ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: Η ΣΑΦΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΟΙ ΜΠΗΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Η… ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΕΣΠΕΣ

Κοινοποίηση:
aegean_aistratis

Προετοιμάζοντας το κλίμα για «αλλαγή καθεστώτος στο Αιγαίο» , η «συναίνεση» και η συνενοχή

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μίλησε για ενδεχόμενη συνθηκολόγηση στο θέμα του Αιγαίου…Αναφερόταν στην κυβέρνηση της ΝΔ, την οποία πάντως εξακολουθεί να στηρίζει… Τα είπε σε συστημικό συνέδριο, όπου μίλησε και η Ντόρα Μπακογιάννη αλλά σε τελείως διαφορετικό κλίμα. Μίλησε για ανάγκη συναίνεσης και κατά κάποιο τρόπο συνέκρινε όσους έχουν στην Ελλάδα αντιορρήσεις για τα τουλάχιστον παράδοξα που κάνει η κυβέρνηση της στα ελληνοτουρκικά με τον Μπαχτσελί!

Η κυρία Μπακογιάννη χρησιμοποιήσε ένα από τα γνωστά αφηγήματα για να ζητήσει συναίνεση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Κάποιοι μιλούν όχι για συναίνεση αλλά για συνενοχή…Είπε ότι πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι το Αιγαίο δεν είναι μόνο ελληνική θάλασσα. Προφανώς το Αιγαίο έχει διεθνή ύδατα τα οποία η Τουρκία μπορεί χωρίς κανένα εμπόδιο να χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της ναυσιπλοίας της, για τους αλιείες της και γενικώς μπορεί ΕΛΕΥΘΕΡΑ να κινείται. Αυτό κάνει χωρίς να έχει απολύτως κανένα πρόβλημα και χωρίς να επηρεάζονται τα συμφερόντα της. Συνεπώς τι ακριβώς ζητάει από το Αιγαίο κι εμείς τι καθόμαστε και συζητάμε; Να δώσουμε τον μισό έλεγχο του Αιγαίου στους Τούρκους; Ήδη σε ότι αφορά στην αλιεία φαίνεται ότι τα έχουμε δώσει όλα! 

Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί οι προβληματισμοί με τον Μπαχτσελί θα μας το εξηγήσει κάποια στιγμή η κυρία Μπακογιάννη και όλοι όσοι έχουν σπεύσει να δουν το «παράθυρο ευκαιρίας» που λέει η πρώην ΥΠΕΞ ότι υπάρχει στα ελληνοτουρκικά.

Όσο για τη «συναίνεση» ή τη συνενοχή φαίνεται ότι η ΝΔ την έχει εξασφαλίσει. Οι πληροφορίες για γεύματα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνουν ότι μάλλον έχει υπογράψει τη δική του Βάρκιζα στο θέμα των ελληνοτουρκικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΗΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ

  2. Πολύ καλύτερη δουλειά θα κάνει στο Αιγαίο η Τουρκία, αφού οι περισσότεροι νησιώτες είναι ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ και απάτριδες. Άντε να τα πάρει τα κωλόνησα να δούμε άσπρη μέρα.

  3. Κυρατσα Ντορα κουνια που σε κουναγε! Κανε και κανα μνημοσυνο πρωτα στον δολοφονημενο αντρα σου! Εδω ειναι Ελλαδα και Ορθοδοξια και οχι παζαρι γενιτσαρων!

  4. “” Να δώσουμε τον μισό έλεγχο του Αιγαίου στους Τούρκους; Ήδη σε ότι αφορά στην αλιεία φαίνεται ότι τα έχουμε δώσει όλα! “” τα παντα εχετε δωσει…. το ερωτημα ειναι…ποιος ντ@β@τζ@ς εχει εισπραξει και πότε!!!! Διοτι ολα ειναι προκανονισμενα και προπληρωμένα…”εις την υγειαν των βδελυγματω”…….που μονο μολυνουν τον χωρο που ταχα μου ντε αποκαλουν ‘πατριδα’ φτοουυυυ

  5. Το «ξεφουρνισμα» αρχισε…. τα ελλαδιστανικα σανοφαγα διποδα ζωα που με τις επίλογες τους εχουν διαλύσει την πατριδα ολων μας, ενημερωνονται μόνο….καλη χώνεψη βδελυγματα….. ολα ειναι κανονισμενα απο τον πάππου της οικογενειακης bisnaς της εκλογης σας…..και εις ανωτερα……και λιγα σας κανουν….

  6. Θέλετε κρέμασμα από τη γέφυρα του θωρηκτού Αβέρωφ

  7. Καθε φορα που αναφερονται πολιτικες πραξεις/ενεργειες παντα τα νεα ειναι δυσαρεστα προς εμας τους πολιτες γιατι καθε φορα ετσι;
    Τι εχουνν παθει οι κυβερνωντες;
    Δεν θελουν το συμφερον της χωρας;

    1. Δεν είναι “κυβερνώντες” αλλά μαριονέτες της Ν.Τ.Π.

  8. Προδοτες………θα σας ΛΙΑΝΙΣΟΥΜΕ
    Τομάρια άχρηστοι………

  9. Το κόμμα της Ντόρας, Δημοκρατική Συμμαχία, έλαβε στις πρώτες εκλογές το ’12 / 2.55% παρά την υποστήριξη των ΜΜΕ των νταβατζήδων.
    Στο νομό Ροδόπης έλαβε 18% και σε δήμο με χωριά με κατοίκους αποκλειστικά μουσουλμάνους έλαβε 38%!!!
    Ο πατέρας της μόλις ανέλαβε την πρωθυπουργία επέτρεψε στους μωαμεθανούς της Ελευθέρας Θράκης να αγοράζουν ακίνητα, κάτι που είχε απαγορεύσει το επαναστατικό καθεστώς της 21ης Απριλίου.
    Ο Δρακουμέλ επίσης επέστρεψε την ελληνική ιθαγένεια σε μουσουλμάνους, που τους είχε αφαιρεθεί λόγω της ανθελληνικής δράσεως τους.

  10. Το Αιγαίο δεν είναι θάλασσα είναι πέλαγος. Ήταν από παλιά αυτό δεν αλλάζει. Προσπαθούν τώρα μέσο του παράθυρου Όβερτον να φτιάξουν τη γαλάζια πατρίδα του Έρντο

  11. Φέρτε το Τούρκο να ενωθουμε (έτσι και αλλιώς σε μερικές δεκαετίες έτσι θα γίνει)απο τώρα μπας και γλυτώσουμε απο τους δικούς μας κηφήνες..

Comments are closed.