Το πρώτο “ΕΛΕΥΘΕΡΟ” μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη από το γραφείο του σπιτιού του! (φωτο)

Κοινοποίηση:
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Δείτε το!

ΗΛΙΑΣ

«Προχωράμε μπροστά, κρατάμε πάντα στην καρδιά μας την Ελλάδα»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

66 Σχόλια

  1. Γειάσου Ηλία λιοντάρι…Ολα τα λεφτά η σημαία της Μάνης…Μαζί σου ότι και να γίνει…

  2. Μανόλο, τον βλέπεις να στεναχωριέται που δεν βγήκε δήμαρχος; Δεν είναι χαμογελαστός; Δεν τον ενδιαφέρει η επίγεια εξουσία, οι θέσεις και τα αξιώματα, αλλά η επικράτηση του Δικαίου σε όλα τα επίπεδα κοινωνικής ζωής. Ποιον ειρωνεύεσαι ρε βλάκα; Τον εκλεκτό του Υψίστου;

  3. Τί άλλο θα ακούσουμε, και αυτοί που γλύφουν τις κατουρημένες ποδιές για να πετύχουν όταν τα καταφέρουν γίνονται βασιλικώτεροι του βασιλέως, χειρότεροι από αυτούς που έγλυψαν, με τρομερά απωθημένα, βγάζουν όλη την κακία τους που τους εξανάγκασε το σύστημα να παίξουν θέατρο και να το παίξουν καλοί αρνούμενοι να είναι οι εαυτοί τους. Έτσι γίνονται οι δικτάτορες. Και οι πουτάνες της τηλεόρασης. Και όταν γλύψεις μια φορά είσαι καταδικασμένος να γλύφεις για πάντα, ποτέ δεν θα γίνεις ο εαυτός σου.

  4. Αν ήταν, η φυλακή τού έσωσε τη ζωή, αν ήταν έξω μπορεί να τον είχαν καθαρίσει με κανένα τροχαίο. Τους ενόχλησε πολύ. Ρώτα τον Χίο, που τους ξέρει απέξω κι ανακατωτά, τι σημαίνει γι’ αυτούς η μάσα και τι είναι ικανοί να κάνουν. Το ότι ο Κύριος τού φύλαξε τη ζωή είναι ένα θαύμα. Μόνο στον Κύριο χρωστάει, σε κανέναν άλλο. Σοφία Κυρίου είναι ο Φόβος του και φόβος Κυρίου είναι να φεύγεις μακριά από το κακό, όχι να γίνεσαι ένα με αυτό, όπως λες ότι έπρεπε να κάνει ο Κασιδιάρης. Απορώ πώς τους ανέχτηκε!

  5. Κοντοζυγώνει η λευτεριά!!ΗΛΙΑ ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!

  6. Αν ήταν, δεν είναι ηλίθιος, δεν είχε συνειδητοποιήσει, επειδή δεν είναι όμοιός τους, πόσο τέρατα είναι, ότι για το χρήμα είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα. Του έπαιξε παιχνίδι και ο αρχηγός του. Από την άλλη βέβαια τού προστάτευσε τη ζωή. Δεν είναι ένας συνηθισμένος πολιτικός ο Κασιδιάρης, είναι αυτός που θα εκτελέσει τη Βουλή του Θεού του Ζώντος.

  7. Αν ήταν, τί εννοείς; Να κάνει όπως ο Πούτιν που το έπαιξε φίλος των ολιγαρχών και μετά τους έκλεισε φυλακή; Αν γινόταν σαν κι αυτούς νομίζεις ότι θα μπορούσε να τους ξεφύγει εάν είχε υπακούσει στο Σατανά; Καλά έκανε και παρέμεινε καθαρός, γι’ αυτό τον εξέλεξε ο Κύριος που σιχαίνεται τους δολοφόνους και τους διεφθαρμένους. Μπράβο Ηλία που δεν συγχρωτίστηκες με το κακό, δεν κάθισες στην ίδια τράπεζα με τους εχθρούς του Υψίστου, που δεν ακολούθησες τα βήματά τους. Έχεις να σώσεις και τη δική σου ψυχή, όχι μόνο τη ψυχή του έθνους.

