“ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑN PLACEBO;” ΝΕΑ ΥΠΕΡ ΡΟΥΚΕΤΑ! ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ “ΤΡΕΛΑΝΕ” ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟ – ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
image-234 (1)

Έγινε χαμός στο στούντιο…

Η Ειρήνη Μουμούρη, φαρμακοποιός στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, επέμεινε ότι τα εμβολιαστικά σκευάσματα δεν έχουν σαφείς και συγκεκριμένες οδηγίες χρήσης και άρα είναι ύποπτα.
Ωστόσο, σήμερα το πάνελ ήταν έτοιμο να μην την αφήσει να μιλήσει.

Η κ. Μουμούρη τόνισε ότι το σκεύασμα της Pfizer δεν έχει πάρει έγκριση, αλλά γνωμοδότηση και έπειτα, με βάση, όπως είπε, με τον κατασκευαστή:

«Το εμβόλιο επειδή είναι σε στάδιο κλινικής έρευνας διεξάγεται με βάση την διπλή τυφλή μελέτη.

Αυτό σημαίνει πως κάποιοι θα πάρουν το εμβόλιο και κάποιοι θα πάρουν το λεγόμενο Placebo, δηλαδή απλά φυσιολογικό ορό».

Στο στούντιο έγινε μετά ο χαμός, με τον δημοσιογράφο και τον κ. Καπραβέλο, που βρισκόταν εκεί, να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους!

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

49 Σχόλια

  1. Αξιοτιμοι επιστημονες-γιατροι-νοσηλευτες-φαρμακοποιοι,ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΥΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ “ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΤΕ” ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΘΛΙΟ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ.εγω αυτον αν τον ειχα στη δουλεψη μου,θα τον εβαζα να σκαβει ολη μερα μεσα στη ζεστη με λιγοστο νερο και ελαχιστο φαγητο.ισα να ζει!!!!!!δεν προσφερει κατι στην κοινωνια ο ευαγγελατος και οι ομοιοι του.ειναι αχρηστοι στον πλανητη.αν πεις οτι κλεινεις την τηλεοραση και δεν τους βλεπεις ποτε,ειναι σαν να μην υπαρχουν,ουτε και θα λειψουν ποτε σε καποιον.δεν μας προσφερουν ουτε φαγητο,ουτε νερο,ουτε καποιο αγαθο,ουτε υπηρεσιες.ενας μαλακας ειναι που του φορανε ωραι ρουχα και τον βαζουν σαν μαριονετα να ανοιγοκλεινει το στομα.σαν κατι κουκλες με μπαταριες.και σεις επιστημονες μορφωμενοι ανθρωποι,δεχεστε να συνομιλειτε με τετοιους.υποτιματε τον εαυτο σας.μακρυα απο αυτους!!!!μολυνουν!!!!!!!!!οταν περνουν τετοιοι διπλα μου,γυρναω αλλου το κεφαλι.βρωμανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Μιλάει νεαρη φαρμακοποιός δημόσιος υπάλληλος σε φαρμακείο νοσοκομείου… μιλάμε για επιστήμονα που σε ελεύθερο επάγγελμα έχει σταθερή πελατεία με προκαθορισμένες τιμές και ως βοηθός φαρμακοποιού ΙΕΚ θα έπαιρνε περισσότερα από αυτά που παίρνει εκεί που είναι. Και βγαίνει να μας πει με τα κουκουβαγισα γυαλιά την μπαρούφα της. Για να μην πω το μεσον που έβαλε για να μπει. Άσε μας κυρα μου που το παίζεις και επιστήμονας με 3+60

  3. Τα χει λιγάκι μπερδέψει η κυρία. Σε διπλή τυφλή μελέτη ενημερώνεται και υπογράφει ο ασθενής και εάν κάνει ανεπιθύμητη δηλώνεται στην ερευνητική ομάδα. Μάλιστα κάποιοι από την ερευνητική ομάδα είναι unblinded και γνωρίζουν τι χορηγείται. Τα εμβόλια που δίνονται στον πληθυσμό είναι όλα κανονικά και όχι placebo… Με φάση ΙΙΙ κανονικά κυκλοφορεί ένα φάρμακο. Κρίμα πάντως γιατι ενώ είναι λογικό να υπάρχουν ενστάσεις για κάποια πράγματα για το εμβόλιο, τέτοιες δηλώσεις κάνουν τους σκεπτικιστές να φαίνονται τσαρλατάνοι.

