ΠΡΟΣΟΧΗ! Η μόλυνση με αυτή την ασθένεια οδηγεί σε θάνατο, συνήθως μέσα σε ένα χρόνο

Κοινοποίηση:
1

Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα εμβόλια Covid εγχέουν επίσης άλλες ασθένειες στο ανθρώπινο σώμα, πολλές φορές πιο σοβαρές από την ίδια την ‘’πανδημία’’, π.χ την ασθένεια Prion, που είναι μια μεταδοτική ασθένεια. Η νόσος Creutzfeldt-Jakob (CJD) είναι ένα παράδειγμα ανθρώπινης νόσου πρίον ή μιας μεταδοτικής νευροεκφυλιστικής νόσου, η οποία δεν έχει ακόμη θεραπευθεί. Συμπεριφέρεται όπως η «ασθένεια τρελών αγελάδων» στους ανθρώπους. Η ασθένεια είναι πάντα θανατηφόρα. Η μόλυνση με αυτή την ασθένεια οδηγεί σε θάνατο, συνήθως εντός ενός έτους. Έτσι, όταν βλέπετε όλους αυτούς τους ανθρώπους που λένε ότι έλαβαν το εμβόλιο και απλά αισθάνονται εντάξει, δείτε τι μπορεί να τους συμβεί σύντομα, μετά από μερικούς μήνες…. Επιστημονική μελέτη αποδεικνύει: Τα εμβόλια Covid ενέχουν τον κίνδυνο ασθενειών Prion!

Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη γιατί το CDC: Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εξέδωσε προειδοποίηση για μια αποκάλυψη ζόμπι… καλά καταλάβατε ΖΟΜΠΙ

Σε άρθρο του CDC έγραψαν: ‘’Υπάρχουν όλα τα είδη έκτακτης ανάγκης για τα οποία μπορούμε να προετοιμαστούμε. Πάρτε για παράδειγμα μια αποκάλυψη ζόμπι. Σωστά, είπα την αποκάλυψη ζόμπι. Μπορεί να γελάτε τώρα, αλλά όταν θα συμβαίνει θα είστε ευτυχείς όταν το διαβάσετε. Και ίσως να μάθετε μερικά πράγματα για το πώς να προετοιμαστείτε για μια πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. ‘’

Υπάρχει μια γενοκτονία αυτή τη στιγμή: μας σκοτώνουν με εμβόλια…..Η Ατζέντα του 2030 στόχο έχει τον πληθυσμό, θέλουν να αφανίσουν το 90% της ανθρωπότητας σε αυτόν τον πλανήτη. Όχι μόνο μέσω εμβολιασμών, αλλά και με άλλους τρόπους…… Αυτή τη στιγμή απενεργοποιούν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα! Με άλλα λόγια, το εμβόλιο είναι βιολογικό όπλο.

Το CDC προειδοποιεί ότι η αποκάλυψη Zombie έρχεται! – Εμβόλια COVID και ο κίνδυνος νόσου Prion.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τα εμβόλια που στηρίζονται στο mRNA μπορούν να προκαλέσουν αλλαγές στο DNA, επομένως όλα είναι πιθανά. Παρόλαυτά ίσως είναι ένας τρόπος, η κυβέρνηση των ΗΠΑ να προετοιμάσει τους πολίτες για μια επερχόμενη φυσική καταστροφή, χρησιμοποιώντας κάτι “πιασάρικο” όπως μια “επιδρομή ζόμπι” χωρίς να πανικοβάλλει τον πληθυσμό.
    Πάντως εδώ και χρόνια με τόσο κόσμο αφοσιωμένο στην οθόνη του κινητού σε παραλίες, καφετέριες, ή αφηρημένοι οδηγοί στο φανάρι, θα έλεγα ότι τα ζόμπι είναι ήδη εδώ.

    1. Επιδρομή ζόμπις λέει ο άλλος…. Ωρε το χάσαμε τελείως!!