  8. Εσύ μάγκα που λες ότι θα έπρεπε να τους κάτσει, να τους γλύψει και να περάσει ύπουλα αυτό που ήθελε είναι πρακτικές πισογλέντιδων που μετά γλυκαινονται και όχι μόνο δεν εναντιώνονται αλλά γίνονται και δηλωμένες κυρίες. Ο άνδρας που σέβεται τα παντελόνια του και την ιστορία του δεν γλύφει ούτε φοβάται. Μέσω της παράνομης φυλάκισης του ο Ηλίας Κασιδιαρης γράφει ιστορία και έχει τριπλασιάσει τα ποσοστά του γιατί αυτοί που του ρίξανε λάσπη σήμερα την τρώνε στα μούτρα τους.Ελεος έχουμε χορτάσει απο ανδρείκελα με ζαρτιέρες, κράτα τις υποδείξεις για την πάρτη σου

  9. Όταν ακούμε να αποκαλούν τον Κασιδιαρη ναζί απλά γελάμε γιατί στέρεψαν απο επίθετα καθως δεν έχουν κάτι να του προσάψουν

  10. εξυπνος και μαγκας και ηθελε το καλο ολων μας και της Ελλαδας δεν θα εμπαινε στην φυλακη , προκειται περί βληματος γιατι τον εφαγαν οι ηλιθιοι.
    Επρεπε να πεσει στο επιπεδο τους και μετα να κανει οτι θελει , τωρα ειναι αργα το τραινο εφυγε.

  11. Αντε ρε γελοιε , αναρχοαπλυτε , πηγαινετε να πιπιλισετε κατι αλλο , αρκετα πια με το πιπιλισμα της ιδιας καραμελας περι Ναζι , αντε στον αγυριστο παλιορεμπεσκεδες , Ανθελληνες.

    1. Αυτοί φίλε μου θέλουν ένα Ζελενσκι για να καταλάβουν τι είναι ναζί και πως περιποιείται το λαό ενώ ο ίδιος θυσαυριζει.

  12. Ότι καλύτερο νέο άκουσα απ την αρχή της εβδομάδας. Respect σε εναν πραγματικό πατριώτη. Η οικογενειοκρατία των μαφιόζων θα θα πάρει ότι της αξίζει από αυτούς που ούτε καν το φαντάζεται

  13. Ως Κεφαλονίτης, παρακολουθώ τα σχόλια του “Κεφαλονιτης”.
    Ο άνθρωπος πατάει όχι σε δύο, σε σαράντα δύο βάρκες!
    Τον Μάιο μίλαγε για μονόδρομο Μητσοτάκη, τον Ιούνιο για λύση Βελόπουλου, τώρα προσφωνεί τον Κασιδιάρη Ηλία και του ζητάει να ενώσει τον πατριωτικό χώρο, ενσωματώνοντας σε αυτόν, όλους τους βολεμένους πολιτικούς του συστήματος, οι οποίοι τον αποκαλούν ναζί και απαιτούν να παραμείνει στην φυλακή, στερούμενος τα πολιτικά του δικαιώματα!
    Νομίζω ότι αποτελεί το κλασικό δείγμα πραγματικού ψηφοφόρου χαοτικού νου.
    Ο.Φ.Α. ή, Όπου Φυσάει Άνεμος.
    Όχι συντοπίτη, που ψήφισες τον Παναγή τον τραπεζοφύλακα. Όχι.
    Ακόμα δεν έχεις αποχωρήσει από τον όχλο υπέρ του Βαραββά.
    Κάνε την αυτοκριτική σου, που που αγκάλιαζες τον δήμιο του Κασιδιάρη κι άσε τις ανέρειστες παραινέσεις προς εκείνον. Δεν σε ακούει, όπως κανένας απ΄ όσους σχολιάζουμε, δεν ακούει κανέναν μας.
    Ο Κασιδιάρης, είχε ήδη θέσει τους στόχους του, πολύ πριν τον γνωρίσουμε και κάποιοι να τον υποστηρίζουμε, ή κάποιοι άλλοι να τον καταδιώκουν.

