ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΚΓΛΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΞΕΦΤΙΛΑ! “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ!” – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ! – “ΤΡΕΞΤΕ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ!”

Κοινοποίηση:
γυναικοκτονια

Η 28χρονη που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους ζητούσε εναγωνίως ένα περιπολικό για να προστατευθεί από τον πρώην σύντροφό της 

Σάλο προκάλεσε η απάντηση του αστυνομικού στην 28χρονη Κυριακή, όταν κάλεσε την Άμεση Δράση και ζήτησε προστασία από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της λίγα δευτερόλεπτα πριν της αφαιρέσει τη ζωή με τόσο άγριο τρόπο.

Ο αστυνομικός μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο τρόπος που απάντησε στο θύμα της δολοφονίας υποστηρίζει ότι δεν θυμάται να το είπε. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της έρευνας που έχει διαταχθεί για τυχόν ευθύνες αστυνομικών, ο αξιωματικός της Άμεσης Δράσης φέρεται να δήλωσε ότι η κοπέλα είχε δώσει την εικόνα ότι ο κίνδυνος ήταν έξω από το σπίτι της και όχι εκεί που βρισκόταν, με αποτέλεσμα να πει κάτι τέτοιο εν τη ρύμη του λόγου.

Η 28χρονη Κυριακή ενώ βρισκόταν έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων έχοντας εισπράξει την άρνηση των αστυνομικών για το περιπολικό που ζήτησε να την πάει στο σπίτι της επειδή φοβόταν τον πρώην σύντροφό της, κάλεσε το 100 και ζήτησε από την Άμεση Δράση να στείλει ένα περιπολικό να την μεταφέρει στην οικία της, έξω από την οποία περίμενε ο 39χρονος, ο οποίος ωστόσο στην συνέχεια την βρήκε έξω από το τμήμα και την δολοφόνησε με 5 μαχαιριές.

Ο αστυνομικός που απάντησε την κλήση του 100, όταν η κοπέλα ζήτησε το περιπολικό της απάντησε ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί» με τη φράση αυτή να προκαλεί θύελλα αντιδράσεων.

Δείτε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Το τηλεφώνημα της 28χρονης στο 100! Ντοκουμέντο! “Xάνομαι έχει έρθει εδώ!” -“Τρέξτε τη σκότωσε!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Συνομιλιες ηχογραφημενες δεν υπαρχουν ? Αλλά ξέχασα , μονο σε nova , τράπεζες κλπ ξερετε να γραφετε τις συνομιλιες. Εδώ ενας ανώμαλος μου άφηνε σημειώματα στο αμάξι μου και όταν πήρα στην αστυνομία το βιντεο με τη φατσα του και τα σημειώματα με προσωπικα δεδομενα , μονο που δεν με πεταξε με τις κλωτσιες το “όργανο”.
    Δεν ειναι ολοι βεβαια το ιδιο αλλα φοβασαι να τους μιλησεις

  2. Τι λες βρε σκατομαλακα δημοσιε υπαλληλε κηφήνα καρπαζοεισπρακτορα που χρησιμοποιείτε τα περιπολικά για να κάνετε τα ψώνια σας και να πηγαίνετε σπίτια σας για να δείτε με ποιον πηδιεται η δικιά σας.Κρετινε κερατά γιδοβοσκε.

  3. ανύπαρκτη αστυνομία μόνο για να πίνουν καφέ στα γραφεία είναι οι περισσότεροι αστυνομικοί. Καμία προστασία στον πολίτη. Απλα να φοράνε την στολή και να κυκλοφορούν με υφάκι. Αν περιμένουμε να μας σώσουν οι αστυνομικοί κούνια που μας κούναγε. Μπροστά στη μούρη τους σκότωσαν την κοπέλα και χαμπάρι δε πήραν. κοιμούνται όρθιοι τα ζώα. με διαφορά οι πιό αργόσχολη κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων.

  4. Ποιοι μπατσοι ολοι ειναι ανωμαλοι το παιζουν και πολυ μαγκες. Εδω πρεπει να κουβαλας κουμπουρι μονο για αυτους και μετα για τους αλλους μπαμ και κατω.

  5. η αλλη μαλακισμενη “εκπροσωπος της ελληνικης αστυνομιας” την ενοχλησε που ο εισαγγελατος εβαλε ολο το ηχο με την τηλεφωνικη συνομιλιας της κοπελας με τον αστυνομικο μεχρι που ακουστηκε το αχ του θανατου και εκανε δαιμαρτυριες στον εισαγγελατο γιατι εβαλε το αχ μαζι με την συνομιλια

    ψοφα μωρη καριολα εσυ τα παιδιαο αντρα σου σου οι γοινεις σου και οι συγγενεις σου μαλακισμενη καριολα συνδικαλιστρια

  6. Βρε κορόιδα για πια αστυνομία μιλάτε όλοι κατά 90% τουλάxιστον ειναι κομμένοι των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων που πήγαν συνοριοφυλακες και μετά στην ασφάλεια κτλ.Οσους ηλίθιους ξέρω ως άνθρωπος μπάτσοι γίνανε όλοι οι τεμπέληδες και αποτυχημένοι.Αφού δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο τα παρτάλια.

  7. κομπλεξικοι Μπατσοι .. …σε ολα τους …..ντροπη του …

  8. Κατάλαβε αλλά δεν κατάλαβε τι του έλεγε και απάντησε και αυτός αλλα . Δημόσιο for ever. Μια υποβάθμιση σε όλα η ζωή στην Ελλάδα και φαίνεται συνέχεια. Ο άλλος στο τρένο ήταν κλητήρας αλλά έκανε τον σταθμάρχη. Μαθητές μέτριοι που αν μάθαιναν μια τέχνη θα ήταν ΙΣΩΣ χρήσιμοι.

  9. ξηλωστε τους όλους !
    η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ..ΑΠ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΗΦΗΝΑ !!
    ΜΠΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ! ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΔΑΚΙ !
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !
    ΑΜΕΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ..! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
    ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΙΛΑ ΑΠ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ !

    ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ..
    ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ – Ο ΤΖΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ..

    ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ !!

Comments are closed.