ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ! ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ “ΕΓΚΛΗΜΑ” ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ – ΔΕΙΤΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΡΑ

Κοινοποίηση:
778501

Στις ισπανικές παραλίες συμβαίνει κάτι απίστευτο όταν κάποια γυναίκα μέτρησε την ακτινοβολία. Είναι καλύτερο να μείνεις μακριά από την παραλία σύμφωνα με τις μετρήσεις μιας λουόμενης, η οποία πέρασε μια μέρα εκεί με τα παιδιά της. Μετά από μερικές ώρες πονοκεφάλων, αποφάσισε να μετρήσει ποια είναι η ακτινοβολία στην παραλία.

Μη ιονίζουσα ακτινοβολία πάνω από 50 φορές το μέγιστο επιτρεπόμενο σε υπαίθριο χώρο

“Κυριολεκτικά μας τηγανίζουν στην παραλία Malvarrosa στη Βαλένθια”!!!

Νέες μετρήσεις των παλμών μεταξύ των μη ιονιστικών και ιονίζοντων περιοχών, γνωστές και ως ακτινοβολία Cherenkov, έγιναν σε παραλίες στην Ισπανία.

Ένα βίντεο που καταγράφηκε και κοινοποιήθηκε από έναν οπαδό της La Quinta Columna δείχνει πώς οι τιμές είναι 50 φορές υψηλότερες από το κανονικό στην παραλία Malvarrosa στη Βαλένθια. Η γυναίκα το κατέγραψε με μετρητή BR-9A.

Ενώ η γυναίκα εξηγεί τι καταγράφει και κάνει ερωτήσεις, ο βιοστατιστικός και διευθυντής της La Quinta Columna της απαντά επίσης για όποιον θέλει να αγοράσει ένα από αυτά τα μηχανήματα και να μάθει πότε μετράει κάτι ασυνήθιστο.

Μετάφραση από τα Ισπανικά:

Ricardo Delgado: Τώρα θα σας δείξω ένα άλλο βίντεο για να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει στις παραλίες. Και επίσης στην υπόλοιπη χώρα. Αυτό συμβαίνει πραγματικά. Αυτό είναι το έκτο κύμα που έρχεται.

Είμαι στην παραλία Malvarrosa. Με τον Μίσα. Έχω ξαπλώσει εκεί για λίγο στην παραλία και έχω έναν πονοκέφαλο που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Και καλά, σχεδόν ξέχασα ότι το είχα στην τσάντα μου και είπα: «Έλα! Ας δούμε τι τιμές καταγράφει. Ποιος είναι ο λόγος για αυτόν τον πονοκέφαλο; »

Ricardo Delgado: Λοιπόν, εδώ στην παραλία έχουμε 18.000 W/m² – 19.000 W/m². Δεν καταλαβαίνω αυτές τις τιμές, αλλά σε αυτό το μπλοκ του διάγραμματος που βλέπετε ανυψωμένους είναι μετρημένοι παλμοί 59.000 W/m² και 40.000 W/m².

Κοιτάω! 52.000 μW/m². Εκεί φάνηκε. Περιμένετε λίγο και θα δείτε αν επιστρέφει στα 52.000 μW/m². Όλες όμως αυτές οι μετρήσεις, εδώ είναι 50.000 μW/m². 49.000 μW/m². Μπιπ. Δεν ξέρω αν μπορείτε να το ακούσετε, αλλά ακούγεται μπιπ. 48.000 W/m², 54.000 W/m². Και μπορείτε να το δείτε να πάλλεται.

Αυτό είναι εδώ στη Βαλένθια, στην παραλία Malvarrosa. Κυριολεκτικά μας τηγανίζουν.

Και πιθανώς, όπως γνωρίζετε, είναι πιθανό αυτή η συσκευή να έχει τροποποιηθεί σκόπιμα και να καταχωρεί τιμές που μπορεί να είναι ακόμη χαμηλότερες από τις πραγματικές τιμές. Είναι φυσιολογικό.

Μια κανονική μέρα στην παραλία. Σήμερα είναι 7 Σεπτεμβρίου – αν δεν κάνω λάθος – 2021.

Ricardo Delgado: Κάποιος εδώ ρωτά ποια συσκευή είναι αυτή. Είναι το BR-9A. Θα το γράψω αργότερα. Είναι μια συσκευή που μετρά τη μη ιοντίζουσα ακτινοβολία, αλλά που λογικά βλάπτει και την υγεία. Είναι η ακτινοβολία που προέρχεται από τις κεραίες GSM. Η πρώτη ζώνη σε κόκκινο μετρά σε μW/m², απευθείας από τις κεραίες, 52,071 μW/m². Παράλογος! Η μέση τιμή σε W/m² είναι η μπλε ζώνη. Και η μT, η δύναμη του μαγνητικού πεδίου, είναι η πράσινη ζώνη.

Αυτές είναι λοιπόν οι αξίες. Κοιτάξτε τα διαγράμματα. Μπορείς να τους δεις? Με όλα αυτά τα παιδιά εδώ να παίζουν δίπλα στο πάρκο, ακριβώς δίπλα στο πάρκο όπου έπαιζαν τα παιδιά μου. Και εξακολουθεί να ηχεί. Ρίξε μια ματιά σε αυτό. Είμαι σε σταθερό σημείο. Δεν μετακόμισα για να δεις. Διαβάζει σταθερά 50.000 μW/m². Τι είναι όμως αυτό; Τι σημαίνει αυτό?

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Καλυτερο brain βρασιμο και τηγανισμα απο το wi-fi δεν υπαρχει!

  2. Γρήγορα και επειγόντως τρέξτε να κάνετε εμβόλιο

  3. Ναι στο εμβόλιο βάλτο πρώτα στον κόλο σου και μετά….ε… ξαναβάλτο στον κόλο σου.

  4. Καλα ρε άσχετοι δεν ξέρετε οτι στις παραλίες έχει υψηλότερη ακτινοβολία απ το κανονικό; απο που παίρνουμε μη ραδιενεργό ιώδιο;;;;

  5. για να σου τηγανίσουν τον εγκέφαλο πρέπει να έχεις.
    κι όλοι αυτοί που παραπονούνται δεν έχουν.
    οπότε ουδέν πρόβημα…

    1. Κάνεις δεν έχει πεθάνει από το εμβόλιο διάβασε στοιχεία επίσημα από πανεπιστήμια,,, νοσοκομεία μεγάλα της ελεύθερης ακόμα και του κόσμου το να διαβάζω αθρα δεν μου λενε τίποτα το σημαντικό… Ναι στο εμβόλιο

  6. ε, και τι παθαίνουμε από την ακτινοβολία δηλαδή;
    είναι μη ιονίζουσα, άρα ακίνδυνη.

  7. Να εχουμε σημα 5g να μπαινουμε internet και ας πεθανουμε απο καρκίνο η υγεια δεν εχει καμία αξία πλέον μονο χρήμα και παρακολούθηση!!!

  8. Βρε πως τον λένε πως τον λένε αυτόν τον Έλληνα ντε τον μεγαλο επιχειρηματία που ασχολείται με συχνότητες και κύμματα και τα πουλάει κι όλας σε χώρες Ανατολικού μπλοκ ? σε Νότια Αμερική ΚΛΠ.Βρε πως τον λένε πως τον λένε. ……

Comments are closed.