ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ κ’ Π@ΥΣΤΗΣ. Βολοντίμιρ Ολεξάντροβιτς Ζελένσκι, ο Εβραίος των οφ- σορ, των “Panama Papers” και των κρυμμένων δις στις Παρθένες Νήσους. ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΪΝΤΑΝ. Δωροδοκήθηκε από τις ΗΠΑ για να οδηγήσει τον Λαό του στην καταστροφή

Κοινοποίηση:
exofillo11-3

teaser11-3

Tεύχος 2148, 7 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo11-3

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Παρασκευής 11-3-2022 , του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Banner_7_Years_1000X500

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος. Εκείνους που θεωρούν ότι τα στοιχεία της ενοχής τους, παραγράφονται. Και ότι δεν θα λογοδοτήσουν…

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΚΥΡΙΟΙ/ΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΦΙΑΛΤΑΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΛΙΓΝΗΤΗ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ 3 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΑΓΩΓΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΛΙΓΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΝΩ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΙΓΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΡΟΦΟΥΜΕΝΟ ΚΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΔΙΚΗΝ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑ (ΓΕΡΜΑΝΟΤΡΟΦΟΥΜΕΝΟ) ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!!!ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ,Α,ΜΕΣΩΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΤΙΜΗ!!!ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ????ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ???ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ??ἍΠΑΝΤΗΣΗ!!!ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΙΟΥΝΙΟ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΧ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!!ΜΠΕΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΠΑΦ ΠΟΥΦ & ΚΟΜΠΑΝΥ!!!! ΤΟ ΠΕΤΕΛΑΙΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΛΠ.ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΚΥΠΡΟ ΚΛΠ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ!!ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Ι ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ,ΚΑΙ 2ΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

  2. Και ο Χίτλερ εβραίος ήταν! Και μάλιστα σιωνιστής! Δεν ήταν βέβαια π@ύστης αλλά όσο καιρό ήταν ζωγράφος κρατούσε ερωτική συντροφιά σε γέρους σιωνιστές και ραβίνους (για οικονομικούς λόγους), οι οποίοι εκτίμησαν δεόντως τα προσόντα του και τις υπηρεσίες του και τον διόρισαν καγκελάριο της Γερμανίας αν και ήταν… Αυστριακός!!! Πάμπλουτος βέβαια δεν ήταν, αλλά όταν έχεις ότι θέλεις και ζεις άνετα σαν βασιλιάς τι να τα κάνεις τα πλούτη; άλλο ο Ζελές, τα ήθελε για τα γεράματα.

  3. ΤΖΟΥΓΚΑΡΑΚΗΣ. ΜΜΜΑΑΛΛΙΣΤΑ… ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟ ΚΟΥΡΑΔΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΓΓΟΛΟΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΓΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ??

  4. Εφημερις “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” – Αριθμ.Φυλλου 2.146 – Τεταρτη 9.3.2022 – Σελις: 2

    Αρθρο: “Κοφτης στα φαρμακα”

    Αναμεσα στα μετρα που θα ανακοινωθουν ειναι: Ανατιμολογηση εντος του καλοκαιριου. Καταργηση του κοφτη του 7% στη μειωση και μεταφορα των συμπληρωματων μαγνησιου, ασβεστιου, βιταμινης D και αλλων βιταμινων απο τη θετικη στην αρνητικη λιστα φαρμακων.Κατι που σημαινει οτι δεν θα αποζημιωνονται απο τον ΕΟΠΥΥ.

    Υ.γ. 1ο.Ας εχετε στο πισω μερος του μυαλου σας, το οτι οδευουμε ολοταχως προς την υλοποιηση του CODEX ALIMENTARIUS, την εφαρμογη του οποιου υπεγραψε η ανθελληνικη κυβερνηση, απο τον Απριλιο του 2010! Εξ’ ου και τα παραπανω, του αρθρου!
    Υ.γ.2ο. Τα τελευταια χρονια, παρατηρειται σε μεγαλο μερος του πληθυσμου και ανεξαρτητως ηλικιας, σημαντικη ελλειψη της σημαντικοτατης βιταμινης D! Παρ’ ολα αυτα, στον … κοφτη και αυτη!
    Γενοκτονια, με καθε τροπο!

