“ΠΥΡ” από τον Γιαννακόπουλο: Αυτά θα έκανα, αν γινόμουν πρωθυπουργός…

Κοινοποίηση:
1

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σε μία σειρά από ερωτήσεις των followers του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό δεν διστάζει να σχολιάσει κοινωνικά ζητήματα , ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας πήρε πολλές φορές θέση για τα υγειονομικά περιοριστικά μέτρα που είχαν παρθεί από την κυβέρνηση για την αναχαίτιση της πανδημίας.

Τι απάντησε σε ερωτήσεις των followers του στο Instagram

Ειδικότερα, ο ίδιος απαντώντας σε ερωτήματα των πολιτών για το εάν θα έβαζε υποψηφιότητα ως πρωθυπουργός, απάντησε ότι εάν δεν είχε παιδιά, θα το είχε ήδη κάνει. Σε άλλη ερώτηση για τις κινήσεις που θα ακολουθούσε εάν αναλάμβανε την πρωθυπουργία της Ελλάδας, ο κ. Γιαννακόπουλος απαντάει ότι θα έβγαζε τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα εστίαζε στην παραγωγική ανασυγκρότηση αλλά και το μάθημα των αρχαίων στα σχολεία.

Στη συνέχεια σε ερώτηση των ακόλουθών του, «γιατί οι κυβερνώντες θέλουν να διαλύσουν την οικογένεια και τα ελληνικά πιστεύω» ο Γιαννακόπουλος απάντησε: «Δεν είναι θέλω των κυβερνώντων πάει πολύ πιο βαθιά. Διότι μόνο η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τους φοβίζει».

Τέλος, αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι δεν θα υποχρεώσει κανέναν υπάλληλο του να εμβολιαστεί χωρίς να το θέλει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Δημητρακη μαθε πρωτα να βγαινεις από τι σπιτι σου χωρις να χρειαζεται να κλεινουν οι μπραβοι σου το δρομο και με τις STOP πινακίδες από τα jumbo. Μαγκακι της φακης.

    Δεν πηγες καν φαντάρος και το παιζεις πατριώτης

  2. Δημήτρη ασε ρε αγορίνα που την είδες πατριώτης.
    – Στράτο δεν πήγες κουφαλα, έβαλες τον Παύλο να καθαρίσει για σένα

    – Τα εμβόλια μια χαρά τα εκανες αν και όπως δηλώνεις εισαι αντιεμβολιαστης.

    Αντε γειά

    1. Στρατό πάνε τα αλμπάνια και τα πάκια πια και σας γλεντάνε. Δεν είναι κριτήριο ο πουλημένος στρατός. Δεν είμαστε ακόμα στο 1960…

  3. Παραγωγική ανασυγκροτηση, αρχαία ελληνικά, οκ. Όλα καλά. Νέο σοβιετ ίσως; θα δώσει και τα εργοστάσια ;; έξω από ευρωπαϊκή ένωση; Τώρα; να ναι καλά η Αμερική που σε σπούδασε, μεσιε. Παρεμπιπτόντως ο εργασιακός καματος άρχισε στα 38 – 40.ασε τις θεωρίες λοιπόν και άραξε στα κυβικά που βρήκες από τον Παύλο. Δεν έχουν όλοι την ίδια τύχη….

  4. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΩΡΑ

  5. Μην τρελαθουμε τελειως!!! Πρωθυπουργος ο Τρακης!!!!! Παρελαβε την καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη απο τον πατερα και τον θειο του και την εφερε τελευταια στην Ευρωλιγκα!!!! Εινα δυνατον να κυβερνησει την χωρα???

  6. Bασανισε αθωο κατσικακι το καθικι, μπροστα σε ανηλικο παιδι.Καθαρμα.Σε ειχα σε εκτιμηση.Ξεφτυλισμενε.Και ανφολοου απ’το ινσταγκραμ και απο παντου.Μακαρι να σε πατησουνε κι εσενα ετσι στο κεφαλι γελοιε τυπε και να σφαδαζεις οπως το αθωο το ζωντανο.Θρασυτατε που ανεβασες και το βιντεο σε στορι κι’ολας.Υπάνθρωπε,μπροστα στο παιδι.Κι αναρωτιεστε μετα πως τα κανετε εγκληματιες.

  7. Απορώ με κάποιους (δυστυχώς αρκετούς) ανόητους, που αναζητούν σωτήρες στο χώρο της μαφίας και των βρώμικων κυκλωμάτων. Ρε βάλτε λίγο το μυαλό σας να σκεφτεί. Στο Γιαννακόπουλο εναποθέτετε τις ελπίδες σας: Τι να πω είμαστε για λύπηση οι νεοέλληνες…

  8. ΕΙΠΕ Ο ΜΟΝΙΜΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΟΚΑΚΙΑΣ

  9. Να μας πει αν θα κανει κατι για την ελλειψη αντιθρομβωτικων φαρμακων. Πολυ σοβαρο θεμα.

  10. Μπουχεσας. Ένας Μπουχεσας με πολλούς μπραβους.

  11. Κι αυτο καμενοςειναι σαν του αλλους …………..μπλα μπλα μπλα

    1. Στρατό πάνε τα αλμπάνια και τα πάκια πια και σας γλεντάνε. Δεν είναι κριτήριο ο πουλημένος στρατός. Δεν είμαστε ακόμα στο 1960…

  12. ομως τελικα αποφασισε να μην γινει πρωθυπουργος και οπως ειδαμε με ιδιαιτερο ενδιαφερον, προωθει τον ανδρουλατση και τον κουλη, μεσω του newsbomb.

  13. 15% gia plaka ean kanei komma, θα τους ξεσκισει τους ρουφιανους προδοτες , θα τρεχουν σαν τα ποντικια να κρυφτουν . ελα μεγαλε dpg

  14. Αυτό το “εάν δεν είχα παιδιά, θα το είχα ήδη κάνει” . . δεν στέκει καθόλου πατριωτικά. Σαν φουκαριάρικη απάντηση μοιάζει.
    Προσωπική μου γνώμη: Καλύτερα που έχει παιδιά . .

  15. Γιαννακοπουλε κατέβα με πατριωτικό κόμμα. Σε χρειάζεται η Ελληνική Βουλή. Τα παιδιά σου είναι σίγουρο ότι θαναι υπερήφανα για τον πατέρα τους.

Comments are closed.