  2. Δεν με τρομάζει τίποτα γιατί με το που βγαίνω απο το σπίτι παντού στο δρόμο βλέπω ζόμπι..

  3. Η Βίσση που έχει κάνει το εμβόλιο εδώ και καιρό μου φαίνεται μεταλλαγμένη και πιο ιδωμένη. Δεν κάνω καμιά πλάκα. Παρατηρήστε το. Εμείς δεν κάνουμε κανένας στο σόι μας

  4. Το walking dead, η ταινία, θα γίνει πραγματικότητα μετά τον εμβολιασμό μεγάλου μέρους του πληθυσμού δηλαδή σε 2 χρόνια περίπου. Η νέα τάξη πραγμάτων παίζει τα ρέστα της…

  5. Εσυ γιατρέ από που μας έρχεσαι; Από τις υπόγειες τρολογιαφκες των φιλελε αριστερών τσιπροκουληδων ;;;;;; Γιατρός (my ass)εσυ , μάλιστα από εκείνους τους φασιστες που αποκαλούν ψεκασμένους όσους πολιτες εκφράζουν αμφιβολίες , Γιατρός όμως και η κυρία που μιλάει στο βίντεο . Και δεν τα βγάζει από την κούτρα της …. δεν ξέρεις εσυ ο “γιατρός” , ότι το cdc είναι το κέντρο ελέγχου και πρόληψης ασθενειών , ομοσπονδιακή υπηρεσία των ΗΠΑ υπό την αιγίδα του υπουργείου υγείας… ;;; Ηλιθιο ξελιγωμένο τρολ…

  6. Ανήκει στη κατηγορία των επιτήδειων ηλίθιων που εκμεταλλεύονται τη κατάσταση,για να κερδίσουν εντυπώσεις,μαζι με χρήμα και δόξα ενίοτε…προσωπικά είμαι κατά των εμβολίων,αλλά ακούγοντας όλο αυτό τον καιρό τέτοιες φωνές,που πάνε και φυτρώνουν μπροστά μας χωρίς να τις ψάξουμε,αυτόκλητες έτσι μου έρχεται να τρέξω να κάνω το εμβόλιο…όχι μόνο δεν “αφυπνίζουν”,αλλά εξευτελίζουν κάθε έννοια λογικής και αξιοπρέπειας…πλήττουν την πνευματική ακεραιόπτητα των ακροατών τους και κάνουν μεγαλύτερη ζημιά απ’ό,τι προφανώς κάνει ένα εμβόλιο…μαζευτείτε η μεζέψτε τους…αρκετά με τους τσαρλατάνους φουμολόγους!

  7. Έρχονται και ζόμπις έρχονται και Άλιενς και Νεφελίμς…. Ό,τι μαλακία θέλεις διαβάζεις από τους ψεκς…
    Η σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια γιατί περί αυτού μιλάει το άρθρο κληρονομείται από μεταλλαγμένο γονίδιο ή μεταφέρεται μέσω της τροφής από ζώο που έχει αυτό το μεταλλαγμένο γονίδιο. Δεν μπορεί να δημιουργηθεί μετάλλαξη στο γονίδιο από κάποιο εμβόλιο καμίας τεχνολογίας ούτε στα εμβόλια εμπεριέχονται γονίδια. Έλεος με τους ψεκς πια.

    1. Απέτυχε η ιατρική κοινότητα. Τη χρειάστηκε η ανθρωπότητα μία φορά κ ένα χρόνο τώρα το μόνο που κατάφερε είναι να μας λέει πως να φοράμε τις μάσκες. Γκρινιάζουν κιόλας.
      Όταν ο μπαμπάς σας ο ιατρός σας βοηθούσε να γίνεται το ίδιο, δεν σας ενημέρωσε ότι μαζί με τους 7ψήφιους τραπεζικούς λογαριασμούς ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κ μία πανδημία; Άχρηστοι ακτιβοπληρωμένοι υπερόπτες. ΟΥΣΤ!

Comments are closed.