ΠΟΥΤΙΝ: «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΑΣ – ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ»

Κοινοποίηση:
ΠΟΥΤΙΝ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε σήμερα Κυριακή (18/2), ανέφερε ότι «αυτό που συμβαίνει» στην Ουκρανία «είναι το πεπρωμένο μας, είναι ένα ζήτημα ζωής και θανάτου».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι για τη Δύση στόχος είναι «να βελτιώσει τη στρατηγική της θέση».

Στην συνέχεια, ο Β. Πούτιν εκτίμησε ότι είναι «σημαντικό» οι Ρώσοι όπως και οι ξένοι «να κατανοήσουν το πνεύμα μας, να κατανοήσουν σε ποιο σημείο αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία είναι ευαίσθητα και σημαντικά για τη χώρα μας».

«Για εμάς είναι το πεπρωμένο μας»

«Για τη Δύση πρόκειται απλώς για βελτίωση της στρατηγικής της θέσης. Αλλά για εμάς είναι το πεπρωμένο μας, είναι ένα ζήτημα ζωής και θανάτου», τόνισε σύμφωνα με απόσπασμα της συνέντευξής του που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον δημοσιογράφο Πάβελ Ζουρούμπιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος αναφερόταν στη συνέντευξη που έδωσε στον Αμερικανό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον, την πρώτη που παραχώρησε ο Β.Πούτιν σε δυτικό μέσο ενημέρωσης μετά την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, και η οποία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 200 εκατ. views στο «Χ».

Στη συνέντευξη στον Κάρλσον, που διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες και θεωρήθηκε μήνυμα προς τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, ο Β. Πούτιν δήλωσε ότι μια ήττα της χώρας του στην Ουκρανία είναι «αδύνατη», αν και πρόσθεσε ότι είναι έτοιμος για «διάλογο» με τη Δύση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

  2. Ο κρυφοκομμουνιστής Πούτιν ονειρεύεται παλιές εποχές της Σοβιετίας. Θέλει όλα τα κράτη γύρω της Ρωσίας να ξαναγίνουν σοβιετικές επαρχίες και να τα ξεζουμίζει η μαμά Ρωσία..Πολεμά τώρα εναντίων χριστιανικού κράτους που έζησε τα πάνδεινα επί Στάλιν ενώ έκανε συμμαχίες με το “σουλτάνο” και τα γύρω ισλαμικά μογγολοειδή γυφτοκράτη. Εφαρμόζει όλες τις τακτικές του παρελθόντος όπως δολοφονίες, συλλήψεις παρακολουθήσεις, λογοκρισίες τύπου κλπ , Ποιο άραγε κράτος του πρώην ανατολικού μπλοκ επιθυμεί τώρα να ξαναγυρίσει στο μίζερο και θλιβερό παρελθόν ; Το ότι ένα κράτος είναι εναντίων της εκμετάλλευσης από τη Ρωσία δεν σημαίνει ότι είναι υπέρ του Σιωνισμού και της Αμερικής.

  3. Ο μεγαλύτερος ηγέτης του 21ου αιώνα, δίκαια θα πάρει το όνομά Μέγας για τη Ρωσία. Όλοι λιώνουν μπροστά στη δόξα αυτού του ανθρώπου που τον ανέδειξε ο Χριστός για να καθαρίσει τον πλανήτη από την ανωμαλία μέσω της κάθαρσης που έχει ήδη ξεκινήσει.

      1. Και εγώ φανατικός αντιμητσοτακικος!!!? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

    1. Αλήθεια 12.01 ομολόγησε, πόσο καιρό έχει να σε δη γιατρός και δη ψυχίατρος. Εχεις πρόβλημα αγόρι μου. Ο Πούτιν είναι ο μεγαλύτερος μαφιόζος, φασίστας πολιτικός που έχει περάσει από αυτό τον πλανήτη. Μέγας είναι , αλλά μέγας φασίστας. Οδηγεί την ανθρωπότητα στην καταστροφή.

      1. Πουτιν να ακούτε και να σκιαζεστε αφορισμένοι.

      2. Εντάξει,πήγαινε τώρα να κάνεις μια φίφα στον γεροΜπάϊντεν

  4. ΠΟΥΤΙΝ ΓΕΡΑ!!!!! ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΡΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!!

  5. μετα απο 2 χρονια ταπεινωσης ο κοντος τα εχει παιξει τελειως

    1. μετά από χίλια χρόνια ταπείνωσης, μυαλό δεν βάλατε. δεν πειράζει, θα σας περιποιηθούν οι Ρώσσοι άλλη μιά φορά. μαζοχισμό εσείς, σαδισμό αυτοί.

    2. Καλά εσύ όχι γνήσιος αλλά ούτε ιμιτασιον είσαι! Δεν πήρες χαμπάρι ότι ο Πούτιν δεν πολεμά την Ουκρανία αλλά 56 δυτικές χώρες που στέλνουν πυρομαχικά και όπλα μαζί και εμείς οι χαβαλεδες! Και μόνος του τους πηγαίνει καροτσάκι αργά αλλά σταθερά!. Τα πυρομαχικά όλων αυτών έχουν στερέψει και αρχίζουν να κάνουν πίσω! Δε παίρνεις χαμπάρι το τι γίνεται η ακούς αμερικανικά κανάλια! Το 1941 πολεμούσε τους Γερμανούς και μετά από Τέσσερα χρόνια το 1945 τους πήγε φαλάγγι στο Βερολίνο! Το ίδιο θα γίνει και τώρα!!!

      1. Αμα πολεμούσαν οι 56 χώρες τον Πούτιν.μια χαψιά θα τον έκαναν. Ούτε το κουμπί δεν θα προλάβαινε να πατήσει.

        1. 6000 πυρηνικές κεφαλές έχει όσες δεν έχουν όλοι μαζί οι δυτικοί! Ο Θεός να βάλει το χέρι Του να μη πατήσει ο Πούτιν τα κουμπιά! Έχει και δεύτερο πλεονέκτημα! 15 εκατομμύρια τετρ. Χιλ/τώρα η Σιβηρία! Χάος,!! Οι Δυτικοί όλοι μαζεμένοι που θα πάνε??

  6. Το πεπρωμένο σου θα το βρεις Πούτιν αυτό είναι σίγουρο κάνεις δεν γλίτωσε.

  7. ΠΑΤΑ ΤΟ ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΤΑ ΤΟ

    ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑΛΙΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ;

  8. Τι έγιναν τα μπλε τιμολόγια με 17 λεπτά ανά κιλοβατώρα το μήνα σε σχέση με τα σκυλίσια πράσινα του Σκυλακάκη;
    ΧΑ!! ΧΑ!! ΧΑ!!
    Κι εσείς κι ο Τραπεζικός πόσο μαλακες είστε
    Αν δε πήρατε φράγκα για να τα διαφημίσετε και τα κάνατε κι όλας είστε και ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ

    1. Ποίος είναι ο τραπεζικός;

Comments are closed.