ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΟΣΗ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ 4η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΑΛΟ” ΜΑΣ – ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;

Κοινοποίηση:
embolio-4

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Για τέταρτη δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού αναμένεται να αποφασίσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών με τις σχετικές ανακοινώσεις να αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.

Η τέταρτη δόση θα αφορά αρχικά μόνο όσους είναι ανοσοκοτεσταλμένοι και δεν θα αφορά τους υπόλοιπους πολίτες, εκτός κι αν με την πάροδο των μηνών τεθεί θέμα λόγω κάποιας νέας μετάλλαξης.

Σχετικά με όσους έχουν νοσήσει και πρέπει να εμβολιαστούν πάνω στο τρίμηνο, όταν και λήγει το πιστοποιητικό νόσησης, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών αναμένεται τις επόμενες ημέρες να διευκρινίσει ότι θα κάνουν ένα εμβόλιο στους τρεις μήνες και θα ορίσει το χρονικό πλαίσιο (3 ή 6 μήνες μετά) για τη δεύτερη δόση

Την είδηση για την χορήγηση της τέταρτης δόσης στους ανοσοκατεσταλμένους, μετέδωσε η ΕΡΤ, ενώ σε δηλώσεις της στο iatropedia.gr  η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου επιβεβαίωσε πως «είναι στο πρόγραμμα να το συζητήσουμε στην Επιτροπή και είναι μέσα στα θέματα που συζητούνται και διεθνώς. Αυτό που θέλω να τονίσω, επειδή ο κόσμος μπερδεύεται, δεν είναι για τον γενικό πληθυσμό. Εάν υπάρξει μια ομάδα που θα πάρει τέταρτη δόση, να το τονίσετε, είναι άτομα που έχουν συγκεκριμένο πρόβλημα ανοσοκαταστολής, π.χ. μεταμοσχευμένοι».

Το ενδεχόμενο χορήγησης τέταρτης δόσης για καλύτερη προστασία από τη μετάλλαξη Ομικρον δεν απέκλεισε και η καθηγήτρια επιδημιολογίας και προληπτικής ιατρικής στο ΕΚΠΑ Θεοδώρα Ψαλτοπούλου.

Σε αντίστοιχη δήλωση προχώρησε ο  διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά. Ανέφερε ότι μπορεί να χρειαστεί μια τέταρτη δόση για καλύτερη προστασία έναντι του νέου στελέχους, καθώς οι αρχικές μελέτες έχουν δείξει ότι θα μπορούσε να υπονομεύσει την προστασία των αντισωμάτων με δύο δόσεις.

Η κ. Ψαλτοπούλου εξήγησε ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είτε αν νοσήσουμε είτε αν εμβολιαζόμαστε εκπαιδεύεται καλύτερα και φτιάχνει αντισώματα για να αντιμετωπίζει καλύτερα τις μεταλλάξεις.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 105,8 κλείνει κάθε συζήτηση περί επέκτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στους 50 ετών και άνω.

Σημείωσε ότι η κίνηση των εμβολιασμών έχει φτάσει το τελευταίο διάστημα τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, 68% στο γενικό πληθυσμό και 78% στον ενήλικο πληθυσμό. «Κινούμαστε σε πολύ υψηλά νούμερα. Εάν διατηρηθεί αυτός ο ρυθμός δεν θα χρειαστεί επέκταση και σε άλλες ηλικιακές ομάδες. Αλλά κρατάμε ανοιχτή στη συζήτηση για το μέλλον», είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε όσα είπε η κ. Ψαλτοπούλου.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Τρεξτε κοροιδα για τεταρτη και πεμπτη και δεκατη δοση,σαν τα πρεζονια.
    Σας δουλευουν κανονικα και καταπινετε το σανο αμασητο.
    Τρεξτε να κανετε τα πειραματοζωα τους,εχουνε πολλα δις να βγαλουνε ακομη,που αλλου θα βρουνε τοσα προβατα μαζεμενα ;
    Αντε,μπας και απαλλαγουμε επιτελους απο τους ηλιθιους…

