δημοσιογραφική ομάδα του Μεγάλου Καναλιού θα δίνει το παρόν για την κάλυψη των θεμάτων ενώ στο στούντιο μαζί της θα βρίσκοντας ως σχολιαστές οι δημοσιογράφοι του Βήματος και και των Νέων.

Σε αυτό το πλαίσιο το πρώτο πολιτικό σχόλιο της νέας εποχής του κεντρικού δελτίου έγινε από τον διευθυντή των Νέων, Γιώργο Μαντέλα. «Η κυβέρνηση έκανε κολοτούμπα» τόνισε ο κ.Μαντέλας σχολιάζοντας την απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη για το «πάγωμα» των επιτάξεων στα νησιά για μια βδομάδα μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν. «Η κυβέρνηση φοβήθηκε τις αντιδράσεις και έκανε πίσω για μία εβδομάδα υποτίθεται αλλά θα δούμε αν θα επιμείνει» επισήμανε ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στο μεταναστευτικό και στην πολιτική που ακολουθείται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. στην αρχη για τα ματια του κοσμου θα πεταξουν και καμια προταση να το παιξουν ανεξαρτητοι..μετα θα αρχισουν το γλυψιμο και την ρουφιανια και θα θαβουν ολους που δεν ειναι ΝΔ
    οποιος γλυφει πιο καλα περιμενει η ΕΡΤ…βλεπε την γεροντο μιλφαρα Τρεμη

Comments are closed.