    1. Ούτε με διαβάζεις προσεκτικά, δυστυχώς, ούτε φυσικά ξέρεις τι λες για μένα. Αυτό είναι λογικό γιατί δεν μπορεί κανείς να έχει άποψη για τον άλλο αν δεν διαβάζει προσεκτικά τα όσα γράφει πάντα. Εγώ δεν είμαι κορόιδο να τρέχω και να ταλαιπωρούμαι για κανέναν και εσύ πιστεύε ότι θέλεις. Όταν όμως οι πασοκοι έριχναν το άγαλμα του Μεταξά κάποιοι από εμάς είμαστε απέναντι, όχι μόνο στεναχωρημένοι αλλά και σίγουροι ότι κάποια μέρα θα λέμε Γιάννης και Γιώργης που έφεραν στην Ελλάδα την περηφάνια και θα νοσταλγούμε. Και αν με διάβαζες εγώ όπως και πολλοί άλλοι, και ο Στέφανος, θέλουμε ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο που ενωμένο θα εμπνέει και θα είναι η ασπίδα της Ελλάδας. Σε μεσσίες δεν πιστεύω. Κατάλαβες τώρα; Να διαβάζεις προσεκτικά και συχνότερα.

    2. Όποιος σχολιάζει και ξέρει και πολιτική ιστορία και δικαιώνεται δεν πατάει σε δύο βάρκες, ούτε σαράντα δύο όπως λες απλά λέει πράγματα που ενοχλούν πλην όμως είναι αληθινά και συμβαίνουν. Αν ενοχλούνται οπαδοί ή ηλίθιοι δεν με ενδιαφέρει. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Άλλωστε το έχω γράψει πολλές φορές ότι οι πατριώτες που έφεραν την Ελλάδα στον ίσιο δρόμο ξεπήδησαν απ’το στράτευμα και ένας ήταν πολιτικός ο Καποδίστριας και τον σκότωσε το ελληνικό στοιχείο της διχόνοιας. Εσύ όμως που με κρίνεις δεν είπες τι πιστεύεις και τι υποστηρίζεις.

    3. Εσύ που μπορεί να ψηφίσες Σπαρτιάτες πάρε τώρα το κουτσό άλογο και μάθε πως η πολιτική δεν είναι στρατός. Σε διατάζουν και πράττεις. Την ΧΑ την διέλυσαν σε μια μέρα με αφορμή τη δολοφονία που έκανε ένας κκες και δεν είχαν καμία αντίσταση ούτε τον εαυτό τους δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν. Άντε όλοι οι νεόκοποι γίνατε και ειδικοί σε όλα για αυτό πάμε τόσο καλά.

    4. Ρε παιδιά η αλήθεια είναι ότι όλοι είμαστε απογοητευμένοι αηδιασμένοι εκνευρισμένοι και μπερδεμένοι με όλα τούτα που μας συμβαίνουν!! Τώρα όσο ποτέ θέλουμε ένα πραγματικό πατριώτη ανιδιοτέλεια που αγαπά την Ελλάδα!!0 Ηλίας Κασιδιάρης είναι φυλακή γιατί απλά δεν τον θέλει το σύστημα . Ανατρέξτε στην ελληνική ιστορία και θα δείτε πραγματικοί πατριώτες πήγαν όλοι φυλακή και πολλοί πέθαναν σε αυτές!! Ονόματα;???? Θεμιστοκλής Αριστείδης Παυσανίας Μιλτιάδης! Μετέπειτα Κολοκοτρώνης Νικηταράς Ανδρούτσος!! Πιο πρόσφατα Παπαδόπουλος Παττακός και άλλοι!! ΤΥΧΑΙΟ???

    1. Δεν μας έμεινε κανείς άλλος, που να θέλει κάτι καλό για την πατρίδα, μπλέξαμε με κουδουνίστες και σιωνιστικά κατακάθια, δυστυχώς.

  14. “Τιμή σ΄ εκείνους που στην ζωή τους
    όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες …
    .. και περισσότερη τιμή τους πρέπει
    όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
    πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,
    κι οι Μήδοι επιτέλους θα διαβούνε. ”
    Κ. Καβάφης, Θερμοπύλες.
    “… τυφλοί τά τ᾽ ὦτα τόν τε νοῦν τά τ᾽ ὄμματ᾽ εἶ …”
    Σοφοκλής, Οιδίπους τύρρανος.
    Για εκείνους που τον λοιδορούν.

