ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στη Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου οχήματος – Τραυματίστηκε σοβαρά ο δράστης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Καταδίωξη οχήματος σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, αλλοδαπός οδηγούσε όχημα που είχε κλαπεί από την Αθήνα. Αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα πληρώματος περιπολικού της άμεσης δράσης και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Ακολούθησε την έξοδο για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα της ΔΕΗ. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του. Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Σημειώνεται ότι στην καταδίωξη του οχήματος πήραν μέρος αρκετά περιπολικά της Αστυνομίας από διάφορες υπηρεσίες.

 Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του Thestival:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μήπως δράσαμε ρατσιστικά που το καταδιώξαμε το χρυσό μας και τραυματίσθηκε; Γρήγορα να κάνουν πορεία τα πάσης φύσεως ζερβομαλακισμένα.

  2. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ…ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ…ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ

  3. Επενδυση εκανε ο επενδυτης γιαυτο εκλεψε το αμαξι πως κανετε ετσι

  4. Πήγαινε να φορτώσει τους ομοεθνείς του να τους φέρει στην ενδοχώρα……..

  5. Στον αγυριστο να παει ο κοπριτης, που κουβαληθηκε στην Ελλαδα να κλεβει αυτοκινητα!!!!!!! Και βεβαια οχι μονο αυτος και χιλιαδες αλλοι που οι πολιτικαντηδες ετοιμαζονται να τους δοσουν ιθαγενεια, χωρις να ρωτουν κανενα, λες και η Ελλαδα ειναι τσιφλικι τους!!!!!!!!!

Comments are closed.