  5. ΟΠΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΚΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΥΧΑΙΟ?????????ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΩ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΣΥΝΓΧΡΩΝΟΣ……………………?????????????????

  6. Για όποιον αναρωτιέται τι κάνει ο Ιερώνυμος ιδού η απάντηση.
    “Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον Μητροπολίτη Κιέβου.
    Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος επικοινώνησε τηλεφωνικά, το πρωί της Παρασκευής, με τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιο και του εξέφρασε, για μία ακόμη φορά, την αμέριστη συμπαράσταση της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τον χειμαζόμενο ορθόδοξο λαό της Ουκρανίας.”
    ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ
    ΙΕΡΟ-ΔΟΥΛΟ;;

  7. Δεν είναι καθόλου απίθανο τον πόλεμο στην Ουκρανία να το ξεκινησαν οι Αμερικανοσιωνιστες για να κουκουλωσουν τα εγκλήματα τους με τον Κορονοιο για να μην πάνε σε δικαστήρια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
    Αν ψάξεις πίσω από όλες τις κρίσεις οικονομικη υγειονομική τώρα ο πόλεμος βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά Εβραίοι.Τυχαίο;

  8. μεγαλυτερο ΚΑΘΑΡΜΑ απο τον δικο μας κουλη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,
    ολη μερα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ κ τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ δημοσιοκαφροι κατοπιν ΕΝΤΟΛΩΝ του κουλη ασχολουνται ΜΟΝΟ με την ουκρανια …ο πραγματικος πολεμος ειναι στην ελλαδα μας ,φτωχεια – ανεργια – εγκληματικοτητα στο full – η ΔΕΗ – η βενζινη κ το πετρελαιο θερμανσης κινησης στα ΥΨΗ κ ο μα@ακας φραπεδιαρης καναπεδατος ελληναρας …ΚΟΙΜΑΤΑΙ – ΞΥΠΝΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑ@Α

  9. Δέν είναι τυχαίο ότι ό ανώμαλος Gay ό Γερμανοεβραίος Κάρλ Σβαμπ μέ τίς ζαρτιέρες, ή μεγάλη επανεκκίνηση,υιοθέτησε τήν εβραιοσπορά τον καραγκιόζη Ζελένσκι.Ο Εβραίος μουσικός μαέστρος
    Δανιήλ Μπάρενμπόιμ δίνει συναυλία στήν Κρατική όπερα τού Βερολίνου στίς 6.6.2022 μέ τόν εθνικό ύμνο τής Ουκρανίας.

  10. Ζηλεύει η κουλα ότι πήρε λεφτά από τις ΗΠΑ και πάει Τουρκία μπας και πάρει και αυτός τίποτα και δώσει το Αιγαίο θα κάνει την μπιζνα και θα την κάνει με ελαφρά όταν θα χρειαστεί αλλά με πορτοφόλι γεμάτο!

  11. Τα τρια Π ισχυουν και για τους δικους μας…

  12. Π Ρ Ω Τ ΟΣΕΛΙΔΑΡΑ !!! ΕΥΓΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ !!! ΚΑΤΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΤΡΥΠΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ !!! KI H KOΥΛΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ !!! ΑΠΟ ”ΖΗΛΙΑ” ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ”ΟΠΛΑ” !!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ”ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ” ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ..ΕΙΝΑΙ ”ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ” !!! ΓΙΑΤΙ ”ΤΟΝ” ΕΦΑΓΕΣ ΕΣΥ ??? ΘΑ ”ΤΟΝ” ΦΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !!!

  13. Το μεσαίο όνομα του ζελενσκι αρχίζει από όμικρον…………. Κάτι λέει μια προφητεία…..

Comments are closed.