  2. Συνέχισε Κούλη ας λένε οι αντιεμβολιαστες αυτοί σου δώσανε αυτοδυναμία το 19 ξέρεις για την Μακεδονία που έβγαινες στους δρόμους τότε

  3. Τον ήπιανε τα “μπολ”….Και αυτό επειδή είναι απόλυτα σίγουροι ότι η κυβέρνηση τους αγαπά και θέλει να παραμείνουν υγιείς απέναντι σε αυτή την τρομακτικά θανατηφόρα “πανδαισία”.. Ζήτημα είναι σύμφωνα με μελέτες όσοι έχουν συμπληρώσει 3 δόσεις να φύγουν μέσα στον χρόνο για Χαβάη….

  4. Δώστε ένα φιλάκι στο τεκνό.
    Μη τον αφήνετε πολύ ελεύθερο γιατί κάνει όλο μαλακίες

  5. Γιατροί λένε οι τόσο συχνοί εμβολιασμοί ,μπορεί να κάνουν φλεγμονές στο ανοσοποιητικό σύστημα . Που σημαίνει αυτοάνοσα νοσήματα.

  6. Ποια 4η;;; Πάμε για έβδομη!!!(προς το παρόν)
    Ο Υποδιευθυντής του μεγαλύτερου νοσοκομείου του Ισραήλ: θα χρειαστεί πάρουμε περισσότερες ενισχυτικές δόσεις την 4η, την 5η, την 6η και την 7η!!!
    ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ!!

  7. Tα κοροιδα δεν τελειωνουν ποτε. Kαθε χρονο και καινουργια σοδια

  8. Ποιος άραγε πίστευε ποτέ, γιατροί και πολιτικαντηδες θα γινόντουσαν συνέταιροι στις λαμογιες!!!

    1. oι χουντικοι μπροειτε να πιστεψετε τα παντα…

      1. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΝΔΟΥΛΕ ΑΡΑΒΟΚΡΗΤΙΚΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  9. Αν υπήρχε σοβαρός λαός σε αυτή τη χώρα όλοι αυτοί οι πολιτικοί απατεωνες και τα τσιράκια τους θα είχαν εξαφανιστεί νύχτα. Δυστυχώς όμως γιατί ο λαός είναι για πολλές κλωτσιές.

  10. Δεν θα προλάβει διότι ο κόσμος δεν είναι τόσο βλήμα που πιστεύει o Κούλης.Οι εμβολιασμενοι πλέον νιώθουν ότι μπήκαν σε ένα πολύ άσχημο σκοτεινό παιχνίδι με συνεχόμενους εμβολιασμούς κάθε τέσσερις και πέντε μήνες που δεν θα σταματήσουν για το χρήμα της κάθε φαρμακοβιομηχανίας και που μαθηματικά είναι απόλυτα βέβαιο και σίγουρο ότι οι συνεχές εμβολιασμοί θα τους κάνει ζημιά.Στο τέλος το κυνηγητό θα το φάει από τους εμβολιασμενους γιατί οι αρνητές απλά αδιαφορούνε πλήρως για το κάθε εμβόλιο.

    1. Ναι αλλα τι θα πει ο κυριος Οικονομου, ο κυριος Πορτοσαλτε, ο κυριος Ευαγγελατος, ο κυριος Παπαδακης και ο κυριος Σβαιτς? Ξυπνηστε Ελληνες, Το τελος τους κοντα ειναι. Τα ψεμματα εχουν κοντα ποδαρια.

  11. Δεν ξανάγινε στην ιστορία της ανθρωπότητας.
    Κάθε 3 μήνες εμβόλιο. 300 ψεκασμένοι μέσα στο Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ.

    1. Μεσα στο κλανοβουλιο και πιο πολυ κλανιαρηδες εμεις σαν λαος που τους βαλαμε μεσα

Comments are closed.