  15. Ηλια ο Θεος να σου δινει δυναμη και να δικαιωθεις συντομα

  16. Ελπίζω απο αυτούς/ες που γραφουν καλά σχόλια για τον Ηλία , να μην αποτέλεσαν κατά την σύλληψη και τριετή κράτηση του στο Δομοκό οι πιο φανατικοι συκοφάντες του που τον αποκήρυξαν για να είναι καλοί με το σύστημα της προδοσίας της χώρας συμμετέχοντας έτσι στην ήδη εν εξελίξει καταστροφή της Ελλάδας .

  17. Ηλία να σε χαίρεται η οικογένεια σου που αποτελείς υποδειγμα Ελληνα για τους νέους. Είσαι ηγετική προσωπικότητα,με παιδεία και υψηλό φρόνημα για τα ιερά της πατρίδας. Ειναι θέμα χρόνου να σε ξαναδούμε στα έδρανα της βουλής και το γνωρίζουν κι αυτοί που όρισαν την παράνομη φυλάκιση σου μήπως και κόψουν την ανοδική σου πορεία. Κατάφεραν το αντίθετο, σε έκαναν πιο ισχυρό και φάνηκε πόσο φασίστες είναι καταλύοντας την Δημοκρατία και ρεζιλεύοντας το δικαστικό σώμα

  18. κ.Κασιδιάρη σας λέγανε φασίστα και ρατσιστή γιατί δεν θέλατε τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους που κατά εκατοντάδες εισβάλλαν στην χώρα και κατακλύζαν τα μεγάλα αστικά κέντρα….σήμερα ισχυρές αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις είναι σε επιφυλακή για τυχόν τρομοκρατικό χτύπημα. Αν κάποιος είναι για φυλακή είναι αυτοί οι προδότες. Σύντομα ελεύθερος λεβέντη

  19. Ηλίας Κασιδιαρης, ένας πραγματικός Έλληνας που τον φυλακίσαν και τον αποκαλούν φασίστα και ναζιστή, οι προδότες της σύγχρονης ιστορίας και πραγματικοι ναζιστές που αποστρατικοποιούν ακριτικές περιοχές για να στείλουν όπλα στους γνωστούς ανά τον κόσμο ναζί της ουκρανίας

  20. Ηλία συντομα ελεύθερος. Ειναι παραπάνω απο φασίστες και τους έχει καταλάβει η πλειοψηφία. Για έξτρα διασκέδαση δες κάτι βίντεο με κάτι πακιστανους συνυποψήφιους του τέως αποτυχημένου μπακοκουλη που δεν ξέρουν ούτε το όνομα του

  21. Ο Κασιδιάρης είναι στην φυλακή και τον πολεμάνε όλοι γιατί δεν κάνει δήλωση μετανοίας στους εβραίους, δεν αποκηρύσσει το αντισημιτικό παρελθόν του και δεν φοράει το σκουφάκι να πάει να προσκυνήσει τους εβραίους στην συναγωγή τους και γι΄αυτό έχουν λυσσάξει οι εβραίοι και τον πολεμάνε με τα ντόπια τσιράκια τους. Αν τα είχε κάνει αυτά σήμερα θα ήταν πρωθυπουργός. Αυτά για τα τρολάκια που γράφουν ηλιθιότητες κατά του Ηλία.

    1. κατι που εχει κανει ηδη ο κοιραληφας που εστειλε και το σκυλακι του σαρακη στην πορεια μνημης των εβραιων θανοντων στον πολεμο της γαζας οπως διεταξε το ΚΙΣ….Γιαυτο ο πατριδοκαπηλος μπελοπουλος παιζει σε ολα τα καναλια εχει δικη του φωνη σε ραδιοφωνο και τηλεοραση για να αποροφαει μεσω αυτου το συστημα τις επαναστατικες και αντισυστημικες φωνες καπιοων πατριωτων…ποτε δεν θα δειτε τον κοιραλοιφα στους δρομους να καλει τον κοσμο σε πορεια η καποια διαδηλωση εναντια στην κυβερνηση και το συστημα….παροτι εχει ολα τα μεσα δικα του και ακουγεται παντου η φωνη του ειναι τοσο αντιπαθης και αποκρουστιικος σαν παρουσια στην πλειοψηφια του πατριωτιου χωρου που μετα βιας πιθανει στις εκλογες το 4,5% ακομη και ο πανος καμμενος ειχε πιασει δηψηφιο ενω η χρυση αυγη επισης ειχε εκτοξευθει σε διψηφιο….το καλυτερο ειναι πως τα παπαγαλακια του στο ραδιοφωνο ειρωνευοταν το 8.5% του κασιδιαρη στην αθηνα ως μικρο ποσοστο ενα ποσοστο που αυτοι δεν το πιανουν ουτε στο χωριο της πελλσς την γενετειρα του κοιραλοιφα…..

