ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!! ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Κοινοποίηση:
εκλογες

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Κατω τα χερια σας απο τον Κυριο Νατσο,ειναι αξιοπρεπεστατος δασκαλος,χρονια πριν πολιτευτει βγαζει ολα τα αισχη,ειδικα της παιδειας,οπως τα μαθηματα ομοφυλλοφιλιας που διδασκονται στα παιδια,κανει αγωνα για την Μακεδονια και την προδοσια της Μακεδονιας,για ολα τα εθνικα θεματα αλλα και γενικοτερα για τους δειναστες και απατεωνες που μας κυβερνουν και καταχρεωσανε την χωρα μας,ουτε ναζιστης ειναι οπως ο κασιδιαρης που προωθεις,ουτε χρηματιζεται απο κανενα,αλλα λυσιαξατε επειδη ξερετε θα παει καλα στις εκλογες το κομμα Νικη,αντι να το προωθειτε που πολιτισμενα αγωνιζετε το πολεματε δεν ντρεπεστε…..καλα εκανε και δεν ηρθε στην εκπομπη σας γιατι σε ξερει ποιους προθεις,ναζιστες απλα….ελπιζω να βγαλεις την απαντηση μου αν εισαι δημοκρατης κυριε Χιο…..

    1. Θα χάσουν ψήφους, φίλε, από τον Νατσιό και γι’ αυτό έχουν λυσσάξει εναντίον του. Λένε, λένε, λένε, όμως αποδείξεις δεν δείχνουν για τίποτα από όλα αυτά. Ας πάνε όμως οι δήθεν εθνικιστές να ψηφίσουν συριζα, αφού αγαπούν περισσότερο ένα πρόσωπο απ’ ότι την Ελλάδα.
      Όσο για το πού βρήκε τα λέφτα ο Νατσιός, τα βρήκε εκεί που τα βρήκε και ο κασιδιάρης και πιο πριν η χρυσή αυγή. Αν αυτοί είναι καθαροί, τότε γιατί δεν είναι ο Νατσιός; Αν σας κόβει τόσο πολύ εκεί στο μακελειό, ζητήστε να ελέγξετε τα οικονομικά του κόμματός του. Έτσι θα βρείτε και τις αποδείξεις που ζητάμε.

  2. Η μόνη σοβαρή πατριωτική επιλογή που έχει μείνει είναι το ΕΠΑΜ – Συμμαχία Ανατροπής. Το δείχνει και η δημοσκόπηση του Μακελειού

  3. ΝΑΙ ΣΤΗΝ–> ΕΝ.Α (ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ)

    ΟΧΙ ΝΔ
    ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ
    ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

  4. Ο κας δε λέει να ψηφίσουμε τους προδότες της Μακεδονίας. Όταν λέει αντισυστημικά πασιφανέστατα και περιλαμβάνει στο σύστημα και τον ΣΥΡΙΖΑ όπως κ το ΠΑΣΟΚ κτλ. Υπάρχει και η πνοή που έχει μόνο θετικά και δε μίλησε ποτέ ασχημα για τον κας.

  5. Τοσα χρονια που ψηφιζα δεν αλλαζε κατι. Φετος κατι θα γινει.

  6. Λίγες ωρες προ εκλογών κ` Ο ΚΑΣ … μοιράζει μεγάλο πονο στον παρανοικο κ` συνεργούς του, μεγάλη π…τσα, εν όψει ειδικού δικαστηρίου για εγκλήματα κατά του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος, κλπ αλλα του κοινου ποινικού διακαίου κατά της κοινωνίας, 500.000 Ελληνες κ` πλεον, στηρίζουμε την κάθαρση, αποτρέπουμε τον απολυτο εκφασισμο της Ελλαδος, Μητσοτακης κλπ συνεργοί στο ειδικο δικαστήριο για απολογία.!!

  7. ΕΓΩ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ!! ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΥ!!! ΘΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ .. ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΜΩΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΕΣ” !!!!!!!

    1. ΝΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΣΑΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΛΟΓΙΚΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΟ.

    2. Avτε χασου ρε τρολι του Μιζοτακη, το εχεις γραψει 100 φορες σαχαμάρα

  8. Το μήνυμα ξεκάθαρο. Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ.

  9. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 %

  10. Αν θες να τους ξεφορτωθείς…ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

  11. Α ρε Παπαδοπουλε ησουνα πατριωτης καλός χρυσός και αγιος ανθρωπος.
    Έπρεπε να άφηνες Τον Ντερτιλη τον Λαδα και κάτι άλλα παιδιά να καθάρισαν την πατρίδα από τα κομμουνια τους φιλελεδες και κάθε κακό συναπάντημα.

  12. ΚΙΝΗΜΑ 21
    ΠΟΤΕ ΣΥΡΙΖΑ (αριστεροαξύριστους)
    ΠΟΤΕ ΚΚΕ (αριστεροτεμπέληδες τσαμπατζήδες)
    ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ (της αλλαγής των κλεφτών και του ψευτοτσαμπουκα ανδρουλάκη)
    ΠΟΤΕ ΛΕΥΚΟ
    ΠΟΤΕ ΑΠΟΧΗ

    1. Ναι το μπεχλη και το Χατζάρα που έλεγαν τους ψηφοφόρους της ΧΑ καθάρματα και αλήτες. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ με μεγάλα γράμματα έγραφε ο Χατζάρας από το μπλογκ του.

