ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ – ΒΙΝΤΕΟ: ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με ΠΑΥΛΟ ΣΑΡΑΚΗ και ΣΤΙΓΚΑ στη βουλή! “Είστε ΠΕΙΡΑΤΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ! Θα ανακαλέσετε ή θα τον αποζημιώσετε!” – Τον τάπωσε και τον έστειλε για τσάι ο ποινικολόγος!

Κοινοποίηση:
ΣΑΡΑΚΗΣ - ΣΤΙΓΚΑΣ

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή: Ένταση ανάμεσα σε ΣΤΙΓΚΑ και ΠΑΥΛΟ ΣΑΡΑΚΗ!

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των «Σπαρτιατών» και της Ελληνικής Λύσης σημειώθηκε νωρίτερα στη Βουλή, στη διάρκεια της συζήτησης επί του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων.

Αντιδρώντας σε αναφορές του προέδρου των «Σπαρτιατών» σε βάρος του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Παύλος Σαράκης προειδοποίησε τον Βασίλη Στίγκα με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

«Ο Κυριάκος Βελόπουλος σας αφήνει στη χλεύη των βουλευτών σας»
«Μετά από μια ιστορική ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου, για τον πολιτικό μας χώρο, ανέβηκε στο βήμα ο κ. Στίγκας και λοιδορεί και συκοφαντεί, με ανυπόστατους και αναπόδεικτους ισχυρισμούς. Και προσβάλλει τον κ. Βελόπουλο και θέλει να αμφισβητήσει την επαγγελματική και πολιτική του ακεραιότητα. Κύριε Στίγκα, δεν δικαιούστε να ομιλείτε διότι είστε πειρατής ενός κόμματος που τον αποδοκιμάζουν οι ίδιοι οι βουλευτές του και τον καταμηνύουν ως κοινό συκοφάντη, ο οποίος εξυπηρετεί δόλια και ύπουλα συμφέροντα του Μεγάρου Μαξίμου και του Μητσοτάκη και τον αποδοκιμάζουν οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του, που τον θεωρούν προδότη, που τον στήριξαν και τον έκαναν πολιτικό αρχηγό, όταν δεν το είχε δει ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Ο Κυριάκος Βελόπουλος σας αφήνει στη χλεύη των βουλευτών σας και των πρώην ψηφοφόρων σας», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Παύλος Σαράκης.

Β. Στίγκας κατά Κ. Βελόπουλου: «Δεν πρόκειται να ανακαλέσω τίποτα – Είναι απατεώνας»
«Πάει πολύ να μας κατηγορεί εμάς ο Βελόπουλος που έχει ψηφίσει μνημόνια, έχει καταδικάσει τη χώρα στον όλεθρο και την καταστροφή. Αποδεδειγμένα είναι καταδικασμένος με αμετάκλητη απόφαση», αντέτεινε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας, κάτω από τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών της Ελληνικής Λύσης.

«Δεν πρόκειται να ανακαλέσω τίποτα. Είναι απατεώνας, κοροϊδεύει. Υπάρχει καταδικαστική αμετάκλητη απόφαση. Πουλάει ό,τι θέλει, επιστολές μαντζούνια. Έχει φάει πολλά πρόστιμα. Έχει πληρώσει τίποτα από αυτά; Εγώ απατεώνας ποτέ δεν ήμουνα. Εμείς έχουμε ήθος και ευπρέπεια. Μας βρίζουν τα τρολ μέσα από το κανάλι του κ. Βελόπουλου, που πληρώνει ανθρώπους να το κάνουν αυτό», είπε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών».

Παρέμβαση του προεδρείου για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ομιλία του Παύλου Σαράκη στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με το νομοσχέδιο της ντροπής! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΦΙΑ….

  2. Στίγκας, προδότης και πουλημένος.
    Βελόπουλος, ρουφιάνος και πολιτικός απατεώνας!!

  3. Δεν έχει και άδικο ο Στιγκας τα κατορθώματα του τελοπον.

Comments are closed.