ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ! ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ! Η διευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ άφησε 40ρηδες ΚΝΙΤΕΣ να μοιράζουν ανθελληνικό υλικό μέσα στο σχολείο ΚΑΙ ΑΠΕΒΑΛΕ αποκαλώντας «φασίστες» τους μαθητές που αντέδρασαν

Κοινοποίηση:
1

Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα της ΚΝΕ ηλικίας κοντά στα 40 μπήκαν ΜΕΣΑ στο 2ο ΕΠΑΛ Λάρισας μοιράζοντας προπαγανδιστικό ανθελληνικό υλικό για την Μακεδονία. Να σημειώσουμε ότι το Λύκειο δεν βρισκόταν υπό κατάληψη…

Οι μαθητές αντέδρασαν στην παρουσία τους κι αφού η Διευθύντρια του Λυκείου ήταν εξαφανισμένη για να επιβάλει ως όφειλε την τάξη και να απομακρύνει τους εισβολείς ανέαβαν οι μαθητές να απομακρύνουν τους 2 υπέργηρους ΚΝΙΤΕΣ.
Όμως αυτό μάλλον εξόργισε την Διευθύντρια που εμφανίστηκε ΑΣΜΕΣΑ και μοίρασε αποβολές αποκαλώντας “φασίστες” τους μαθητές που αντέδρασαν στην ανθελληνική και παράνομη συμπεριφορά των εξωσχολικών εισβολέων…
Η διευθύντρια Λ.Ψ. (Τα στοιχεία της είναι στην διάθεση του “Στόχου”) όχι μόνο απέβαλε τους μαθητές, αλλά κατόπιν επέτρεψε στους εξωσχολικούς μεσήλικες ΚΝΙΤΕΣ να συνεχίσουν το μοίρασμα του υλικού και την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ….
Κατόπιν τούτου κι ενώ το 2ο ΕΠΑΛ Λάρισας δεν βρισκόταν υπό κατάληψη, οι μαθητές σκέφτονται σοβαρά να καταλάβουν το Σχολείο για την Μκαεδονία. Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε!
Πηγή: stoxos.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Είναι παράνομη και αυτή και οι κνίτες. Εισαγγελέας δεν υπάρχει να παρέμβει; Τι είναι ρε το σχολείο; Το σπίτι της, μπάτε σκύλοι αλέστε; Άρα να πάω και εγώ να μοιράσω ό,τι γουστάρω π.χ. να βρίζω τον Τσίπρα και όλο του το σόϊ για το ξεπούλημα. Την επόμενη φορά θα φέρει και μουφτήδες η σαβούρα. Οι γονείς πρέπει να την πιάσουν απο το μαλλί και να την κάνουν σφουγγαρίστρα που τόλμησε και είπε τα παιδιά φασίστες, το αριστερό τσόκαρο.

  2. ΦΑΤΣΑ ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΣΤΙΝ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ΚΟΥΜΜΟΥΝΕς ΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΚΕΛΟΜΕΝΟΥς……ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕς ΤΙς ΠΑΡΑΝΟΜΙΕς ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ….

  3. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΟΥΛΑ ΣΕ ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.

  4. Εχουν κλάσει μέντες και μαλλί από λύκο…Είναι φανερό από τις σπασμωδικές κινήσεις πανικού…Απειλές,αποβολές,αντισυγκεντρώσεις,φίμωση,τρομοκράτηση και λοιπά αριστερόστροφα καλούδια στα οποία είναι αυθεντίες…

  5. εξωσχολικοι εντος του σχολειου κυρα Κουλα. στα δικαστηρια σας πρεπει να σας συρουν κυρα Κουλα. ευκολα αποκαλειται φασιστες τους μαθητεςΣΑΣ. αυτο ειναι χαρακτηριστικο των αριστερο αναρχο φασιστων, της μαστιγας της χωρας ΜΑΣ κυρα Κουλα.

  6. Μηπως θα της ταιριαζαν τα αρχικα απο Λ. Ψ. να ηταν Ψ.. Λ.. 🙂

  7. Μηπως θα της ταιριαζαν τα αρχικα απο Λ. Ψ. να ηταν Ψο Λου ?

  8. Δηλαδη απ’οτι καταλαβαινουμε ολοι οι εκπαιδευτικοι η μαλλον οι περισσοτεροι,ολων των βαθμιδων ειναι εξαρχειοθρεμενοι.Θα δινουν φαινεται τα διαπιστευτηρια τους απο τα Εξαρχεια,για να διοριζωνται.

  9. Τρόμαξαν εεε;;;; Ο ξεσηκωμός των Ελληνοψυχων μαθητών τους εχει κανει να τα κανουν επανω τους. Θα χρησιμοποιήσουν ολα τα μεσα για να θάψουν τον ξεσηκωμό των παιδιων. Τρέμουν ρεεεε!!!

Comments are closed.