ΠΡΟΣΟΧΗ! Ξεψύχησε, 48 ώρες μετά, ο 85χρονος παππούλης από τα Σεπόλια ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ!!

Κοινοποίηση:
1

Δείτε καλά και κατανοήστε, αν σας έχει μείνει έστω και λίγη φαιά ουσία, που μας καταντήσανε τη χώρα οι “προοδευτικοί” πανηλίθιοι, αριστεροί και δεξιοί…. 



Φανταστείτε λίγο ότι ο άνθρωπος αυτός μπορούσε να είναι ο πατέρας σας…

Εκλογές έρχονται, φροντίστε και πάλι να ψηφίσετε αυτούς που θέλουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες από τον χάρτη …

«Τον βρήκαμε παραμορφωμένο. Οι αστυνομικοί μας είπαν ότι δεν έχουν ξαναδεί τόσο ξύλο» λέει η γυναίκα που βρήκε αιμόφυρτο το πρωί της Κυριακής τον 85χρονο – Ο ηλικιωμένος πέθανε στο νοσοκομείο δύο ημέρες αργότερα, την Τρίτη

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της γυναίκας που μαζί με τον σύζυγό της βρήκαν αιμόφυρτο τον 85χρονο στα Σεπόλια που κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από δύο ημέρες μάχης για τη ζωή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από ληστές που μπήκαν στο σπίτι του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Η γυναίκα περιγράφει πώς μαζί με τον σύζυγό της βρήκαν τον άτυχο ηλικιωμένο «παραμορφωμένο, με σπασμένα δόντια και “μαύρο” από το ξύλο».

Σύμφωνα με την ίδια ακόμα και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο σοκαρίστηκαν από την εικόνα που αντίκρισαν. «Μας είπαν ότι όσο καιρό είναι στο σώμα δεν είχαν ξαναδεί τόσο ξύλο σε άνθρωπο» λέει η γυναίκα.

Όπως λέει, η μονοκατοικία του 85χρονου ήταν άνω-κάτω. «Δεν υπήρχε να βάλει κάπου το πόδι σου. Είχαν σπάσει πόρτες, ντουλάπια» λέει χαρακτηριστικά.

Αποκαλύπτει, επίσης, ότι ο 85χρονος είχε πέσει θύμα ληστών τουλάχιστον άλλες τέσσερις φορές από αγνώστους που γνώριζαν ότι έμενε μόνος του στο σπίτι.

Η πέμπτη και μοιραία για τον 85χρονο φορά ήταν τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του, τον χτύπησαν, τον εγκατέλειψαν με τους γείτονες να τον βρίσκουν αιμόφυρτο.

Το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 85χρονο, τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου ο άτυχος ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ημέρες αργότερα, την Τρίτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Συμβουλή: εάν έχετε 1000 ευρώ η καλύτερη επένδυση ξέρετε ποιά είναι, και ο νοών νοείτω..

  2. ευχομαι να τους πιασουν και να τους γαμανε απο κωλο μεχρι να ψοφησοτν τα κααθαρματα που τα εβαλαν με το γεροντακο αιστοδιαολο

  3. Σε αυτα τα πουλημενα τομαρια τους πολιτικους ιδιως αυτη της απλυτης συμμοριας της Αριστερας δεν τους, καιγεται καρφι και οταν πεις και κατι σε στολιζουν σε ξενοφοβικο,φασιστα,χρυσαυγητη, εθνικιστη και αλλα παρομοια, αυτοι οι Αθεοι οι πολιτικοι αληταμπουρες απατριδες και μισελληνες βλεπουν Ελληνικη σημαια και βγαζουν σπυρακια,σκεψου να βγει Δημαρχος στην Αθηνα ενας απο αυτους,θα πρεπει ο Αθηναιος να μεταναστεψει οπου φυγει φυγει,για τον λογο αυτο προσοχη ολοι μας μακρυα απο οικογενειες και απατριδες μπολσεβικους ,δεν χαθηκαν οι Πατριωτες!!!!!

  4. Τυπώστε την φωτογραφία και κολλήσετε την σε κολόνες στις γειτονιές σας , αυτή η φωτογραφία θα πρέπει να καλύψει όλες τις προεκλογικές αφίσες να αντικαταστήσει την προεκλογική καμπάνια των ΣΥΡΙΖΑ , Φώφης , και της ΝΔ.
    Εγώ αυτό κάνω, αλλά δεν αρκεί μόνον ένας
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ γράψτε από κάτω.

  5. Αλβανοί, Γεωργιανοί, Γύφτοι, Πακιστανοί, Βορειο-Αφρικανοί, Αφγανοί, Ρώσοι (aka “Ρωσοπόντιοι”)…οι εγκληματίες μπορεί να είναι οποιοιδήποτε από τις προαναφερθείσες φυλές (και όχι μόνο). Οι νεο-Έλ δημόσιοι υπάλληλοι πίνουν τον φρέντο τους αργά, δεν τους νοιάζει αν μπαίνουν κάθε μέρα χιλιάδες αλλοδαποί έτοιμοι για να κάνουν την χώρα μας πεδίο μάχης, αρκεί να μπαίνει ο μισθός και ας φτάσει η Ελλάδα μέχρι την Λαμία, και ας βάζει τον μισθό το τουρκικό, το αλβανικό ή ακόμα και το πακιστανικό κράτος, αρκεί να υπάρχει αραλίκι και τουρκαλβανιλίκι! Για τέτοια κατάντια μιλάμε. Όσοι μπορείτε και έχετε άκρες, πάρτε τα μέτρα σας ώστε να προστατέψετε τις οικογένειες σας τόσο από τους αλλοδαπούς κατσαπλιάδες όσο και από τους εγχώριους τουρκαλβανόσπορους ψευτοέλληνες γιατί φαίνεται πως θα έχουμε και άλλα μπλεξίματα πολύ σύντομα με τους τουρκομογγόλους και όλοι αυτοί οι αλλοδαποί θα παίξουν τον ρόλο τους ως 5η φάλαγγα αλλά όχι ως προπαγανδιστικό μέσο αλλά ως ένοπλος στρατιωτικός βραχίωνας της Τουρκίας εντός των ελληνικών συνόρων…