    1. Έτσι ακριβώς φίλε. Ο πονηρουλης Κούβελας που γνωρίζει το όριο του απροκαλυπτου τσαρλατανισμου έστω κι αν κάποιες φορές το υπερβαίνει για λίγο, τέτοιες χαζομάρες δεν έχει εκστομίσει.

  4. Και δίκιο να έχουν οι υποστηρικτές του εμβολιασμού,υπάρχουν κάτι τύποι σαν τον Ευαγγελάτο που σε κάνουν να μετράς τις ώρες της ημέρας , δύο φορές

  5. Oρισμενοι εδώ μεσα την βγάζουν την φαρμακοποιό αλλοι,τρελλή και θέλει ψυχίατρο και άλλοι ψεκασμένη κλπ κλπ. Ενα έχω να τους πω. Τα αποτελέσματα μακροχρόνια θα τα γευτείται,”στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό”.”Να δούμε το “ποιός θα γελάσει τελευταίος”.

  6. Μπράβο στη γυναίκα!!! Έχω πάθει ΣΟΚ! Έχει δίκιο, γιατί η πειραματική διαδικασία, είναι πάντα η ίδια, ανεξάρτητα από τον πληθυσμό που παίρνει μέρος σε αυτή!!! Δεν πήγε το μυαλό μου σε αυτό..! Άρα το υγειονομικό πάσο, ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ!!!!

  7. Ένας γνωστός μου που έχει γραφείο κηδειών λέει σε όλο τον κόσμο να κάνουν το εμβόλιο και πόσο ασφαλές είναι ενώ αυτός το μισεί όπως και εγώ. Τον ρώτησα λοιπόν γιατί το λέει αυτό και μου είπε, ότι επενδύει στο μέλλον της επιχείρησης του. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε…..

  8. Κοινωνική συνείδηση μήπως είσαι ανάλγητη και άσχετη; Η φάση 3 έχει ολοκληρωθεί προ καιρου και συμμετείχαν 60.000 “εθελοντές”. Μην πιστεύεις ο,τι ψέκα δημοσίευμα διαβάζεις.

  9. Να ψηφιστεί ΚΥΑ ,οποίος δεν το κάνει η διασπείρει λόγια να τον καίνε σε κεντρικές πλατείες!!!χαχαχα!!

  10. Πεστα Χρυσόστομε άλλωστε το είπε και ο Βαρουφακης όταν εμβολίστηκε για αυτό των πάω ολίγον φαφλατας ,,γιατί να μην είναι όλοι οι άνθρωποι τυχεροί σαν εμένα

  11. Μπράβο στην φαρμακοποιό!!!! Ακριβώς αυτή είναι η αλήθεια!!!!!! 29/08 όλοι στο σύνταγμα!!!!!!!

  12. Μακάρι να έχει άδικο και να μήν placebo θέλω όλα να είναι κανονικά τα εμβόλια ώστε να αυξηθούν οι θάνατοι τόν εμβολιασμενων έχουμε και δάνεια να πληρώσουμε το μαγαζί πρέπει να δουλέψει…… κάντε εμβόλια χαζό νούμερα μη κάθεστε….

  13. Αυτό το Κάπρι..βέλο γιατί το νταχταριζουν στο Παπανικολάου?

  14. ολοι εγγεφαλικα και θρομβωσεις παθαινουν και πεθαινουν ας βρουνε ακρη με το κρατος τωρα απο 5 ετων μεχρι 100 θα γινει υποχρεωτικο για ολους θελουμε δεν θελουμε ταχα για την προστασια της δημοσιας υγειας ///// .