    2. Είναι σωστά αυτά που λες για το εβραϊκό λόμπι παγκοσμίως και πως θέλει την εκάστοτε κυβέρνηση σε πολλές χώρες και στην πατρίδα μας. Όμως να ξέρεις ότι η οργή λαού είναι πολλές φορές και οργή Θεού και όποιος πιστεύει ότι οι λαοί χειραγωγούνται εύκολα ειδικά ο Έλληνας κάνει μεγάλο ιστορικό λάθος. Σίγουρα η πλειοψηφία είναι βολεμενοι, παρτακηδες, στον κόσμο τους, όμως όποιος καταφέρει και μιλήσει στην ψυχή του Έλληνα και ο λαός καταλαβαίνει την ανιδιοτέλεια του και χωρίς ακρότητες δώσει έμπνευση και όραμα κυρίως στο μεγάλο ποσοστό εκείνων που δεν πάνε στην κάλπη τότε όλα γίνονται. Τότε κανείς Εβραίος δεν μπορεί να σταματήσει το ποτάμι, εκτός αν δολοφονεί ύπουλα και μαφιόζικα.

  22. Κάπου στο Cofton Park του Μπέρμιγχαμ πάνω σε μία πέτρα έχουν γράψει λευτεριά στον Ηλία στα Ελληνικά. Δε τον ψήφισα ποτέ αλλά σύμφωνα με σχόλιο παρακάτω επιβεβαιώνω ότι έχει ρεύμα στο εξωτερικό…και μάλλον δεν κάνουν λάθος

  23. Ηγέτης με πραγματική μόρφωση , γνώση της ιστορίας, ήθος και αγάπη για την πατρίδα. Ο ανερχόμενος που το σύστημα του προδοτικού τόξου τρέμει

  24. Το ότι τολμούν τα αλλοδαπά να γράφουν σχόλια και καλά σαν Έλληνες με άγνωστες λέξεις καθως της προφέρουν (αρα και τις γράφουν) λάθος ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑ

  25. Με μηδενικό προεκλογικό αγώνα και νοθεία στην κάλπη το ποσοστό σου είναι επιτυχία.Το ότι δεν βγήκε ο κουλης όλοι ξέρουμε ότι οι ίδιοι….απλά άλλαξαν τα πιόνια

  26. Hλια απο δω και περα θασαι συνεχεια μαζι μας…..
    η Πατριδα σε χρειαζεται……ο Ελληνισμος αφανιζεται

  27. Παλικάρι μου όμορφο οι γνήσιοι Έλληνες και όλοι αυτοί που βιώνουμε το άδικο στην ψυχή μας, πονάμε για την άδικη φυλάκιση σου.Συντομα θα είσαι έξω και με όλους εμάς τους αφανής να σε υποστηρίζουν σθεναρά.Για την ώρα δεν έχουμε ηγέτη και δεν ασχολούμαστε με την κατάντια…υπομένουμε! Ο θεός να σου δίνει υγεία, ξεκουράσου και φόρτισε μπαταρίες γιατί μας περιμένει αγώνας.Οι Ελληνες του εξωτερικού σε αγαπάνε επίσης και προσδοκούν την μέρα που θα είσαι στις επάλξεις να επιστρέψουν και να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα χώρα με υπόληψη.

  28. Δεν βγήκες βουλευτής με το ένα κόμμα δεν έγινε τίποτα με τους Έλληνες δεν έγινε τίποτα με τους Σπαρτιάτες δεν βγήκε δήμαρχος αλλά μην γονατίσει σε βάλει για Νομάρχης ή για Ευρωκοινοβούλιο κάτι να βγεί τέλος πάντων όπως όλοι μην χάσουν το χρήμα.Ουστ όλοι οι πολιτικοί.