  6. Και αυτοι της χρυσης αυγης ειδε ποτε κανεις να παιρνει μερος ολο για υτο κωλοκομμμα τους φωναζουν για ψηφους και εχουν και τους κλακαδωρους απο κατω που τα παιρνουν και ολα καλα αν ειναι πατριωτες να βαζουν αυτοι δικηγορους και να επικιρησουν με χρηματικο επαθλο για τους δραστες αν νοιαζονται οπως λενςε για τον λαο και τους πραγματικα εννοχους…Αλβανοι ειναι οι λεγαμενοι κυριοι μην το ψαχνετε

  7. 75% ήταν αλλοδαποί και 24% γύφτοι άρα, ποιοι έφεραν ολους αυτούς και ποιοι παρέχουν βουλευτική ασυλία στους γυφτους? ποιοι ψηφίζουν αυτούς ?
    τελικά υπεύθυνοι ειναι αυτοι που ψηφίζουν , δηλαδή ΕΜΕΙΣ

  8. Κρίμα ο άνθρωπος σε αυτην την ηλικία να φύγει με αυτον τον τροπο. Αυτα τα κτήνη πρεπει να εκτελούνται. Δεν εχουν ανθρωπινα δικαιώματα οπως μας λενε τα αριςτερα σκουπιδια, γιατι δεν ειναι ανθρωποι. Μονοι τους αποποιούνται την ανθρωπινη φυςη τους και γίνονται κτήνη. Αρα, για ποια ανθρωπινα δικαιώματα μιλάνε τα αριςτερα απόβλητα;;; Και τα θύματα, κατα την αριςτερη ιδεολογια, γιατι δεν εχουν ποτε ανθρωπινα δικαιώματα;;; Και το χειρότερο ειναι πως αν μιλήσουμε και παραπονεθούμε θα μας πουνε ρατσιστές η φασιστες. Τεροια κοινωνία θελουν οι αριςτεροι. Ευχομαι και ελπιζω καθε αριστερός να εχει την ιδια κατάληξη απο χέρι …ταξικού αδελφού του… οπως αποκαλούν τους λαθρο. Γιατι ειναι σχεδόν σίγουρο πως οι δράστες ειναι λαθρο. Αλλα και Ελληνες να ειναι, δεν μας ενδιαφέρει. Η ιδια τύχη τους αξίζει. Οποιος και αν ειναι, ειναι κτηνος.

  9. Ένα απ’ τα χιλιάδες ανυπεράσπιστα θύματα που χάθηκαν αδίκως… Όλα ξεκίνησαν απ’ όταν οι Ρουφιάνοι άνοιξαν τα σύνορα και μπήκε μέσα αυτή η ευγενής γαμοφαρα των Τούρκων Αλβανών….τα υπόλοιπα ήταν η εξέλιξη του πράγματος……ας χορτάσουμε όλοι μαζί πολυπολιτισμο.. δημοκρατία….και την αδελφοσύνη των λαών ..

  10. Κανείς δεν ενδιαφέρεται σε αυτή την κωλοχώρα για ένα τέτοιο απίστευτα ειδεχθές έγκλημα. Κάθε μέρα συμβαίνουν αυτά στην κωλοχώρα αυτή και πάλι ο γαμημένος αυτός λαός θα ψηφίσει Τσίπρες Κούληδες και γελοία υποκείμενα προδότες που θέλουν την χώρα αυτή να πλημμυρίσει από λαθραίους, γύφτους και ναρκομανείς. Μόνο όταν ψοφάνε πούστηδες ληστές και αναρχοάπλυτοι γίνεται της πουτάνας… Άξιοι της μοίρας μας.

  11. H χούντα του Πάοκ και ο Ιβάν φταίνε σύντροφε…
    H δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα,
    έχει μόνο έξοδα…
    άαα και φόρους!!!

  12. Νομιζετε οτι η ψηφος θα σωσει καποιον? Όλοι ελεγχόμενοι είναι και με τα ίδια σχέδια από ψηλά και οσοι δεν είναι, δεν θα τους αφησουν ποτέ να ανέβουν στην εξουσία. Αυτή είναι η ψευτοδημοκρατία τους!

    1. OK και όποτε.. διακοπούλες μύκονο και στα @@ μας? ΆΝΤΕ πρότεινε και κάτι..

  13. ΑΥΤΆ ΠΛΈΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΘΑ ΤΑ ΒΙΏΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ. ΤΑ ΑΝΊΚΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΣΤΕΛΈΧΗ ΤΟΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ ΌΣΟΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΑΝ ΈΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ” ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΆ ΚΆΘΕ ΌΡΙΟ. ΠΡΟΣΤΑΤΈΨΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΑΦΉΝΕΤΕ ΜΌΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ.

Comments are closed.