ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ: “ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ – ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ” – ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ; ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ

Κοινοποίηση:
karamanlis-1024x682

Σε πρόκληση – πρόσκληση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, ο τραγικός πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες του αλλά και μία ανιψιά στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών προς τον πρώην υπουργό Κώστα Αχ. Καραμανλή στον απόηχο της συζήτησης στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας.

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, ο κ. Πλακιάς, κάλεσε τον πρώην Υπουργό να παραβρεθεί στη συνάντηση 30 οικογενειών που έχει προγραμματιστεί στην Περιφέρεια. Η μη παρουσία του όπως τονίζει, θα σημάνει την παραδοχή της ενοχής του.

Οικογένειες θυμάτων Τεμπών σε Καραμανλή: Σας περιμένουμε, έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε μπροστά μας
«Μετά και τις σημερινές δηλώσεις του Καραμανλή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την επιθυμία του να συναντηθεί με οικογένειες θυμάτων των Τεμπών μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και σε επίπεδο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για όλα όσα έχουν συμβεί το διάστημα από την ημέρα του εγκλήματος μέχρι και σήμερα, τον καλούμε την Κυριακή και ώρα 11:30 στην Περιφέρεια Λάρισας να παραβρεθεί και να τον ακούσουμε προσεκτικά και πάντα χωρίς ακρότητες και διαπληκτισμούς στα όσα έχει να μας πει.

Εκεί, εκείνη την ώρα έχουμε συνάντηση 30 οικογένειες των θυμάτων. Θα ήταν χαρά μας να παραβρεθεί και αν οι απαντήσεις του μας ικανοποιήσουν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα πλέον μαζί του.

Η μη παρουσία του θα σημαίνει για μας την παραδοχή της ενοχής του για ακόμη μια φορά.

Σας περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε μπροστά μας και γιατί όχι να γυρίσετε όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά σας.

Υ.Γ. Εάν θέλετε μπορείτε να φέρετε τους νομικούς σας.

Εμείς δεν θα τους έχουμε μαζί μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Το κρουασάν με το καφεδάκι μην ξεχάσετε .
    Κακομοίρηδες ….

  2. θα δείξει στις ευρωεκλογές το ποσο θέλετε να δικαιωθείτε αν θέλετε να σας δουλεύουν ψηφίστε ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΎΡΡΙΖΑ αν όχι υπάρχουν και αλλα κόμματα

  3. Στεφανε στειλε να κανουν ενα ρεπορταζ στις Σερρες αν μπορεις και πες για το Κωστακη καμια ασχημη κουβεντα σε καφενειο δρομο εκκλησια και αν δεν σας πλακωσουνε στις φαπες οι γκάτζολοι γυναικες γριες ανδρες…μιλαμε για χριστιανοταλιμπαν βαμμενους καραμανλικους που τον εχουν θεο…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ

  4. Ρε αφήστε τα λόγια και τις προσκλήσεις όσοι υπέγραψαν ή έστω οι μισοί στο Σύνταγμα σε μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Μόνο με φωνή λαού οργή Θεού μπορεί να φοβηθεί το σύστημα. Όλοι μαζί γιατί το εύκολο είναι να υπογράψεις αλλά οι επιτυχίες θέλουν αγώνες και όχι συμπαράσταση με μια υπογραφή. Όλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

  5. Τι να πάει να πει.Ρε ο Κούλης είναι μαφία είναι λαμόγιο είναι Gagster.Αν δηλαδή ο σταθμάρχης πάθαινε εγκεφαλικό η επόμενη επιλογή ήταν η σύγκρουση τρένων;Όλοι είναι μουνόπανα όλοι παρέα δουλεύουν τον Ελληνικό λαό.

  6. Οι Σερραίοι έχουν έρθει από την Περσία και την Συρία.
    Είναι μακράν η χειρότερη φάρα σε όλη την Ελλάδα
    Γνωρίζουν ότι δεν είναι Έλληνες και είναι Ασιάτες.
    Ο ασιατισμος τους ξεπερνάει κάθε όριο διότι δεν γνωρίζουν ούτε από δικαιοσύνη ούτε από δημοκρατία.

    1. ΕΙΠΑΜΕ, ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.

  7. Θα τρελαθούμε ρε παιδιά. Τί φταίει ο Καραμανλής για το ατύχημα; Άπαξ και τρακάρν 2 ΙΧ, θα φταίει ο υπουργάς σεγκινονιών; Αι ιταλί ευθύνονται.

    1. Τι λες άνθρωπέ μου;Και βέβαια φταίει ο Καραμαν-αλής. Ενας σωστός άνδρας με όρχεις, και μάλιστα Υπουργός σε ευαίσθητο πόστο αναλαμβάνει όλες τις ευθύνες ΑΜΕΣΩΣ. φταίει δεν φταίει., πόσο μάλλον εφόσον είχε ειδοποιηθεί
      για τα προβλήματα τηλεδιοίκησης από τους αρμόδιους. Ο δε σταθμάρχης ,όπως όλοι ομολογούν τελείως ανίκανος και ανεύθυνος.Αυτό δεν το ήξαιρε ; ; Αλλά βέβαια ήταν δικός του.Εκείνο δε που εξοργίζει είναι το υφάκι του στην απολογία του. Υφος ρομποτοειδούς, ηλίθιου;Τέλεια απαξίωση. Εύχομαι τα όνειρά τους να τους στοιχιώνουν οι εφιάλτες αυτών των αθώων ψυχών .Να μη βρίσκουν πουθενα γαλήνη ,όλοι οι υπεύθυνοι.

  8. Αφειστε τον να πιει το milco του να το σκεφτει καλυτερα! Ονειρα γλυκα κ.προισταμενε πανω στο αιμα τοσων ανθρωπων! Ποσο χοιρινο πια μπορει να εισαι? !

  9. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΚΑΛΠ. ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΝ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ?? ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ “ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ, ΑΝ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ” ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΑΝΡΒΑΣΕ Η ΚΟΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ… ΑΝΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, 60% ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

    1. Και εγώ αδερφέ αυτό σκέφτομαι.Με μια beretta και 9βολα μόνο θα ησυχάσουν οι ψυχές των θυμάτων

  10. Γουρουνόφατσα που τον πληρώνουμε αδρά επειδή τον λένε Καραμανλή. Όταν έχεις τέτοια θέση ευθύνης και παίρνεις τόσα λεφτά έχεις και τα αρχίδια να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Καμαρώστε ένα γουρούνι με στραγάλια στο βρακί του. Συγχαρητήρια στους Σερραίους που τον ψήφισαν γιατί τους βόλεψε. Εμετός!

Comments are closed.