  15. Μην ξεχνάτε την προμήθεια από τις φαρμακευτικές και την νόμιμη μίζα(νομος(15%)

    Στο δισεκατομμύριο 15%= 150 εκατομμύρια €(180$)

  16. Καταρχάς έχει μεγάλη σημασία να σταθούμε στο γεγονός ότι δεν μίλησε η φαρμακοποιός της γειτονιάς ΑΛΛΑ εξειδικευμένη φαρμακοποιός Δημόσιου νοσοκομείου με μεγάλη μονάδα Covid. Το ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό Placebo εμβολίων είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ γνωστό εν πλήρη γνώση ειδικών εκπροσώπων Υπουργείων Υγείας κάθε χώρας. Τούτο γίνεται καθώς υπάρχει ακόμη και σήμερα- ΚΑΚΩΣ- η άποψη πως με την μέθοδο της ανθυποβολής ενός οργανισμού, να μπορεί να παράγει μόνο του αντισώματα. Από την άλλη μεριά υπάρχει και η λογική άποψη, πως οι φαρμακευτικές επειδή ΛΟΓΙΚΑ δεν έχουν “πρώτες ύλες” διαθέσιμες για δισεκατομύρια δόσεις, συμπληρώνουν τις παρτίδες τους με placebo εμβόλια. ΟΠΟΙΟΣ ξέρει εβραικά ή πολύ καλά αγγλικά, μπορούν να κάνουν αναζήτηση σε μεγάλα sites του Ισραήλ όπου εις γνώση της κυβέρνησης τα placebo εμβόλια φτάνουν σε ποσοστό περίπου 40%. Και φυσικά, η φαρμακοποιός ήταν σωστή για το Pfizer. Εχει χιλιομετρική απόσταση η “γνωμοδώτηση για έγκριση” με την κανονική έγκριση. Διότι αν την είχε πάρει, τότε θα είχε καταργηθεί και το ηλεκτρονικό ραντεβού όπου μέσω αυτού αποδέχεσαι ηλεκτρονικά πως κάνεις το εμβόλιο με δική σου ευθύνη…

  17. Τετοιο ατομα επρεπε να τα αξιοποιησουμε ως ατραξιον, πως εχουν στην Αμερική τους εξωγήινους και την area 51.Κριμα

    1. Μίλησε η επιστήμη ηλίθιε. Δεν εμπιστεύεσαι τους επιστήμονες;

    2. Α, ρε , Α.. τελικά, κάτι ζόμπη σαν εσένα χρειάζεται να κάνουν το μπόλι , να καθαρίσει ο πλανήτης.

  18. Τι λεει αυτοι ρε παιδια τη placebo περασε την τριτη φαση…περασε και την τεταρτη φαση 5 δις ανθρωποι εμβολιαστηκαν πηρε κανονικη αδεια τα εμβολιο της συγκεκριμενης εταιριας και μαλιστα απο το FDA.

    1. Γνωμοδότηση για έγκριση πήρε. Αν δεν τελειώσουν τα 3; χρόνια, δεν τελειώνει η τρίτη φάση, ας το πήραν και 7 δις

  19. Ωραία τα λέει η φαρμακοποιός αλλά ξεχνάει κάτι τους κωδικούς κάθε παρτίδας οποίο είναι πλασιμπο κ ποιο είναι φάρμακο τα έγραφα δεν λένε κατι

  20. Ποιος ειναι σκοπός που εξυπηρετούν τα placebo;;;;
    Μηπως για να μην τρομάξει ο κόσμος από τις παρενέργειες των πραγματικών σε περίπτωση που γίνονταν με αυτά μόνο, και δεν κανει πια κανείς μπόλι;;;;;
    Γνωρίζει κάποιος;;;Εκτός από το Μπομπ τον Καριολακη. Αυτός είπε την γνώμη του. 😆

    1. Θα το μάθεις πολύ σύντομα….┣▇▇▇═─
      Μπομπ Καριολακης!