    1. πίσω στην τρύπα σου εσύ και στα τεσερα!!!
      ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!

  29. Γειά σου Λιάκο γίγαντα, καλή λευτεριά, βάλε στόχο το ευρωκοινοβούλιο, είμαστε μαζί σου.

  30. Κανονικά, αντί για τον Δία, έπρεπε να είχε τον Όσιρι (λόγω καταγωγής).

    1. Το Νίκη ή θάνατος του 1821 δεν το είδες και είδες τον …Δία; Για τράβα τώρα στο τζαμί με τους συριζαίους και τους γαλάζιους συριζαίους που το ανοίξατε και θέλετε τώρα και οι δύο τις Πρέσπες!

    2. Ναι βέβαια. Σε αυτή τη φυλή όμως ξέρεις πόσο την έχουν; Θα το μάθεις όταν σας τη βάλει εκεί που σας πρέπει!

    3. Φαντασου τι βλακας που εισαι…Δεν ειναι ο Διας…Ειναι ο Ποσειδωνας…Γρηγορα να ανοιξεις κανα βιβλιο

    4. ποιος διας ρε συ, ο μαρινακης στα νιατα του ειναι

  31. Γεια σου Λιακο με το καλο να βγεις και θα ειμαστε μαζι σου στον αγωνα, Καλη Λευτερια

  32. Ηλία μην βιάζεσαι, θα μπεις στη Βουλή φουλ δυνατός. Το θέμα όμως είναι να ηγηθείς ενός δυνατού πατριωτικού συνασπισμού που αγαπάει ανιδιοτελώς την Ελλάδα και είναι έτοιμος σε κάθε επίπεδο να κυβερνήσει. Προσοχή στους μπράβους τους μπετόβλακες που απωθούν όσους είναι έτοιμοι να θυσιαστούν πραγματικά για την πατρίδα

  33. Ηλία βγες, φτιάξε ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο χωρίς ιδιοτέλεια και φανατισμό. Αν καταφέρεις και κερδίσεις το μεγαλύτερο ποσοστό όσων απέχουν απ’την κάλπη που σιχαθηκαν τους πάντες και είναι απογοητευμένοι τότε ναι έρχεται κάτι μεγάλο. Προσοχή στους οπαδούς, γιατί μόνο με αυτούς δεν πάει ποτέ κανένας πολιτικός μακριά.

  34. μπράβο Ηλια !!!!!!!!! ΠΑΛΙΚΆΡΙ !!!!!!!!!!!!!!!

  35. Ηλία, όπως έχουμε την Ελλάδα στην καρδιά μας, έτσι έχουμε και εσένα που δεν έγινες Βοριδοπλευρογεωργιάδης να θέλεις το τζαμί και τους λαθρομετανάστες και τις Πρέσπες και να παίρνεις τα 10 χιλιάρικα! Η απελευθέρωση της Ελλάδας πλησιάζει γιατί και οι τελευταίοι καταλαβαίνουν ποιοι είναι οι Έλληνες και ποιοι οι ανθέλληνες που ψηφίζουν μνημόνια, Πρέσπες, λοκντάουν για κοροιδοιό και θέλουν την αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλοδαπούς λαθρομετανάστες. Ηλία γερά και πρέπει να πάρεις και τον Στέφανο μαζί σου.

  36. Αντε Λιακο καλα να οερνας και συντομα καλη λευτερια !

  37. Ούτε δέκατακατώ ρε Ηλία?
    Γελάει όλο το χωριό μαζί μου βρε Λιάκο!
    Τους έλεγα πως θα βγεις Δήμαρχος Αθηναίων και τελικά ο Γιολδάσης στην Κάτω Ραχούλα, περισσοτερους ψήφους πηρε…
    Και βγήκε και δεύτερος!

      1. Σίγουρα, έβαλε και το ιταλικό Μανόλο και καλά

    1. Δεν γελάει μαζί σου μόνο το χωριό. Όλοι γελάσαμε για το “εύστροφο” σχόλιό σου. Προς το παρόν, μάθε τι γένους είναι η λέξη ψήφος.

Comments are closed.