ΠΟ#ΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΣΟΥΝ ΜΟΛΙΣ Ο ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ ΚΟΥΛΗΣ, ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ 

Κοινοποίηση:
6116000

Μέσα στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι “φίλοι” του ετοιμάζονται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Έξω απο τη Βουλή, αδερφές και παλληκάρια μαζεύτηκαν για να… πανηγυρίσουν.

Στην πλατεία Συντάγματος όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, έχει μαζευτεί κόσμος για να πανηγυρίσουν…

61159856116338
6116335611626261162406116000
Συγκέντρωση στο Σύνταγμα ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεων με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024. . (ΚΩΣΤΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
Συγκέντρωση στο Σύνταγμα ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεων με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024. .
(ΚΩΣΤΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. Ρε χαζοι..για μαλακα τον εχετε τον μουλο??ισα ισα που θα βγουνε τα σκατα στην επιφανεια,και θα ξερετε με ποιους εχετε να κανετε πλεον….μην ξεχασω…μια κακια αδερφη,αλλα σε οτι ελεγε ηταν 98% μεσα,ο Π.Χατζηστεφανου,συμμαθητης του μουλου….για ανατρεξτε στο YTB να δειτε τι ελεγε οταν ηταν μαζι στο κολλεγιο….και μετα,οτι κωλογερος-γρια κυκλοφορει και λεει πειναμε,να τους λετε ΦΑΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΥ!!!!

  2. Ο Μητσοτάκης διέλυσε την ΝΔ.
    Χωρίς υπερβολή, είχε 51 απώλειες από τους δικούς του Βουλευτές.
    Σκεφτείτε πόσο κόσμο έχασε στην Κοινωνία.
    Φαίνεται ξεκάθαρα πια, πως όλες οι δημοσκοσπήσεις ήταν στημένες.
    Ας πρόσεχε λοιπόν, δεν χρειαζόταν να φέρει προς ψήφιση αυτό το έκτρωμα.
    Με την βοήθεια της Ντόρας ήθελε να το παίξει “προοδευτικός”, κι απέτυχε οικτρά.
    Η Ντόρα στην δύση της καριέρας της, χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο.
    Ο γιόκας της έχασε την Δημαρχία, κι ο Κούλης θα μείνει στην Ιστορία ως η ντροπή της Ελλάδας, που άλλαξε το Οικογενειακό Δίκαιο χωρίς να υπάρχει λόγος.

  3. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

  4. Ο μεγάλος Νότης Σφακιανάκης σε μια συνέντευξή του στο Μάρκο Σεφερλή είπε κάτι πολύ σημαντικό. Από τους Σπαρτιάτες στη μάχη των Θερμοπυλών επέζησε μόνο ένας. Μήπως και είμαστε απόγονοι του; Μάλλον ναι. «Τον ευρωπαίων περιγελά και των αρχαίων παλιάτσοι»

  5. Έξω από τα σπίτια μας και απο τις δουλειές μας! Πρέπει να μπει φρένο στην ανεκτικότητα μας που τους έχει αποθρρασύνει και φτάσαμε τώρα εδώ που φτάσαμε! Η πολύ “αποδοχή” και το “δε με νοιάζει τι κάνει” μας έφτασε εδώ. Με διακριτικότητα, χωρίς χαρακτηρισμούς φωνές και εντάσεις, ευγενικά και όμορφα, μακριά από παντού από τις ζωές μας.

  6. Οσοι το ψηφισαν θα δουν τα βελη του Κυριου πανω στα κεφαλια του.Υπομονη μονο και ο Θεος δεν θα αφησει αυτο ετσι.Ειναι δυνατον για τα παιδια ο Θεος να αφησει αυτο το θεμα ατιμωρητο ;;; Αυτοι για την καρεκλα και το χρημα εριξαν τα παιδια μας στα χερια του διαβολου.Θα καλοπερασουν.Φωτια και βελη στα σπιτια τους !!!!🙏

  7. Σήμερα μπήκε άλλο ένα καρφί στο φέρετρο αυτής της χώρας που κάποτε λέγονταν Ελλάδα. Κάθε μέρα κόβεται και από ένα κομμάτι της…. Λυπάμαι που το λέω αλλά έχουμε τελειώσει εδώ και καιρό….Δεν υπάρχει σωτηρία πλέον….

  8. ρε βοθρολυματα δεν σας λεει τιποτα οτι ολοι αυτοι οι ανωμαλοι ζητουν να υιοθετησουν μονο αγορια?χχχχ φτου ρεζιλια!

