ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ! Τι σχέση έχει ο ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ με τον Μεγαλέξανδρο και έναν Τουρκοφάγο οπλαρχηγό

Κοινοποίηση:
spiros_mpimpilas

ΟΙ Νέοι οι “μαρκουτσάτοι”συνάδελφοι της ‘ερευνας πως δεν το πρόσεξαν, και πως πέρασε απαρατήρητη από τις ξανθομάλες με τα λουστραρισμένα δόντια, η είδηση πως ο Πρόεδρος των καλλιτεχνών είναι μία μετάλλαξη του ελληνικού d.n.a και η ενσάρκωση της μορφής του Μέγα Αλέξανδρου στις ημέρες μας αλλά και ενός τουρκοφάγου αρχηγού της επανάστασης .

ΔΕΝ τα λέω εγώ, αλλά τα δήλωσε με αναρτήσεις του, ο ίδιος ο Πρόεδρος που αυτή την εποχή έχει τρελαθει να απαντάει στις έρευνες των “μαρκουτσάτων¨” για τα … σέλφι αλληλο-σαλταρίσματα των καλλιτεχνών…
ΕΝΩ με όλη αυτή την ανακατωσούρα που έχουμε με τον Σουλτάνο και τους Τούρκους θα αποτελούσε ιερή υποχρέωση μας, να εκμεταλλευτούμε το γεγονός που μας το εκανε γνωστό ο Πρόεδρος και να του κοτσάρουμε ολόσωμες φωτογραφίες του, με το κορμι και την μορφή του- που είναι ίδια του Αλέξανδρου, αλλα και του τουρκοφάγου, εκτός από ένα μουστάκι που έχουν κοτσάρει στον συγχωρεμένο οπλαρχηγό του 21 για να δουν οι Τούρκοι και να πάθουν την πλάκα τους..
Ελπιζω ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΤΑ ΌΣΑ ΓΡΑΦΩ στην γνωστή υπόθεση του σκηνοθέτη και του γνωστου ποινικολόγου.

MPIMPILIAS

Κείμενο αναγνώστη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν ήξερα ότι ο Μεγαλέξανδρος και ο Χατζηπέτρος την τρίζαν την όπισθεν όπως εσύ Λάκη! DNA μπορεί να έχεις αλλά θα σε έπνιγαν στον λάκκο άλλες εποχές.

  2. Εμένα μού θυμίζει περισσότερο τον Μέγα Ναπολέοντα!

Comments are closed.