ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ! ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ! ΠΗΡΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ, ΠΗΡΕ …ΕΚΑΤΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_5

Μέχρι τώρα όλοι αυτοί που με συκοφάντησαν, εξύβρισαν και απείλησαν, κάτι ψέλλιζαν στον εισαγγελέα. Συνήθως ότι δεν εννοούσαν εμένα. Κάποιον από το χωριό, χωρίς ποτέ να λένε στον εισαγγελέα έστω ποιος είναι αυτός ούτε ποιο το …χωριό. Ότι μιλούσαν …γενικά, ενώ …ειδικότερα δεν θα μπορούσαν να έχουν μιλήσει, και άλλα πολλά, τα οποία όμως απευθύνονταν σε πρόθυμους να τα δεχθούν εισαγγελείς.

Εδώ ο νταής Καμπουράκης που θα ξηγιόταν προσωπικώς μαζί μου και έλεγε από το ασφαλές περιβάλλον του ΣΚΑΪ ότι έχω σκοτώσει ούτε έναν ούτε δύο ούτε τρεις, αλλά …δέκα ανθρώπους στην Μαλεσίνα, όταν ήρθε η ώρα του εισαγγελέα …δεν εμφανίστηκε καν. Έστειλαν δικηγόρο, και αυτός και η Φλυτζάνη, η οποία είχε συμφωνήσει τότε μαζί του σε όσα έλεγε για εμένα, και πήραν αντίγραφα της δικογραφίας. Σε αυτά τα αντίγραφα ήταν και η κατάθεση που είχα δώσει στην προανάκριση, στην οποία κατάθεση …υπενθύμιζα στον εισαγγελέα την υποχρέωσή του να ρωτήσει τον Καμπουράκη ποιον εννοούσε, εάν ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ έλεγε ότι δεν εννοούσε εμένα. Περιθώρια άμυνας δεν υπήρχαν.

Ώστε έπαιρναν από τον …Νοέμβριο τη μία αναβολή μετά την άλλη, αλλά δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην προανάκριση στο Καπανδρίτι. Τελευταία διορία ήταν προχθές, 12 Φεβρουαρίου. Και πάλι δεν εμφανίστηκε.

Οπότε η δικογραφία επιστρέφει στον εισαγγελέα. Σε έναν εισαγγελέα που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ πια. ΟΦΕΙΛΕΙ να του ασκήσει δίωξη και να τον παραπέμψει στο ακροατήριο.

Έλα, γιατί έχουν και άλλοι σειρά.

Και μη ξεχνάτε τις αγωγές αποζημίωσης. Απλά, έχω αφήσει τελευταίο το …χρυσορυχείο των Μ.Μ.Ε.

Προηγούνται κάποιοι άλλοι. Ήδη τα πρώτα εκ του νόμου εξώδικα προ της ασκήσεως των αγωγών έχουν επιδοθεί.

Και η λίστα είναι μεγάλη. Με κατηγορίες πάμε.

Μέχρι το τέλος για το τέλος…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

  2. @amen
    Δηλαδή όποιον αντιπαθείς εσύ πρέπει να καταδικάζεται?
    Ευτυχώς που δεν είσαι Δικαστής.
    Κι εγώ αντιπαθώ τις ιδέες του Καμπουράκη, αλλά δεν γνωρίζω το θέμα & σαφώς δεν παίρνω θέση.
    Πολύ κακώς, ο κ. Αντωνιάδης το έβγαλε στον αέρα, διότι σε αυτή την περίπτωση δεν ασκηθεί καν δίωξη. Δικηγόρος είναι & γνωρίζει την δεοντολογία.
    Ο κάθε Καμπουράκης είναι αθώος μέχρι & το Εφετείο.
    Αυτή είναι η Ελλάδα, διότι ο “Νομικός της Πολιτισμός” είναι για γέλια & για κλάμματα.

  3. ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.

Comments are closed.