  9. Καθάρματα. Π@λιοφουστ@ Μητσοτάκη γελοίε αυτιστικε. Εσύ και η φακλανα αδελφό μάνα σου τι στο διακο είναι. Βράζω από νεύρα και αγανάκτηση.
    Παλιό ξεφτίλες. Να καιγεστε αιώνια στη κολαση

  10. Τελείωσε η ΝΔ για μένα. Να μου κοπεί το χερι αν την ξαναψηφίσω. Είχα μια ελπίδα μήπως και συνετίστουν οι βουλευτές. Να δούμε τώρα τους ψηφοφόρους των προοδευτικών βουλευτών. Είναι γίδια σαν τους Σερραίους του Καραμανλή;

  11. Γιατί οι ντιγκιντάγκες οι πισωγλέντηδες οι πλακονουνούδες και οι σαπιοσούφρηδες είναι φασιστερών πεποιθήσεων;

  12. Όταν η Νέα Δημοκρατία καταστρέφει κάθε αξία, η μόνη απόλαυση είναι η καταστροφή της Νέας Δημοκρατίας.

  13. 50.λουγκρες να φωνάζουν ζήτω ο Μητσοτάκης. Όσοι ψηφίσατε αυτό το τέρας, τα παιδιά σας ρε κ@υφαλες τραβελια στην Συγγρού να τα δείτε, αλήτες. Αληταραδες με την ψήφο σας θα κακοποιουνται παιδιά. Ξεφτιλισμενοι, ου να χαθείτε ξεφτίλες.

  14. Βλέπω ν βγαίνει κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή την επόμενη φορά κ ίσως πριν τις εκλογές

  15. Εντολες του παγοσμιου αμερικανοΣιωνιστικου κεντρου εκτελουν, νδ,συριζα,πασοκ, τσιρακια και ανδρεικελα. Ψευτοπανδημιες,”εμβολια”, παραμυθι της κλιματικης αλλαγης, προπαγανδιση των διαστροφων καθε ειδους, αποκτηνωση και ατομισμος. Το προγραμμα των Σβαμπ και των αφεντικων τους, Ροκφελλερ/Ροτσιλντ.

  16. σαπια αυγα και ντοματες δεν υπαρχουν,

  17. Τουλάχιστον ο ΗΓΕΤΗΣ Μητσοτάκης είχε τα κότσια να φέρει το νομοσχέδιο στην βουλή. Όχι σαν κάτι άλλα λαμόγια που το έπαιζαν προοδευτικοί και βελάζανε.

    1. Ρε ουστ από εδώ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΝΔΟΥΛΗ που τρολάρεις διαρκώς.

  18. Κρατανε και ομπρελες οι…κακομοιρες που λιωνουνε απ το μαραζι! Να κερασω… καπουτσινιες?

  19. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΙΖΕΡ; ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ;
    ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟΨΕ.
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ.

  20. Καλέ γιουουουουουουουρριιιαααααααα!!!!!ΣΚΙΣΤΕ!!!!

  21. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ(?) ή ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ(?) ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ. ΕΞΩ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΕ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΟΥΦΡΑ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΓΓΟΥΡΙΑ. Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!!!!!!

  22. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΑΙ

  23. Πο#στηδες και παλληκάρια γίνανε… Μαλλιά κουβάρια (Σ. Μουστακας)… Πόσο μπροστά έβλεπε!!!

  24. Αντε να βγει λευκος καπνος! ….Φιλτραρισμενο το φουμαρει η Κουλαρα η πισωγλεντισσα ! Εει και τη ψαρολεποκασσελα στο πλευρο της!

  25. Όπως απεχθάνομαι τις παραεκκλησιαστικές οργανώσεις και τους μουτζαχεντίν τους, έτσι απεχθάνομαι και αυτούς που μετατρέπουν την πρόοδο σε ισοπέδωση, (π.χ. gay pride και τεκνοθεσίες). Πρόοδος ήταν η θέσπιση του πολιτικού γάμου από τον Ανδρέα Παπανδρέου καθώς και η καθιέρωση της ισότητας των δύο φύλων. Η τεκνοθεσία όμως από ομόφυλα ζευγάρια δεν είναι πρόοδος, είναι ισοπέδωση.

  26. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΠΙΔΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΙΟΙ

  27. Ψυχραιμια! Να….οργανωθουμε πρωτα! Χωμενη χωμενη βαθια και ριζωμενη που λεγαν καποτε επι μακαριστου Χομεινι!

  28. Πούτιν μία πυρηνική στο Σύνταγμα αυτή την ώρα παρακαλώ….

Comments are closed.