    2. Με τα placebo τους κάνεις όλους να πιστεύουν ότι εμβολιάστηκαν.
      Μετά κάνουν έρευνα και λένε πόσοι με το ψεύτικο placebo εμβόλιο κολλάνε ιό, πόσοι είχαν παρενέργειες και πόσοι πέθαναν, και κάνουν το αντίστοιχο με τους πραγματικά εμβολιασμένους.
      Οπότε από την σύγκριση των δύο ομάδων βρίσκουν την πραγματική προστασία των εμβολίων, τις πραγματικές παρενέργειες και τους πραγματικούς θανάτους.

  21. Μιλάμε οι ψεκιασμένοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ηλιθιότητας και μαλάκυνσης χαχαχαχα. Η κατάσταση σηκώνει πλέον ποπ κορν και αραχτοί σε τηλεοράσεις και ΥΤ. Η καλύτερη διασκέδαση.

    1. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΚΙΑΣΜΕΝΟΙ…ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΑΚΑΡΙΑ Η ΟΔΟΣ!!!! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΒΩ ΤΡΥΠΗΘΗΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ…ΑΝΤΕ ΛΙΓΟΙ ΛΙΓΟΙ ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…

  22. Η κυρία αν και φαρμακοποιός βρίσκεται
    σε σύγχυση. Οι προοπτικές διπλές-τυφλές μελέτες αφορούν τη φάση 3 των κλινικών μελετών ενός φαρμάκου, τα αποτελέσματα των οποίων παραδίδονται στους ρυθμιστικούς φορείς πριν την κυκλοφορία του. Όταν κυκλοφορήσει οποιοδήποτε σκεύασμα χορηγείται στον πληθυσμό αυτό και μόνο αυτό.

    1. Η Φάση 3 των «εμβολίων» ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2020, όταν αυτά άρχισαν να χορηγούνται μαζικά στα πειραματόζωα (κατά κόσμον «αψέκαστοι»). Δεν παρακολουθούσες τον Βασιλακόπουλο εχθές-προχθές όταν υπερτόνισε ότι επειδή η FDA ενέκρινε το ζουμί της Φάιζερ αυτό δεν είναι πια «πειραματικό»;

      1. Αρα η ηγεσία μας το Δεκέμβριο Γενάρη ήταν πειραματόζωα που συμμετείχαν στη φάση 3 ;

    2. Μόνος σου τα λες φουκαρά επαΐοντα. Ακριβώς στην κλινική φάση 3 γίνεται ο τυφλος τυχαιοποιημενος έλεγχος με placebo, η οποία φάση 3 ανάλογα την εταιρεία τελειώνει τέλος ’22, τέλος ’23 ή αρχές ’24. Άρα αν έκανες 💉 είσαι το πειραματόζωο της φάσης 3 και μάλλον καλύτερα να παρακαλάς να σου έτυχε placebo. Άρα μάλλον εσύ είσαι σε σύγχυση και όχι η φαρμακοποιός.

    3. Γιατί ρε σαινι τα εμβόλια σε ποια φάση είναι αν δεν ξέρεις ψάξουν είναι στην φάση 3 και πήραν περιορισμένη έγκριση λόγο της πανδημίας

    4. ζητειται απο τους επαγγελματίες υγείας να αναφερουν ποισδηποτε ανεπιιθυμητες ενεργειες να λεει ο κατασκευαστής ….. Στην φάση των κλινικών δοκιμών δεν υπάρχουν επαγγελματίες υγείας , την κανει η ιδια η εταιρεία ,με το προσωπικό που έχει.Αρα ανανφερεται κανονικα στα πειραματοζωα και τα ζομπυ που το παιζουν γιατροι και τα παιρνουν απο τις φαρμακευτκες.