    2. ασε μαs ρε σιχαμα πορδολουρδου κ@λογλυφτη του ελεεινου βαψωμαλλια ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥ μπεκρουλιακα βαψωμαλλια μουαχαντζιρ..
      που υπηρετησε την στρατιωτικη του θητεια ο Χατζαραs;;;;

  13. Για τους μπετοβλακες εθνικιστές της π@υτσας που, εάν ειναι δυνατόν, σκέφτηκαν έστω να ψηφίσουν το προδοτικο σύριζα. Δήλωση Αλέξη Τσιπρα πριν λίγο (πηγή… όλα τα καθεστωτικα και οι σελίδες τους ΠΘ κτλ). Στοχεύουμε σε όλους τους απλούς ψηφοφόρους, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Τι έχετε να πείτε τώρα ρε καραγκιοζακια? Θα σας βρίζει, θα σας λέει πως δεν γουστάρει ούτε την ψήφο σας και σεις θα ψηφίσετε το τσ@γλανι των πρεσπων και τον υβριστη του Κωνσταντίνου Κατσιφα? Ε μ@λακες? Λοιπόν, ΟΧΙ ΣΕ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΌ Μ@ΥΝΟΠΑΝΟ. Κάντε ότι γούσταρετε αλλά όχι εχθρούς της Ελλάδας του λαού μας και σε προδότες.

    1. Όχι πατριωτη ωρομισθια υπαλληλακια του τσιφρα είναι αυτοι που το παίζουν εθνικιστες και καλά θα ψηφίσουν το αποπλυμα της νδ και του πασοκ.
      Μην τσιμπάς απελπισμένοι είναι, μέχρι και οι αλλοδαποί που είχαν ελληνοποιησει δεν τους πιστεύουν και δεν τους ψηφίζουν πια.

  14. Μετά από αυτό το βίντεο, ΝΔ μονοκούκι. Ο Τσίμπλας θα ψάχνει ψήφους με το ακοστολόγητο πρόγραμμά του.

  15. ΟΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ, ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ.
    ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

  16. ΚΙΝΗΜΑ 21
    Βγαίνουμε από τις παγίδες των πολιτικών ιδεολογιών και ακολουθούμε την ιδέα του έθνους.
    Επαναστατούμε Δημοκρατικά
    Ανατρέπουμε το προδοτικό ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο μέσα από την εκλογική διαδικασία.
    Ελευθερώνουμε την Ελλάδα
    Αποκαθιστούμε το δίκαιο, την τάξη και την ευημερία της Ελλάδας και των Ελλήνων.

  17. Στην ουσία αποκλείοντας τα άλλα κόμματα κατευθύνει στον σύριζα

  18. Άρα τι μένει από τον πατριωτικό χώρο? Ελληνική Λύση. Ειδικά τώρα που πήραν πόδι οι στημένοι από το Μαξίμου Μυλωνακηδες. Έλεγαν πολλοί πως ο Βελοπουλος δεν θα συνεργαστεί με την ΝΔ αλλά ορισμένοι βουλευτές του κατόπιν εκλογών. Είχαν δίκιο. Όμως ο Βελοπουλος όσοι ήταν ύποπτοι για συνεργασία με την ΝΔ τους έδιωξε χωρίς να σκεφτεί εάν έχανε ψήφους ή όχι. Πολλά μπράβο του. Άρα φαντάζει αυτή την ώρα ως η καλύτερη επιλογή. Ούτε κουληδες ούτε προδότες εθνικούς μειοδοτες των πρεσπων. Ελληνική λύση λοιπόν.

  19. ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ
    ΤΕΛΟΣ
    ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΝΔ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ
    Η ΨΗΦΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 2ΕΣ

    1. Τα ξέχασες αυτά που πάθαμε ωρέ γκιζντάνι με τον Τσίπρα; Βαριά Αμνησία έπαθες.

    2. ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΣΥ εχεις μουτρα και μιλας ρε ουγκανο του Πολακη;
      Ολοι ξέρουμε ότι το κομμα σας είναι στελεχωμένα από πρωην πασοκους και νεοδημοκρατες και από κάτι κνιτες.
      Παρε πουλο .

  20. ψηφος σε Βελοπουλο και ΝΙΚΗ ειναι ψηφος στην ΝΔ…….
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ…..ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ..

  21. Μωρε τι βολι ,πολλά βόλια χρειαζόμαστε, ολοι οσοι πολιτευτηκαν και κυβερνησαν από τον Νοέμβρη του 1973 μέχρι τώρα που μιλάμε στήσιμο στον τοίχο θέλουν και το απόσπασμα να ρίχνει βόλια μέχρι να λιώσουν οι κάνες

  22. Εδώ που φτάσαμε ψηφίζουμε μόνο Βελόπουλο. Στα μικρά κόμματα θα πάει στράφι η ψήφος και άμα ψηφίσω αριστερά για εκδίκηση δεν θα μπορέσω να ξανακοιμηθώ από τις ενοχές.

      1. Αυτό που άκουσες Τσιπροπουτάνα. Ε τσιπροπουτάνα.

    1. Ναι που πουλάει κηραλοιφη για την φαλάκρα και δεν έχει τριχα

    2. θα βγαλεισ μαλια και θα γινεισ κολλητοσ του ιησου, θα σου δωσει αυτογραφο

  23. Οι δημοκόποι του κερατά συνεχίζουν να σερβίρουν σανό στα γίδια με τις μούφα δημοσκοπήσεις τους! Και οι εισαγγελείς πσωλοβροντάνε, όπως πάντα…

Comments are closed.