ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ;; ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Αλβανοί μασκοφόροι καίνε την ελληνική σημαία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Στα αλβανικά κοινωνικά δίκτυα παρουσιάζεται ένα σύντομο βίντεο που δείχνει δύο μασκοφόρους να καίνε –για ακόμη μια φορά- την ελληνική σημαία.

Στο σημείωμα που παρατίθεται γράφει ‘»χαιρετισμούς στους Αλβανούς όπυ και αν βρίσκονται από τη νότια  Αλβανία»’, δηλαδή από τη Βόρειο Ήπειρο, όπου εκεί υπάρχει -σε πόλεις και χωριά- η ελληνική σημαία.

«Την βρίσκουν»,  οι Αλβανοί, φαίνεται, με την ελληνική σημαία, κυρίως αυτοί που έχουν μεγαλώσει ή ζήσει στην Ελλάδα- όταν η διαφορετικότητα εκφράζεται με αντιθέσεις και ακραίες συμπεριφορές.

Πάντως είναι δύσκολο να διακριβωθεί που έχει γυριστεί το συγκεκριμένο βίντεο στην Αλβανία η στην Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οτι ειναι μακακας ο Ελληνας δεν υπαρχει καμια αμφιβολια ,να σκεφτει κανεις οτι στην β. Ηπειρο μας σκοτωνουν μας τρομοκρατουν ,σκοτωσαν το παλικαρι μας γιατι υψωσε την Ελληνικη σημαια στο σπιτι του και εμεις εδω οι …..”Ελληναραδες” μας καινε σημαιες μας ληστευουν μας βιαζουν και εμεις τους κανακευουμε και τους βοηθαμε παντα .εαν δεις ζητιανο αλβανο τι …….μεροκαματο βγαζει με την βοηθεια μερικων.. “αλληλεγγυων ” ψεκασμενων δεν το βγαζει απο την εργασια του ουτε μορφωμενο Ελληνοπουλο γι αυτο και οπου φυγει φυγει απο το ελλαδισταν οπως μας καταντησαν αυτα τα πολιτικα ανθελληνικα τσογλανια

  2. ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΝΟΙΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΤΕ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΟΠΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΗΡΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΕΡΟΠΑΓΕΙΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΜΙΑ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΑ ΤΡΙΚΑΚΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟς ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥς ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΦΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΨΙΛΗ ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑς ΑΠΟΧΑΜΝΟΜΕΝΟΣ….ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΙΞΩ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΑΧΟΥΜΕ ΣΤΙΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΨΩΜΗ ΑΠΟ ΜΑΣ ΣΥΚΩΝΟΥΝΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ….. ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΝ ΠΑΡΤΑΛΟΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΠΕΙΔΕΣ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ…ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ…

  3. Αφού μας κυβερνούν προδότες… Διώξανε και όλους τους νέους Έλληνες οπότε πλέον είναι δυσκολότερη η οποιαδήποτε αντίδραση…όχι ανέφικτη ακόμη βέβαια.

  4. Ετσι ειναι, ανοιξε τα συνορα ο Σαμαρας μπηκε μεσα στη χωρα η σαρα και η μαρα, χορτασαν ψωμι, που τους ειχε ο Χοτζα στην διαιτα και ως γνωστον οταν χορτασει η ψειρα βγαινει στον γιακα!!!!!! Τωρα καμαρωστε τους, διοτι ουδεις πιο αχαριστος απο τον ευεργετηθεντα!!!!

  5. ΠΟΛΛΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΤΡΙΒΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΓΓΟΥΡΙΕΣ .

  6. ΕΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΝΗ ΦΥΛΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ,ΚΑΤΩΤΕΡΗ Κ ΑΠΟ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΔΟΕΙΔΗ ΠΡΩΤΟΖΩΑ,ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΟΥΣ.

Comments are closed.