ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Αλήτ@ς ξενοδόχος στην Χαλκιδική πέταξε στο δρόμο νεαρό ζευγάρι όταν έμαθε ότι ο άνδρας κόλλησε κορωνοϊό! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΦΦΦΦ

Σοκ και συνάμα οργή προκαλεί η απίστευτη καταγγελία που έκανε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στην τηλεόραση του OPEN, μια τηλεθεάτρια.

Όπως ανέφερε, κατά τη διάρκεια των διακοπών της, όταν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου διέμενε έμαθε πως ο φίλος της είχε κορωνοϊό, τους έδιωξε από το κατάλυμα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή της Χαλκιδικής. Όπως αφηγήθηκε η γυναίκα, έκανε ο φίλος της και η ίδια διαγνωστικό τεστ κορωνοϊού, με τον πρώτο να βγαίνει θετικός. «Μας είπαν να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο και να περιμένουμε οδηγίες, όπως και κάναμε», συνέχισε. «Περιμέναμε και ξαναπήρα τηλέφωνο τη μικροβιολόγο, η οποία μου είπε ότι «είναι Κυριακή δεν θα σε πάρει κανένας τηλέφωνο» και να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα, πράγμα που κάναμε. Δεν επικοινώνησε κανείς πάλι μαζί μας, μέχρι που είπαμε στον ιδιοκτήτη ότι ο φίλος μου νοσεί από κορωνοϊό και αυτός μας ζήτησε να αποχωρήσουμε εκείνη τη στιγμή. Μας είπε να πάμε πάνω στο δωμάτιο, να μαζέψουμε τις βαλίτσες και να φύγουμε τώρα», είπε και συνέχισε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΡΙΠΗ !! ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ;

  2. Ρε ζωα επειδη ο φιλος εκανε τεστ που ελεγχεται σε σοβαρες χωρες για την αξιοπιστια του σημαινει οτι ειχε και τον ιο; Γιαυτο σας γλεντανε ρε.

  3. νομα ξενοδωχειου να ξαναπατησει κανεις η πολειτια επρεπε να του εχει παρει την αδεια

  4. Το όνομα του και το όνομα του ξενοδοχείου του

Comments are closed.