ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ; ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ – ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΤΟΝ “ΜΑΖΕΨΟΥΝ” ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε ένα ατύχημα σήμερα κατά τη διάρκεια τελετής αποφοίτησης στην Ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Κολοράντο.


Ο 80χρονος πρόεδρος σκόνταψε κι έπεσε. Στο πλευρό του έσπευσαν συνεργάτες του, οι οποίοι τον βοήθησαν να σηκωθεί. Ακολούθως ο Μπάιντεν περπάτησε μέχρι τη θέση του, χωρίς να δείχνει ότι χτύπησε σοβαρά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Από το πέσιμο γλύτωσε τρεις φορές μάλλον από χεσιμο θα πάει στον φίλο του τον εωσφορο.

  2. για μένα ο Τράμπ ήταν καλύτερος όσο ήταν αυτός δεν έγινε κανένας πόλεμος με τη Ρωσσία, τώρα φάτε πόλεμο με αυξήσεις τιμών στο σούπερ μάρκετ…

  3. Ήθελα να ήξερα ποιος μαλακας έβγαλε αυτό για τον γέρο και το πέσιμο.Τρεις φορές έχει πλονζαρει στην γωνία ,και ακόμη ζει.

  4. οι αλήτες, γιατί το βασανίζουν έτσι το ραμολί ;

  5. Που το πανε το….παιδι, χελιδονι στο κλουβι, που το παν το….παλικαρι καθε νυχτα με φεγγαρι?! Ντοναλντ ετοιμασου μπαινεις αλλαγη μπας και γλυτωσει η ανθρωποτητα στο 90!

    1. Η ανθρωπότητα θα ήταν από καιρού ωραία…αν ο Τράμπ είχε σεβαστεί την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν. Την γνωστή JCPOA. Ήταν προάγγελος κρίσης απο την ώρα που ο Τράμπ ήθελε να υποτάξει το Ιράν,και να έχει την Ουκρανία στα πούπουλα. Και άνετα να κλέβει το πετρέλαιο της Βαγδάτης.

  6. Φίλε μου δεν αποφασίζει αυτός…αν το θέλουν τα από πάνω αφεντικά θα γίνει πάραυτα…τούτος είναι παραλυμενη μαριονέτα.

  7. Εδώ και κάτι χρόνια εμισό πεθαμένος είναι προφανές ότι τον έχουν για ΓΛΑΣΤΡΑ για να εξυπερετεί συμφερωντα τρίτων.

  8. **Δεν τον γλιτώνουμε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ένας ανάπηρος με άγνοια κινδύνου δεν έχει να χάσει τίποτα όταν είναι 80 χρονών**

  9. Ειναι η 3η φορα που πεφτει, ο 80χρονος Προεδρος Biden.
    Πως θα κανει καμπανια, για τις Προεδρικες εκλογες του 2024? Κι αν σκεφτουμε οτι εχει αλλα 2 χρονια στην τωρινη θητεια του, ο ανθρωπος ειναι για κλαμματα.
    Δεν νομιζω οτι θα αντεξει, ειδικα αν εχει απεναντι του κι αλλους Democrats, ειδικα ομως τον Robert F. Kennedy Jr. και εξαναναγκαστει σε Debates.
    Αν υποθεσουμε πως ξεπερναει και τον RFK Jr., κατα πασα πιθανοτητα θα εχει απεναντι του τον Donald Trump, που σε λιγες ημερες θα γινει 77 ετων.
    Εκει τα πραγματα θα ειναι εξαιρετικα σκουρα για τον Biden, διοτι η σωματικη και νοητικη διαφορα, ειναι τεραστια.

  10. Ραμολιμέντο…Και αυτός και ο Ερντογαν…

Comments are closed.