    5. Μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται! Η φαρμακοποιός μια χαρά τα είπε! Στο double blind arm κατά τη διάρκεια κλινικής μελέτης οι μισοί παίρνουν placebo και οι άλλοι μισοί το κανονικό IP (investigator product). Και το population της κλινικής έρευνας είμαστε εμείς!!!! Δέκα φορές το είπε κι εσύ δεν το κατάλαβες; Ο μέσος όρος χρονικής διάρκειας μια κλινικής έρευνας ειδικά στα εμβόλια είναι 5 έτη ανάλογα αν είναι phase I, phase II, III or IV. Αυτοί μας έβγαλαν εμβόλια με κατ επείγουσα άδεια σε phase IV!!!! μέσα σε 1 έτος!!!! αντί τουλάχιστον 10 ετών! Οπότε, εσύ άσχετε, ποιος νομίζεις είναι ο πληθυσμός της κλινικής έρευνας? Αν κατάλαβες, πολυ πολύ αμφιβάλω γιατι είσαι πραγματικά αγράμματος και υποκινούμενος, εγώ είμαι επιστήμονας που εργάζομαι πολά έτη στην κλνική έρευνα αλλά όχι στο συγκεκριμένο study (vaccines for corona) γιατί το θεωρώ ανήθικο και εγκληματικό!!!
      Για όλους εσάς, καλά τα λέει ο Στέφανος μακρυά εσείς και τα παιδιά σας από το μπόλι! Αφήστε τους άλλους τους χαζούς να μπολιαστούν. Και να παλέψετε για τα δικαιώματά σας.
      Παράκληση προς Στέφανο και δημοσιογραγική του ομάδα. όταν ακούγονται τέτοιες απόψεις σαν αυτού που αφιερώνω χρόνο και απαντώ μην τους δίνεται και πολύ σημασία.

  23. Όταν λέω ότι η εκπομπή που κάνει ο Εισαγγελατος τρομάζει τους αμπολιαστους και δεν θέλουν να κάνουν την ιστορία δεν με πιστεύει κανείς.
    Ασε που με λένε και ψεκασμενο 🥴
    Μια με τις θρομβώσεις και τους θανάτους στην αρχή και τώρα αυτό με τα placebo τι περιμένετε μετά , να πάω εγώ να τρυπηθω;;;;;Πάτε καλά ρε;;;;
    Τσάμπα τα λεφτά που σκατε στα κανάλια. Κλειστε τους όλους και ζητήστε πίσω τα λεφτά.
    Αυτή δεν είναι επιχείρηση Ελευθερία αλλα επιχείρηση Βλακεία.(Να μη τη χαρακτηρίσω και τίποτα χειρότερο)

  24. Τη Δευτέρα το πρωί εκλήθη η κυρία Ειρήνη Μουμούρη προς απολογία από το διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας.

    1. Με ολα αυτα που ακουμε….της πειραματικής κτηνιατρικής υπηρεσίας γράψε καλύτερα.
      Πάει τελειώσε νωρίς η επιχείρηση Ελευθερία, ούτε την τρίτη δόση δεν θα κάνουν αυτα τα πέντε εκατομμύρια που τρυπηθηκαν,αν είναι και τόσοι δλδ.

  25. Ευαγγελατος…πιο ειδικος κι απο τους ειδικους.
    Γελαει ολος ο κοσμος μ’αυτον τον καραγκιοζη και το σουργελο που’χει διπλα του…
    Ναι …αυτη την Σκατιανα.

  26. Ωρε τι γίνεται!!!!! Χαχαχα!!!!
    Οι πλούσιοι και όλοι αυτοί που έχουν γνωριμίες με γιατρούς, μσωνοι κτλ το πιστεύω ότι πάνε και κάνουν ψεύτικο εμβόλιο πλασεμπο ή φυσιολογικό ορό ή απλά πάνε και παίρνουν το πιστοποιητικό.!!!
    Αν νομίζουν ότι με θα γλιτώσετε και εσείς κάνετε μεγάλο λάθος!!! Ο @@@@@ μαμει και τα παιδιά του!!!

Comments are closed.